Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

fener şimdi bank asyada oynamayı istiyor da, eger tff bunu kabul ederse komik bi olay yaşanabilir.

sonuçta şike yaptığı sezon ortasında kanıtlanırsa bank asyada oynarken bir alt lige düşürülme ihtimali var.
hayır yokmuş, tv8de MAA şikeyi yaptığınız ligin bir altına düşüyorsunuz diye bir laf etti.

evet o soru benim de aklımda var şike yapıp normal yoldan alt lige düşersen cezasız mı kalıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:

Sen Fenerbahce lige baslicak diyorsun, sonra sampiyonlar liginden men ediyorsun ee madem sen sampiyonlar ligine gondermicek kadar cekiniyorsun Fener'in basina gelceklerden ozaman niye dusurmuyorsun, Fener Ligdeyse niye Sampiyonlar Liginde degil, eee sampiyonlar liginde yoksa niye ligde basliyor?

Federasyon resmen aptalca isler yapiyor. Ben biz sucsusuz sike yok/var demiyorum. Federasyon bu sureci bok gibi yonetti yani bu bariz ortada.

uefa bileti kesene kadar super yonetiyodu ama? biz o zaman da bok gibi yonettigini soyledigimizde dansoz, fırsatcı bilmemne demediginizi bırakmadınız.

tff fb'yi bir alt lige dusuremez. gizlilik kararı kaldırmadan bu kararı veremeyecegini kendisi acıkladı. fb'nin sucunu itiraf etmesi sart, bir alt lige dusmesi icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursaspor TFF'nin, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men edip Trabzonspor'u gruplara gönderme kararını mahkemeye taşıyor. Kendilerinin de lig 2. si olarak eleme oynama haklarını kaybettiğinden şikayetçiler.

İlhan Cavcav da men kararı doğru TFF haklı diyordu.

Hepsi Aysal Başgan'a kızmıştı ama kıvırıyolar şimdi.

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/07/09/unal-aysal-hicbir-sey-eskisi-gibi-olmayacak-1469859.Jpeg
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada çıkan mektupta şöyle bir durum var

"Eğer bu kararı almasaydık, hem milli takım, hem diğer kulüp takımları 8 yıl ceza alacaktı." diyor MAA burada ( http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=13264 ).
Hatta Habertürkteki ropörtajını izleyenler hatırlar, iki avrupa, bir dünya kupasına katılamayacaktık, böyle bir riski alamazdık demişti ve aldığı kararla ilgili savunmasının büyük kısmını bunun üzerinden yaptı.

Mektubun ikinci sayfası: http://yfrog.com/z/kixmelxj
Burada Pobeda davasında 8 sene men cezası alan KULÜPten bahsediliyor. Milli takım ve diğer takımlarla ilgili tek bir satır yok.

Habertürkte improvize sallamasyon izledik kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hala neden düşürmediler Avrupa'ya yollamama durumu varken diyorsunuz. Biri tamamen iç mesele, biri dış mesele aynı zamanda. İç meselede savunma almak durumundalar, dış meselede UEFA höt diyor, yapacak bir şey yok. Mevzuat farklı işliyor sanırım

Bir de üstü kapalı tehdit anlamı çıkarmış olabilir MAA da onu geçtim, adamlar sadece mektupla konuşmuyor 21. yüzyıldayız, mektupta yazandan farklı konuşmalar da yaşanmış olabilir aralarında farklı platformlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bir de üstü kapalı tehdit anlamı çıkarmış olabilir MAA da onu geçtim, adamlar sadece mektupla konuşmuyor 21. yüzyıldayız, mektupta yazandan farklı konuşmalar da yaşanmış olabilir aralarında farklı platformlarda.

MAAnın bir erkekle öpüşürkenki resimleri çıksa 'belki karşısındakinin kültüründe normal anlamı çıkarmıştır MAA da onu geçtim, nerden biliyosunuz 21. yüzyıldayız, fotoşop var şu var bu var' diyeceksiniz yahu yeter. Kendi camiamızdan adama bile rahat rahat çamur atamıyoruz ne günlere kaldık allahım.

Son sözüm gay arkadaşlara, no offense.
Sosyal ağlarda paylaş

lay lay la lallallalla laa laa laaa...
lay lallalalla lay la laaa...

:)

bu kadar sayfa antifener okuyamayacağım, biri bana yazıldıysa söylesin...Şikeden suçlu bulunup lige -30la başladığı sezon dahi şampiyonlar ligine kabul edilen ve o sene şampiyon olan milandan bahsetti mi kimse yoksa yine mehmet baranvotır ve rasim ozan fromkütahya tadında mı devam ediyor yazılarınız ? ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Şike ile ilgili kuralda bir alt lige düşürülür yazdığını hatırlıyorum ben. Şikenin yapıldığı ligden bahsettiğini hatırlamıyorum. Durum buysa yanlış hatırlamıyorsam, fener bizi bank asyada oynatın derse çok fena yan basar.

Bir de kendi isteklerine bağlı değil diye biliyorum. Federasyonun böyle bir isteği kabul etmesi mümkün değil. Yaptıkları safi artistlik. Hani umarım TFF bir hata yapıp kabul eder başvurularını da görürler dünya kaç bucaktan meydana geliyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

@flame: Sanırım yaptığı ligden düşüyor ama şöyle ki, eğer FB maçlara çıkmayıp zorla kenmdini erkenden küme düşürtürse, şike cezası olarak sağlam bir puan silme cezası gelir ve yine çıkamaz ilk sene Bank Asya'dan. Öyle artistlik yaptırmazlar adama. Cezası küme düşme olan 2 suç işleyip sadece bir sene kaybetmesine izin vermek komik olur, verirler -50 puan, çık bakalım, çık bakalım derler :D
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

lay lay la lallallalla laa laa laaa...
lay lallalalla lay la laaa...

:)

bu kadar sayfa antifener okuyamayacağım, biri bana yazıldıysa söylesin...Şikeden suçlu bulunup lige -30la başladığı sezon dahi şampiyonlar ligine kabul edilen ve o sene şampiyon olan milandan bahsetti mi kimse yoksa yine mehmet baranvotır ve rasim ozan fromkütahya tadında mı devam ediyor yazılarınız ? ;)
:) :) :) oncelikle
Uefa'nin maç sonucuna etki eden/etmiş olma ihtimali bulunan kulüpleri şampiyonlar ligine almamak üzerine düzenlemeyi, 2007yılında, milan şike yapmasına rağmen şampiyonlar ligine katıldığı için aldığını biliyor musun peki? Yani teşvik suç olduktan sonra nasıl size patladıysa bu da size patladı..

Son olarak :) :) :)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis veya hatali verilen kararlar ornek teskil edemez, fenerli olarak komusum milana ve alinan karara, karar basbayagi hatali o donem, simdi o hatali karar ornek gosterilemez, uefa da insanlarin olusturdugu bir olusum, su anki hatali tutumda su ki, FB mi gondermiyorsan Sampiyonlar ligine dusureceksin baska yolu yok ki bunun.

manasiz oluyor artik dusurun bitsin gitsin.

bay geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte yönetmelik izin verse düşürecekler zaten. Çıkıp itiraf ederse sizinkiler o başka o zaman yönetmelik izin vermiş olacak. Bir de yazdığım ufak bir yazı:

Aziz Yıldırım tutuklanır, Fener düşecek denir, Aydınlar "durum vahim" der, FB'liler ligtv iptaline başlar, sonra Aydınlar çark eder, bekleyeceğiz şöyle böyle der olayı örtmeye çalıştığını düşünen GS, BJK ve TS'liler ligtv iptal eder, ardından BJK ve TS yöneticileri de karışır, FB'liler geri almaya başlarken TS ve BJK iptalleri devam eder. Sadri Şener tutuksuz yargılanmak üzere salınır, TS'liler geri alır, FB iptallerinde ufak bir artış olur. Sonra deliller gider lig ertelenir, kokuyu alan FB'liler iptali arttırırlar. Ligtv üzülmesin diye playoff sistemi gelir, rahatlayan FB'liler tekrar almaya başlar, iptaller durur, ancak GS'liler iptallere başlar. Son olarak FB Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilir, FB'liler ligtvlerini iptali arttırırlar. Ben Digiturk CEO'su olsam kafama sıkardım herhalde...
Sosyal ağlarda paylaş

@chtulhu.
Bize her yer paris değerli kardeşim şu saatten sonra.
Bu sene bu ligde oynamanın bu ülkede mutlu edeceği tek bir fenerli olduğuna inanıyor musun gerçekten?
Bu işin kakası çıktı.
Her konuda olduğu gibi bu konuda da çifte standart diz boyu. Tutuklu bulunan antrenörler var, bazı takımların fıtbolcuları var, yöneticileri var. Ama ceza fenere kesildi. bu saatten sonra bu türden forumlarda ya da binbir spor programında istediklerini yazsınlar, çizsinler, söylesinler fenerliler hükme vardılar, bundan sonra isteyen istediği hükme varsın.
Son olarak göbek atan adam ikonu olsa şurada onu koyardım ama ne yazık ki yok. Sen yine burada göbek atan adam ikonu varmış gibi düşün kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...