aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kendi FAmizi kurariz, sonra onlar dusunsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ülkeyide satar bu düşüncede ki birisi az milliyetçi ol fazlası zarar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 uefa kuralları uygulamayıp, kafasına göre iş yaparsa; ya da kuralları kişilere göre uygulamaya kalkarsa, federasyonun onun karşısında omurgası olduğunu göstermesi lazım. federasyon uefaya rest çekip reröre yapsın diyen yok. adam gibi cevap versin diyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Acaba FB nin istedigi bank asya sampiyonluk-> Türkiye kupasi-> uefa kupasi olabilir mi? Bu sekilde hem 2 senesi toptan yanmiyor, hem de 2. Sene avrupa kupalari ihtimali doguyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 UEFA'nın kuralları uygulamama durumu yok ki ortada. O noktada sıkıntısı var zaten Fenerli arkadaşların, UEFA haksızlık ediyor falan diye. Belli ki sadece Fenerbahçe hakkında yeterli delil var, bunlar öğrenildi ve almak istemediler işte. Neyse bin kere yazdık aynı şeyleri, anlamak istemeyen yine anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Dediğim gibi yanlış ifade etmiş olabilirim de, kararı UEFA'nın verdiği açık, TFF'ye kısaca benim kendi organizasyonumda Fenerbahçe yer almayacak diyor, TFF'de bunu iletiyor. Türkiye'de kulüpler Federasyon'a bağlı olduğundan, TFF'ye bildiriyor kararını. Adam almayacağım, Trabzonspor oynayacak diyor. Kendi kupası, kendi kuralı. TFF'nin yapabileceği pek birşey yok. Hatta hiçbirşey yok. TFF'yi genel anlamda savunduğumdan değil fakat, burada bütün karar UEFA'nın. Dediğim gibi UEFA'dan bağımsız mı aldı TFF bu kararı, hayır. Fenerbahçe alınmayacak dedi, TFF'de Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde yok dedi. Platini bunu basın toplantısı açıklamayacaktı zaten derken ki kastım o.. Yine İtalya'ydı oydu buydu örnekleri verilecekse eğer, bunun muhatabı UEFA olmakla birlikte, şöyle bir fark o da, İtalya'da Şampiyonlar Ligi elemelerinden önce Federasyon zaten kararlarını açıklamıştı, detayıyla yazdım. Ancak burada ise alınmış bir karar olmadığından dolayı, güvensizlik ortamında UEFA, Fenerbahçe'yi istemiyorum diyor. Karar verilseydi, atıyorum Fenerbahçe geçen sene için -15 puan alsaydı mesela, o zaman Avrupa Ligi'ne gidebilirdi. Milan'ın gidip, Lazio'nun gidemediği gibi. İtalya'da mahkeme sürüyor, iddaname hazırlanacak tantanası yoktu, kimsenin gözünün yaşına bakılmadan çat çat düştü Juve, ki ilk kararda Milan'ı da düşürmek vardı. UEFA'nın kararından önce, Milan'ın küme düşmesi kalktığı için Milan Avrupa'ya gidebildi, kimsenin anlayamadığı nokta o. Bu noktada İtalya Futbol Federasyonun kararına güvendi, bizdeki fark ise herhangi bir karar alınmamış olması.. Porto'yu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://www.fotospor.com/front-page-items/47249-uefa-imdi-yand HAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 şimdi onlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 3 ay sonra ya zaten Fenerbahçe yöentiminin insan içine çıakcak yüzü kalmayacak, ya da UEFA'dan tazminat alacaklar. Bu dava oldukça anlamsız olur. Akışına bıraksınlar, mağduru oynamak daha büyük prestij ve sempati getirecektir zaten aklanırlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, yönetim, taraftar ve futbolcuların isteğiyle Bank Asya 1. Lig’de mücadele etme yönünde karar aldıklarını ve bu konuyu yarın Federasyon'la görüşeceklerini açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 "Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fener bu sezon ligi disardan bitirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 offfff ahahhah imza yaparım ki ben bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 açıköğretimden tecil ettirebiliyo mu ki şike cezasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ettirir ettirir bisey olmaz, subeye gidip halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tinu said: fener yönetimi ilk defa akıllı bir hamle yaptı, madem dedi şampiyonlar liginde göndermiyorsun tedbir olarak, o zaman bizde tedbir olarak 1 nci lig e düşür diyor, çünkü lig böyle başlar sezon ortasında ceza gelirse 2 sene gidecek, ama şimdi düşerse zaten avrupaya gidemiyor 1 sene bank asyada oynar seneye çıkar, gayet mantıklı bir hareket, fedarasyon fenerin isteğini kabul etmezse ve düşürmezse , sezon ortasındada iddanama çıktıktan sonra düşme kararı verirse fener tazmınat davası açabilir, fedarasyon iyice çıkmaza girdi şu an , bence düşürmesi lazım, Lan sen nasil bi adamsin. Bi dedigin digerini tutmuyor. Troll diyecem ama olamazsin. Bu kadar iki yuzluluk gormedim yahu. Insanda biraz edep olur. Her firsatta Tff'nin kararini destekledin. Yok soyle dogru, yok boyle dogru. Simdi ne degisti? UEFA'nin fb'yi almayacagini bilmiyo muydun sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 normalde bank asya + -30 puan falan ceza gelecekken, şimdi sadece bank asya. elbette bu şike yapıldığı sabitlenirse. aksi taktirde, fener kendi isteği ile düştüğü için bu sefer, tek açabileceği dava şamp. ligi olur, kimse bank asya yüzünden tazminat neyim ödemez. Çok karışık işler anlayacağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 toggie said: tinu said: fener yönetimi ilk defa akıllı bir hamle yaptı, madem dedi şampiyonlar liginde göndermiyorsun tedbir olarak, o zaman bizde tedbir olarak 1 nci lig e düşür diyor, çünkü lig böyle başlar sezon ortasında ceza gelirse 2 sene gidecek, ama şimdi düşerse zaten avrupaya gidemiyor 1 sene bank asyada oynar seneye çıkar, gayet mantıklı bir hareket, fedarasyon fenerin isteğini kabul etmezse ve düşürmezse , sezon ortasındada iddanama çıktıktan sonra düşme kararı verirse fener tazmınat davası açabilir, fedarasyon iyice çıkmaza girdi şu an , bence düşürmesi lazım, Lan sen nasil bi adamsin. Bi dedigin digerini tutmuyor. Troll diyecem ama olamazsin. Bu kadar iki yuzluluk gormedim yahu. Insanda biraz edep olur. Her firsatta Tff'nin kararini destekledin. Yok soyle dogru, yok boyle dogru. Simdi ne degisti? UEFA'nin fb'yi almayacagini bilmiyo muydun sanki? ben fedarasyon yanlıs yaptı demedimki doğru yapıyor hala aynı fikirdeyim , ama su an fenerbahce düşür beni diyor bi nevi kabul ediyor cezayı o zaman dusursun diyorum , böyle saldırmadan önce bu yazdığım yazıdan sonrakı yazdıklarımıda okusaydın anlardın demek istediğimi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fener sucu kabul etmiyo, dusurun bizi de artizlikten baska bisey degil su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Kimse kendi istegiyle dusemez. Salak salak konusmayin. O isler talep etmekle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Fenerin cezayi kabul ettigi falan yok. Bank Asya'da oynamak istiyoruz diyorlar sadece. Sike yaptik diye aciklama yapsinlar zaten istedikleri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 aquila said: fener sucu kabul etmiyo, dusurun bizi de artizlikten baska bisey degil su an. düşür beni demek cezayı kabul etmek demek , yani bunun artizliğimi olur yaw, fedarasyon gizlilik kararı kalkmadan , takımların savunma haklarını almadan, ceza vermem demesi doğruydu, ama su an fener diyorki beni düşür e bu ne demek ben savunma felan yapmıycam düşür beni demek, bende o zaman düşürmeli diyorum adamlar kabul ediyor işte, bunun artizliğimi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 videodaki eleman kıbrıslı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar