nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 gecen dönem mak müh lisans ı aldım ve eylulde mekatronik müh yüksek lisansına başlayacagım,bir yandan da iş arıyordum ve internette bahçeşehir üniversitesi nin mekatronik üzerine araştırma görevlisi ilanını gördüm,başvurayım hadi bi dedim adamlar gel sınava alalım seni dediler kalktım izmirden tatili yarıda kesip istanbula geldim,normal şartlar altında yarın sınava girmem gerekiyordu fakat adamlar bu aksam saat 7 de beni arayıp sınav 5 eylul e ertelendi dediler,donup kaldım ulan t.şak mı geciyonuz diyemedim,ertesi gün sabah 9daki sınavın iptalini bi önceki aksam 7 de arayıp soyleyen zihniyet gidip bakkal acsın bence ugrasmasın üniversite falan,işin kötüsü bir de izmirliyim yarın tekrar izmire dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hakkaten lan nası üniversite o öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Bahçeşehir bide ana, yapmaz öyle trollükler diye biliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 olur böyle şeyler. az profesyonel düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 az profesyonel üniversite. bahçeşehir diyince benim aklıma sadece sağa sola ödül dağıtan kıytırık magazin ünlüsü üniversitesi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://rickischultz.files.wordpress.com/2010/10/kitty-friends.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yarin okula gittiginde panodan da ogrenebilirdin dfgdf. en azindan telefon acmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 okula gidip sınava girmeye kalkarken bölüm başkanı gelip "dur lan nereye giriyon sen kaldın devamdan bursunu da kestim" de diyebilirdi. oluyo böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 abdest almazsan ramazanda böyle olur barış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Llama said: abdest almazsan ramazanda böyle olur barış alıyorum birader yine de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bırak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fede said: okula gidip sınava girmeye kalkarken bölüm başkanı gelip "dur lan nereye giriyon sen kaldın devamdan bursunu da kestim" de diyebilirdi. oluyo böyle şeyler abi şunu okurken bi espri bekledim ama bu kadar da değildi sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bana fazladan 48 saat ve toplam 90 tl yol parasına mal oldu,üstüne bir de sinirlerim bozuldu,1 haftadır yazılı sınavına calısıyordum ulan 4 sene mühendislik okuduk adamlar her yerden soru sorabilir diye,konsantrasyonun da icine edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 seks yap barış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 yapıyorum abi fırsat buldukca işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 sağ ? sol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bi ona bi digerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Her iste bir hayir vardir reis desem pis yobax der misin nutis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 "nutella yerim" said: yapıyorum abi fırsat buldukca işte doubt it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 iyi yanından bak.istanbul gördün geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 sınava girmediğin iyi olmuş. nokta kullanmayı da öğren öyle gir, her yere virgül çakmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kozalak said: sınava girmediğin iyi olmuş. nokta kullanmayı da öğren öyle gir, her yere virgül çakmışın. elime kagıt kalem alınca internette yazdıgım gibi yazmam elbet,peki sen gercekte burda gozuktugun kadar salak mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ah şu gençler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kozalak said: ah şu gençler :) hmm tmm aldım cevabı sagol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar