Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

UEFA'nın kuralları uygulamama durumu yok ki ortada. O noktada sıkıntısı var zaten Fenerli arkadaşların, UEFA haksızlık ediyor falan diye. Belli ki sadece Fenerbahçe hakkında yeterli delil var, bunlar öğrenildi ve almak istemediler işte. Neyse bin kere yazdık aynı şeyleri, anlamak istemeyen yine anlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi yanlış ifade etmiş olabilirim de, kararı UEFA'nın verdiği açık, TFF'ye kısaca benim kendi organizasyonumda Fenerbahçe yer almayacak diyor, TFF'de bunu iletiyor. Türkiye'de kulüpler Federasyon'a bağlı olduğundan, TFF'ye bildiriyor kararını. Adam almayacağım, Trabzonspor oynayacak diyor. Kendi kupası, kendi kuralı. TFF'nin yapabileceği pek birşey yok. Hatta hiçbirşey yok. TFF'yi genel anlamda savunduğumdan değil fakat, burada bütün karar UEFA'nın. Dediğim gibi UEFA'dan bağımsız mı aldı TFF bu kararı, hayır. Fenerbahçe alınmayacak dedi, TFF'de Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde yok dedi. Platini bunu basın toplantısı açıklamayacaktı zaten derken ki kastım o..

Yine İtalya'ydı oydu buydu örnekleri verilecekse eğer, bunun muhatabı UEFA olmakla birlikte, şöyle bir fark o da, İtalya'da Şampiyonlar Ligi elemelerinden önce Federasyon zaten kararlarını açıklamıştı, detayıyla yazdım. Ancak burada ise alınmış bir karar olmadığından dolayı, güvensizlik ortamında UEFA, Fenerbahçe'yi istemiyorum diyor.
Karar verilseydi, atıyorum Fenerbahçe geçen sene için -15 puan alsaydı mesela, o zaman Avrupa Ligi'ne gidebilirdi. Milan'ın gidip, Lazio'nun gidemediği gibi.
İtalya'da mahkeme sürüyor, iddaname hazırlanacak tantanası yoktu, kimsenin gözünün yaşına bakılmadan çat çat düştü Juve, ki ilk kararda Milan'ı da düşürmek vardı.
UEFA'nın kararından önce, Milan'ın küme düşmesi kalktığı için Milan Avrupa'ya gidebildi, kimsenin anlayamadığı nokta o.
Bu noktada İtalya Futbol Federasyonun kararına güvendi, bizdeki fark ise herhangi bir karar alınmamış olması..
Porto'yu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

fener yönetimi ilk defa akıllı bir hamle yaptı, madem dedi şampiyonlar liginde göndermiyorsun tedbir olarak, o zaman bizde tedbir olarak 1 nci lig e düşür diyor, çünkü lig böyle başlar sezon ortasında ceza gelirse 2 sene gidecek, ama şimdi düşerse zaten avrupaya gidemiyor 1 sene bank asyada oynar seneye çıkar, gayet mantıklı bir hareket,

fedarasyon fenerin isteğini kabul etmezse ve düşürmezse , sezon ortasındada iddanama çıktıktan sonra düşme kararı verirse fener tazmınat davası açabilir,

fedarasyon iyice çıkmaza girdi şu an , bence düşürmesi lazım,

Lan sen nasil bi adamsin. Bi dedigin digerini tutmuyor. Troll diyecem ama olamazsin. Bu kadar iki yuzluluk gormedim yahu. Insanda biraz edep olur. Her firsatta Tff'nin kararini destekledin. Yok soyle dogru, yok boyle dogru. Simdi ne degisti? UEFA'nin fb'yi almayacagini bilmiyo muydun sanki?
Sosyal ağlarda paylaş

normalde bank asya + -30 puan falan ceza gelecekken, şimdi sadece bank asya.

elbette bu şike yapıldığı sabitlenirse.

aksi taktirde, fener kendi isteği ile düştüğü için bu sefer, tek açabileceği dava şamp. ligi olur, kimse bank asya yüzünden tazminat neyim ödemez.

Çok karışık işler anlayacağınız.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

tinu said:

fener yönetimi ilk defa akıllı bir hamle yaptı, madem dedi şampiyonlar liginde göndermiyorsun tedbir olarak, o zaman bizde tedbir olarak 1 nci lig e düşür diyor, çünkü lig böyle başlar sezon ortasında ceza gelirse 2 sene gidecek, ama şimdi düşerse zaten avrupaya gidemiyor 1 sene bank asyada oynar seneye çıkar, gayet mantıklı bir hareket,

fedarasyon fenerin isteğini kabul etmezse ve düşürmezse , sezon ortasındada iddanama çıktıktan sonra düşme kararı verirse fener tazmınat davası açabilir,

fedarasyon iyice çıkmaza girdi şu an , bence düşürmesi lazım,

Lan sen nasil bi adamsin. Bi dedigin digerini tutmuyor. Troll diyecem ama olamazsin. Bu kadar iki yuzluluk gormedim yahu. Insanda biraz edep olur. Her firsatta Tff'nin kararini destekledin. Yok soyle dogru, yok boyle dogru. Simdi ne degisti? UEFA'nin fb'yi almayacagini bilmiyo muydun sanki?

ben fedarasyon yanlıs yaptı demedimki doğru yapıyor hala aynı fikirdeyim , ama su an fenerbahce düşür beni diyor bi nevi kabul ediyor cezayı o zaman dusursun diyorum , böyle saldırmadan önce bu yazdığım yazıdan sonrakı yazdıklarımıda okusaydın anlardın demek istediğimi,
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

fener sucu kabul etmiyo, dusurun bizi de artizlikten baska bisey degil su an.

düşür beni demek cezayı kabul etmek demek , yani bunun artizliğimi olur yaw, fedarasyon gizlilik kararı kalkmadan , takımların savunma haklarını almadan, ceza vermem demesi doğruydu, ama su an fener diyorki beni düşür e bu ne demek ben savunma felan yapmıycam düşür beni demek, bende o zaman düşürmeli diyorum adamlar kabul ediyor işte, bunun artizliğimi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...