loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ultima oynadığım yıllarda hep bir gün DAOC oynayacağım hayali kurardım. Başka oyunlara kaydık. DAOC hala oynanıyor değilmi ? Belki düşünebilirim. Bu arada evet, wow a karşı fanction un şehirlerini kuşatmaya sevk edecek bir şeyler getirmeleri lazım. Oyuna başladığım ilk günden beri en büyük zevkim orgrimmar raidleridir ki bizim türkler ön ayaka olmasa hiç kimsenin aklına dahi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 aoc nin 48vs48 olan siegeleri zevkliydi fakat uzun zamandır siege e giden bir guilda girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Aion'da varmış ama daha end-game göremedim ben. Aion endgame PvP üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Aion ilk çıktığında end game pvp dedikleri şey bi base e saldırıp içerideki bossu kesmekti,savunan düşman faction olmazsa PvE yani, extra bir siege sistemimi eklenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar