Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canım sıkkın panpalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecen dönem mak müh lisans ı aldım ve eylulde mekatronik müh yüksek lisansına başlayacagım,bir yandan da iş arıyordum ve internette bahçeşehir üniversitesi nin mekatronik üzerine araştırma görevlisi ilanını gördüm,başvurayım hadi bi dedim adamlar gel sınava alalım seni dediler kalktım izmirden tatili yarıda kesip istanbula geldim,normal şartlar altında yarın sınava girmem gerekiyordu fakat adamlar bu aksam saat 7 de beni arayıp sınav 5 eylul e ertelendi dediler,donup kaldım ulan t.şak mı geciyonuz diyemedim,ertesi gün sabah 9daki sınavın iptalini bi önceki aksam 7 de arayıp soyleyen zihniyet gidip bakkal acsın bence ugrasmasın üniversite falan,işin kötüsü bir de izmirliyim yarın tekrar izmire dönüyorum
Mesaj tarihi:
okula gidip sınava girmeye kalkarken bölüm başkanı gelip "dur lan nereye giriyon sen kaldın devamdan bursunu da kestim" de diyebilirdi.

oluyo böyle şeyler
Mesaj tarihi:
fede said:

okula gidip sınava girmeye kalkarken bölüm başkanı gelip "dur lan nereye giriyon sen kaldın devamdan bursunu da kestim" de diyebilirdi.

oluyo böyle şeyler

abi şunu okurken bi espri bekledim ama bu kadar da değildi sdfsf
Mesaj tarihi:
bana fazladan 48 saat ve toplam 90 tl yol parasına mal oldu,üstüne bir de sinirlerim bozuldu,1 haftadır yazılı sınavına calısıyordum ulan 4 sene mühendislik okuduk adamlar her yerden soru sorabilir diye,konsantrasyonun da icine edildi.
Mesaj tarihi:
kozalak said:

sınava girmediğin iyi olmuş. nokta kullanmayı da öğren öyle gir, her yere virgül çakmışın.

elime kagıt kalem alınca internette yazdıgım gibi yazmam elbet,peki sen gercekte burda gozuktugun kadar salak mısın ?
  • Yeni Oluştur...