nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ligin ikinci yarısı Fenerbahçe olmayacak ki ligde?
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 antep, bursa, kayseri hadi bi derece anlarım da antalya, ordu ne ya? bunlar da mı fb'nin rakibi? butun kulupleri saymıssın zaten. illa ki bunlarla icerde, dısarda bir sekilde karsılasacak.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 korcan'ın içeride olma sebebi kendisine alınan araba dendi. sonra kendisine araba almadığı ortaya çıktı. sonra kızkardeşine alınan araba dendi. kızkardeşinin arbaasının olmadığı ortaya çıktı. kardeşi çıkıp "abim niye içerde" dedi, onu da ifadeye çağırdılar. said: Fatih: Sabah'ın haberinde geçen Yusuf Turanlı, Korcan'ın ne kadar süredir menajeri? İlhan Çelikay: Yaklaşık 6 aydır, Yusuf Turanlı Korcan'ı Diyarbakırspor'dan Sivasspor'a götüren menajerdir. Fatih: Sabah gazetesindeki ses kayıtlarında geçen araba mevzusu nedir? Korcan Mayıs, Haziran, Temmuz döneminde herhangi bir yeni araba aldı mı? İlhan Çelikay: Kendisine, birinci derece ve ikinci derece yakın akrabalarından herhangi birine maçtan sonra alınan herhangi bir araç yoktur. Korcan' ın yaklaşık 4-5 aydır araba almakla ilgili istekleri vardı. Bunun için defalarca galerilere gidildi. En son Avcılar Borusan'da karar kılınıp Borusan'dan BMW 3.20 araç alımıyla ilgili görüşmeler yapılıp 1500 TL de kapora vererek araç beğenilmişti. Araç bir kısım peşin, bir kısım ise krediyle alınacaktı. Fakat Borusan'ın başvurduğu bankalar Korcan'a babamın ek kartı sebebiyle (yani babamın borcu sebebiyle) kredi başvurusunu kabul etmedi, Borusan da kaporayı iade etti, bununla ilgili elimizde belgeler mevcut. Fatih: Korcan'ın istediği aracı alabilecek maddi gücü yok mu? İlhan Çelikay: Korcan'ın Sivasspor'la bu yılki sözleşmesi 450.000 TL'dir. Benim Urfa'yla ilgili sözleşmem 175.000 TL'dir. Babam ticaretle uğraşır, annem ev hanımıdır. Her aracı alabilecek maddi gücümüz var. Fatih: Korcan tam olarak neyle suçlanıyor bu konuda bilginiz var mı? İlhan Çelikay: Suçlamayla ilgili tam anlamıyla bir bilgimiz yok. Fatih: Kendisine ne gibi suçlamalar yöneltilmiş? İlhan Çelikay: 20'ye yakın soru sorulmuş Korcan'a. Fatih: Maçta yediği golle ilgili bir soru sorulmuş mu kendisine? İlhan Çelikay: Korcan'a "neden böyle gol yedin" şeklinde direkt olarak bir soru yok, İki ve üçüncü şahısların kendi aralarındaki konuşmalarında bu golle ilgili ifadeleri sorulmuş Korcan'a. Ne saçma ki "bak bunlar böyle konuşmuşlar ne diyorsun?" diye sorular var. Fatih: Kim bu bahsi geçen ikinci ve üçüncü şahıslar? Gazetelerdeki konuşmalarda ismi geçen sahışlar mı? İlhan Çelikay: Evet, menajeri ve ben / menajeri ve Korcan'ın hayatında görmediği adamlar. Fatih: Korcan'a sorulan sorular genellikle menajeri Yusuf Turanlı üzerine yani? İlhan Çelikay: Genelde değil neredeyse hepsi onunla ilgili. Fatih: Bu bahsedilen menajer yani Yusuf Turanlı Sivasspor'da başka oyuncuların da menajerliğini yapıyor mu? İlhan Çelikay: Yusuf Turanlı'nın başka hangi futbolcuların menajeri olduğunu bilmiyorum, lisanssız menajer olduğu için hiç bir futbolcunun imzası yoktur. Fatih: Korcan'ın banka hesaplarında maç öncesi ya da maç sonrası olağan olmayan bir hareketlilik, buna dair gösterilen bir kanıt var mı? İlhan Çelikay: Hayır kesinlikle yok, tüm ailemizin banka kayıtları incelenebilir. Zaten bu konuda herhangi bir soru sorulmamış. Fatih: Korcan'ın ruh hali, morali nasıl, ne düşünüyor bu operasyonla ilgili? İlhan Çelikay: Neden içeride olduğuyla ilgili en ufak bir fikri yok. Sürekli ben neden buradayım diye soruyor. Korcan kişiliği, karakteri itibariyle soğukkanlı bir insandır. Çok üzgün evet ama çok güclü bir sekilde bekliyor. Koğuşunda herkes de Korcan'ın suçsuzluğunu biliyor, hatta bu kişierin avukatları bize yardım etmek için başvurdular, hepsinin ifadesi Korcan'ın içeride olmasının hukuki olarak bir cinayet olduğu şeklinde. Fatih: Kimlerle aynı koğuşta kalıyor? İlhan Çelikay: Mecnun Odyakmaz, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Bülent Uygun, Ümit Karan ve diğerleri... 13-14 kişi aynı koğuşta kalıyorlar. Fatih: Korcan telefonlarının dinlendiğine dair bir şüphe duyuyor muydu? İlhan Çelikay: Hayır. Futbolcu olduğundan dolayı cok arayan soran oluyor, bunların bir kısmı da maddi yardım beklediğinden dolayı maç haftası telefonunu değiştirmisti. Açıkçası ben Korcan'ın telefonunun hiç dinlendiğini düşünmüyorum, menajeriyle yaptığı konuşmalar vardır kayıt olarak sadece. Biz abi-kardeş olarak her gün konuşmuşuzdur, son zamanlarda bu görüşmelerin çoğu da araba alımı ile ilgiliydi, bu konuşmaların hiçbirinin kaydı yok mesela. Fatih: Korcan Fenerbahçe maçında hatalı gol yemese sizce operasyon kapsamında gözaltına alınır mıydı? İlhan Çelikay: Kesinlikle hayır. Maçtan sonra çok üzgündü, bir hafta terapi için yoğun çaba verdim. "Bu sezon 40 gol yedim ilk kez kişisel bir hatadan gol yiyorum ve bu maça denk gelmesi büyük bir şanssızlık benim için" diyordu. Fatih: Korcan bu sene Sivasspor'da kiralık değil miydi? İlhan Çelikay: Evet geçen sene ilk dönem Diyarbakirspor' da kiraliktı, devre arasından sonra 1,5 yıl olmak üzere Sivasspor'la kiralık olarak sözleşme yapmıştı. Fatih: Size göre operasyonun amacı ne? Genel olarak diğer etkenler de düşünüldüğünde futbol dünyasından birisi olarak sizin izleniminiz nedir operasyona dair? İlhan Çelikay: 14 Nisan'da çıkan bir yasa için 10 ay oncesinden takibe başlanılmasını siz nasıl yorumlarsınız ya da 22 Mayıs'ta biten Süper Lig'den sonra neden 3 Temmuz'da operasyon başlatılmıştır? Açıkça yasa varken şike yapıldığını görerek buna tahammül etmek suçtur. Beni diğer insanların ne yaptığı ilgilendirmiyor, benim canım, kanım kardeşim suçsuz yere içeride yatıyor şu an. Kesinlikle bir kuruş, bir lira, bir araba, menfaatimiz yoktur, Korcan Spor Akademisi okuyan 23 yaşında Beşiktaş kalecisi olmuş, Sivasspor'da oynayan, A2 milli takımının kalecisidir. Hangi akla mantığa sığar en az 15 sene daha oynayabilecek birisinin bir araba için kendi kariyerini feda etmesi. Ailemizde böyle bir şey asla söz konusu olamaz. İtirazımızda da belirttigimiz gibi kesinlikle yargılamaya karşı değiliz ama 6 ay sonra Korcan serbest kalırsa bir sporcunun 6 aylık ve muhtemel geleceğini etkileyecek kaybını kim ödeyecek? Fatih: Korcan'ı cezaevinde futbol dünyasından kimler ziyaret etti? İlhan Çelikay: Ailesi, eşi dostu, Sivasspor camiasından bazı kişiler ve bazı eski hocaları ziyaret etti. Fatih: Korcan'ın resmi olarak tutuklanma gerekçesi neydi? İlhan Çelikay: Avukatımızın söylediğine göre Korcan'ın delil karartabileceği gerekçesiyle tutukluluğunun devamını istenmiş. Fatih: Delil mi karartacakmış Korcan? İlhan Çelikay: Evet bütün belgeler, Korcan'ın telefon kayıtları, banka hesapları ellerinde olmasına rağmen neyin delil karartmasıdır? Emniyette Korcan'ın üst düzey yetkililer tarafindan sorgusu bir gün önce yapıldığı halde bir odaya alınıp "senin suçsuz olduğunu biliyoruz ama suçluları bize açıkla" diye baskı yapılmış. Korcan bildiği her şeyi anlattığını defalarca söylemesine rağmen bu muamele yapılmış. Fatih: Ulusal medyadan herhangi bir röportaj talebi gelmedi mi hiç size? İlhan Çelikay: Radikal gazetesinden geldi, onlara verdim bir röportaj. Pazar günü yayınlandı, ufak bir yazı diyelim. Fotospor'dan geldi bir röportaj talebi ancak o da henüz gerçekleşmedi. Fatih: İlgili ilgisiz herkesin konuştuğu televizyonlarda bu konuyla ilgili herhangi bir canlı yayına davet edilmediniz mi? İlhan Çelikay: Hayır, avukatımız canlı yayına bağlanmak istemesine rağmen bir-iki kez programa ulaşamadık. Artık avukatımızın görüşleri doğrultusunda elimizdeki bilgi ve belgeleri paylaşacağız, bugün itibariyle korcancelikay.com sayfamız faaliyete geçti. Hiç kimseden bir çekincemiz ve veremeyecek tek hesabımız yok. Alnımız açık, içimiz rahat, Korcan'ı bilen bilir. Fatih: Sorgu metinleri siz de ya da avukatınız da var mı? İlhan Çelikay: Korcan'ın emniyet, savcılık ve hakime ifadeleri, Yusuf Turanlı'nın emniyet, savcılık ve hakim ifadeleri, itiraz dilekçelerimiz, Korcan'a hediye edildiği iddia edilen Mini Cooper'a ait belgeler, kredi talebine verilen red belgeleri, kaporanın bize iadesinin belgeleri hepsi bizde mevcut. Fatih: Mini Cooper olayını gazetelerde görmüştük. Bu Mini Cooper olayı sorulmuş mu? İlhan Çelikay: Korcan'a "Mini Cooper hediye edilmiş ne diyorsun?" sorusu sorulmuş, Korcan hiç bir bilgisi olmadığını söylüyor. Araç şu an Emniyet'te tutuluyor hâlâ. Fatih: Kimin adına kayıtlı bu araç? İlhan Çelikay: Başka bir şahsa ait. Korcan'a hediye edildiği iddia edilmesine rağmen araç başka birinin evinin önünden alınıyor. Fatih: Korcan'ın bu şahısla bir tanışıklığı var mı? İlhan Çelikay: Korcan'ın bu şahsı ne görmüşlüğü, ne ismini duymuşluğu var. Fatih: Söylemek istediğiniz başka şeyler var mı? Benim sorularım bu kadar. İlhan Çelikay: Basın inanılmaz bir karalama kampanyası uyguluyor. Korcan'la uzaktan yakından alakası olmayan konular Korcan'ın üzerine atılıyor, Korcan asla şike yapmaz. Fatih: Teşekkür ederim İlhan Bey, kardeşiniz için tekrar geçmiş olsun umarım kısa sürede özgürlüğüne kavuşur. İlhan Çelikay: Teşekkür ederim.
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 toggie said: antep, bursa, kayseri hadi bi derece anlarım da antalya, ordu ne ya? bunlar da mı fb'nin rakibi? butun kulupleri saymıssın zaten. illa ki bunlarla icerde, dısarda bir sekilde karsılasacak. taraftar bakımından en azından stadını dolduracak takımlar onlar, gençlerbirliği - fb maçı ile ordu - fb maçı arasında fark olacağı aşikar.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hatta kızkardeşide yokmus sanırım :)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ee cıkan her habere inanıyorsak o zaman baransu denen adamın yazdıklarına da inanacaz demektir. gizlilik oldugu surece bilmiyoruz delilin ne oldugunu. uzun bir sure de kamuoyu bilgilendirilmez diye tahmin ediyorum bu konuda.
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 nileppezdel said: abi.. anlatamadım ki :D hatalı gol var, bir de kalecinin elini kaçırması var. Aradaki fark çok basit. Bunu anlayamayanlar uzasın çünkü onlar mala bağladılar esas ilk 5-6 gol yeterli sanırım http://www.youtube.com/watch?v=-GJ10iZAG3s
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 onlarda şike leo francoda şikeciydi
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fevzinin yediği golde var orada ahah.
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 montezaus said: nileppezdel said: abi.. anlatamadım ki :D hatalı gol var, bir de kalecinin elini kaçırması var. Aradaki fark çok basit. Bunu anlayamayanlar uzasın çünkü onlar mala bağladılar esas ilk 5-6 gol yeterli sanırım http://www.youtube.com/watch?v=-GJ10iZAG3s şike hepsi
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 dk1:34 serseri fevzinin bizi sampiyonluktan ettigi gol var :)
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fizban said: korcan'ın içeride olma sebebi kendisine alınan araba dendi. sonra kendisine araba almadığı ortaya çıktı. sonra kızkardeşine alınan araba dendi. kızkardeşinin arbaasının olmadığı ortaya çıktı. kardeşi çıkıp "abim niye içerde" dedi, onu da ifadeye çağırdılar. said: Fatih: Sabah'ın haberinde geçen Yusuf Turanlı, Korcan'ın ne kadar süredir menajeri? İlhan Çelikay: Yaklaşık 6 aydır, Yusuf Turanlı Korcan'ı Diyarbakırspor'dan Sivasspor'a götüren menajerdir. Fatih: Sabah gazetesindeki ses kayıtlarında geçen araba mevzusu nedir? Korcan Mayıs, Haziran, Temmuz döneminde herhangi bir yeni araba aldı mı? İlhan Çelikay: Kendisine, birinci derece ve ikinci derece yakın akrabalarından herhangi birine maçtan sonra alınan herhangi bir araç yoktur. Korcan' ın yaklaşık 4-5 aydır araba almakla ilgili istekleri vardı. Bunun için defalarca galerilere gidildi. En son Avcılar Borusan'da karar kılınıp Borusan'dan BMW 3.20 araç alımıyla ilgili görüşmeler yapılıp 1500 TL de kapora vererek araç beğenilmişti. Araç bir kısım peşin, bir kısım ise krediyle alınacaktı. Fakat Borusan'ın başvurduğu bankalar Korcan'a babamın ek kartı sebebiyle (yani babamın borcu sebebiyle) kredi başvurusunu kabul etmedi, Borusan da kaporayı iade etti, bununla ilgili elimizde belgeler mevcut. Fatih: Korcan'ın istediği aracı alabilecek maddi gücü yok mu? İlhan Çelikay: Korcan'ın Sivasspor'la bu yılki sözleşmesi 450.000 TL'dir. Benim Urfa'yla ilgili sözleşmem 175.000 TL'dir. Babam ticaretle uğraşır, annem ev hanımıdır. Her aracı alabilecek maddi gücümüz var. Fatih: Korcan tam olarak neyle suçlanıyor bu konuda bilginiz var mı? İlhan Çelikay: Suçlamayla ilgili tam anlamıyla bir bilgimiz yok. Fatih: Kendisine ne gibi suçlamalar yöneltilmiş? İlhan Çelikay: 20'ye yakın soru sorulmuş Korcan'a. Fatih: Maçta yediği golle ilgili bir soru sorulmuş mu kendisine? İlhan Çelikay: Korcan'a "neden böyle gol yedin" şeklinde direkt olarak bir soru yok, İki ve üçüncü şahısların kendi aralarındaki konuşmalarında bu golle ilgili ifadeleri sorulmuş Korcan'a. Ne saçma ki "bak bunlar böyle konuşmuşlar ne diyorsun?" diye sorular var. Fatih: Kim bu bahsi geçen ikinci ve üçüncü şahıslar? Gazetelerdeki konuşmalarda ismi geçen sahışlar mı? İlhan Çelikay: Evet, menajeri ve ben / menajeri ve Korcan'ın hayatında görmediği adamlar. Fatih: Korcan'a sorulan sorular genellikle menajeri Yusuf Turanlı üzerine yani? İlhan Çelikay: Genelde değil neredeyse hepsi onunla ilgili. Fatih: Bu bahsedilen menajer yani Yusuf Turanlı Sivasspor'da başka oyuncuların da menajerliğini yapıyor mu? İlhan Çelikay: Yusuf Turanlı'nın başka hangi futbolcuların menajeri olduğunu bilmiyorum, lisanssız menajer olduğu için hiç bir futbolcunun imzası yoktur. Fatih: Korcan'ın banka hesaplarında maç öncesi ya da maç sonrası olağan olmayan bir hareketlilik, buna dair gösterilen bir kanıt var mı? İlhan Çelikay: Hayır kesinlikle yok, tüm ailemizin banka kayıtları incelenebilir. Zaten bu konuda herhangi bir soru sorulmamış. Fatih: Korcan'ın ruh hali, morali nasıl, ne düşünüyor bu operasyonla ilgili? İlhan Çelikay: Neden içeride olduğuyla ilgili en ufak bir fikri yok. Sürekli ben neden buradayım diye soruyor. Korcan kişiliği, karakteri itibariyle soğukkanlı bir insandır. Çok üzgün evet ama çok güclü bir sekilde bekliyor. Koğuşunda herkes de Korcan'ın suçsuzluğunu biliyor, hatta bu kişierin avukatları bize yardım etmek için başvurdular, hepsinin ifadesi Korcan'ın içeride olmasının hukuki olarak bir cinayet olduğu şeklinde. Fatih: Kimlerle aynı koğuşta kalıyor? İlhan Çelikay: Mecnun Odyakmaz, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Bülent Uygun, Ümit Karan ve diğerleri... 13-14 kişi aynı koğuşta kalıyorlar. Fatih: Korcan telefonlarının dinlendiğine dair bir şüphe duyuyor muydu? İlhan Çelikay: Hayır. Futbolcu olduğundan dolayı cok arayan soran oluyor, bunların bir kısmı da maddi yardım beklediğinden dolayı maç haftası telefonunu değiştirmisti. Açıkçası ben Korcan'ın telefonunun hiç dinlendiğini düşünmüyorum, menajeriyle yaptığı konuşmalar vardır kayıt olarak sadece. Biz abi-kardeş olarak her gün konuşmuşuzdur, son zamanlarda bu görüşmelerin çoğu da araba alımı ile ilgiliydi, bu konuşmaların hiçbirinin kaydı yok mesela. Fatih: Korcan Fenerbahçe maçında hatalı gol yemese sizce operasyon kapsamında gözaltına alınır mıydı? İlhan Çelikay: Kesinlikle hayır. Maçtan sonra çok üzgündü, bir hafta terapi için yoğun çaba verdim. "Bu sezon 40 gol yedim ilk kez kişisel bir hatadan gol yiyorum ve bu maça denk gelmesi büyük bir şanssızlık benim için" diyordu. Fatih: Korcan bu sene Sivasspor'da kiralık değil miydi? İlhan Çelikay: Evet geçen sene ilk dönem Diyarbakirspor' da kiraliktı, devre arasından sonra 1,5 yıl olmak üzere Sivasspor'la kiralık olarak sözleşme yapmıştı. Fatih: Size göre operasyonun amacı ne? Genel olarak diğer etkenler de düşünüldüğünde futbol dünyasından birisi olarak sizin izleniminiz nedir operasyona dair? İlhan Çelikay: 14 Nisan'da çıkan bir yasa için 10 ay oncesinden takibe başlanılmasını siz nasıl yorumlarsınız ya da 22 Mayıs'ta biten Süper Lig'den sonra neden 3 Temmuz'da operasyon başlatılmıştır? Açıkça yasa varken şike yapıldığını görerek buna tahammül etmek suçtur. Beni diğer insanların ne yaptığı ilgilendirmiyor, benim canım, kanım kardeşim suçsuz yere içeride yatıyor şu an. Kesinlikle bir kuruş, bir lira, bir araba, menfaatimiz yoktur, Korcan Spor Akademisi okuyan 23 yaşında Beşiktaş kalecisi olmuş, Sivasspor'da oynayan, A2 milli takımının kalecisidir. Hangi akla mantığa sığar en az 15 sene daha oynayabilecek birisinin bir araba için kendi kariyerini feda etmesi. Ailemizde böyle bir şey asla söz konusu olamaz. İtirazımızda da belirttigimiz gibi kesinlikle yargılamaya karşı değiliz ama 6 ay sonra Korcan serbest kalırsa bir sporcunun 6 aylık ve muhtemel geleceğini etkileyecek kaybını kim ödeyecek? Fatih: Korcan'ı cezaevinde futbol dünyasından kimler ziyaret etti? İlhan Çelikay: Ailesi, eşi dostu, Sivasspor camiasından bazı kişiler ve bazı eski hocaları ziyaret etti. Fatih: Korcan'ın resmi olarak tutuklanma gerekçesi neydi? İlhan Çelikay: Avukatımızın söylediğine göre Korcan'ın delil karartabileceği gerekçesiyle tutukluluğunun devamını istenmiş. Fatih: Delil mi karartacakmış Korcan? İlhan Çelikay: Evet bütün belgeler, Korcan'ın telefon kayıtları, banka hesapları ellerinde olmasına rağmen neyin delil karartmasıdır? Emniyette Korcan'ın üst düzey yetkililer tarafindan sorgusu bir gün önce yapıldığı halde bir odaya alınıp "senin suçsuz olduğunu biliyoruz ama suçluları bize açıkla" diye baskı yapılmış. Korcan bildiği her şeyi anlattığını defalarca söylemesine rağmen bu muamele yapılmış. Fatih: Ulusal medyadan herhangi bir röportaj talebi gelmedi mi hiç size? İlhan Çelikay: Radikal gazetesinden geldi, onlara verdim bir röportaj. Pazar günü yayınlandı, ufak bir yazı diyelim. Fotospor'dan geldi bir röportaj talebi ancak o da henüz gerçekleşmedi. Fatih: İlgili ilgisiz herkesin konuştuğu televizyonlarda bu konuyla ilgili herhangi bir canlı yayına davet edilmediniz mi? İlhan Çelikay: Hayır, avukatımız canlı yayına bağlanmak istemesine rağmen bir-iki kez programa ulaşamadık. Artık avukatımızın görüşleri doğrultusunda elimizdeki bilgi ve belgeleri paylaşacağız, bugün itibariyle korcancelikay.com sayfamız faaliyete geçti. Hiç kimseden bir çekincemiz ve veremeyecek tek hesabımız yok. Alnımız açık, içimiz rahat, Korcan'ı bilen bilir. Fatih: Sorgu metinleri siz de ya da avukatınız da var mı? İlhan Çelikay: Korcan'ın emniyet, savcılık ve hakime ifadeleri, Yusuf Turanlı'nın emniyet, savcılık ve hakim ifadeleri, itiraz dilekçelerimiz, Korcan'a hediye edildiği iddia edilen Mini Cooper'a ait belgeler, kredi talebine verilen red belgeleri, kaporanın bize iadesinin belgeleri hepsi bizde mevcut. Fatih: Mini Cooper olayını gazetelerde görmüştük. Bu Mini Cooper olayı sorulmuş mu? İlhan Çelikay: Korcan'a "Mini Cooper hediye edilmiş ne diyorsun?" sorusu sorulmuş, Korcan hiç bir bilgisi olmadığını söylüyor. Araç şu an Emniyet'te tutuluyor hâlâ. Fatih: Kimin adına kayıtlı bu araç? İlhan Çelikay: Başka bir şahsa ait. Korcan'a hediye edildiği iddia edilmesine rağmen araç başka birinin evinin önünden alınıyor. Fatih: Korcan'ın bu şahısla bir tanışıklığı var mı? İlhan Çelikay: Korcan'ın bu şahsı ne görmüşlüğü, ne ismini duymuşluğu var. Fatih: Söylemek istediğiniz başka şeyler var mı? Benim sorularım bu kadar. İlhan Çelikay: Basın inanılmaz bir karalama kampanyası uyguluyor. Korcan'la uzaktan yakından alakası olmayan konular Korcan'ın üzerine atılıyor, Korcan asla şike yapmaz. Fatih: Teşekkür ederim İlhan Bey, kardeşiniz için tekrar geçmiş olsun umarım kısa sürede özgürlüğüne kavuşur. İlhan Çelikay: Teşekkür ederim. eksik olmuş, en son kızkardeşi olmadığı ortaya çıktı. true story.
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 off sonran bi önceki gol tam delil niteliginde
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kız kardeşinin olmayışı iyiymiş. bilmiyordum. ama kız kardeşi olmayışı bile bir şike delili olabilir.
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 This summer Henüz doğmadan mini cooper sahibi olmuş bir kızın inanılmaz hayat hikayesi http://spor2.fotospor.com/futbol/fenerbahce/46024-ne-arabas-var-ne-de-kzkardei Bir babanın kadere isyanı: “Benim bir kızım yok. Olmasını isterdim." Ve şu hayatta hiçbir şeyi olmamış bir gencin dramı: "Ne arabası var ne de kızkardeşi"
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 montezaus said: nileppezdel said: abi.. anlatamadım ki :D hatalı gol var, bir de kalecinin elini kaçırması var. Aradaki fark çok basit. Bunu anlayamayanlar uzasın çünkü onlar mala bağladılar esas ilk 5-6 gol yeterli sanırım http://www.youtube.com/watch?v=-GJ10iZAG3s hmm evet, topu ıskalaması, teknik yetersizliği yüzünden kaybetmesi falan görevi topu kurtarmak olan kalecinin toptan elini kaçırmasıyla aynı şey. Haksızmışım çok özür dilerim en büyük fener, çekemiyoruz ya ondan hep :(
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 heriflerin şahin gibi gözleri var, pozisyona baktılar mıydı şike mi değil mi anlıyorlar. ah bir de kafa olsa =(
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 AHAHAH FENERİN DURUMU ÇOKOMİK
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 nileppezdel said: montezaus said: nileppezdel said: abi.. anlatamadım ki :D hatalı gol var, bir de kalecinin elini kaçırması var. Aradaki fark çok basit. Bunu anlayamayanlar uzasın çünkü onlar mala bağladılar esas ilk 5-6 gol yeterli sanırım http://www.youtube.com/watch?v=-GJ10iZAG3s hmm evet, topu ıskalaması, teknik yetersizliği yüzünden kaybetmesi falan görevi topu kurtarmak olan kalecinin toptan elini kaçırmasıyla aynı şey. Haksızmışım çok özür dilerim en büyük fener, çekemiyoruz ya ondan hep :( off illa tek tek yazdırıcaksın ha 0:25 0:30 1:18 1:25 0:45 0:53 al sana elden kaçırma, şike gördüm mü sektirmeyen şahin gözler mesai yapsın biraz videonun devamında da vardır da müziğe katlanamadım
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hala aynı seyi soyluyosunuz. savcının bu goruntuyle korcan'ı iceri aldıgına inanan var mı?
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 adamlar hala savunuyorlar, şaka gibi.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 gerçi şike yaptıkları alenen kanıtlansa bu kez siz de yaptınız sanki siz temizsiniz diyerek yine kendilerini kendilerince temize çıkarmaya çalışacaklar kesin. allah kolaylık versin.
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 toggie said: hala aynı seyi soyluyosunuz. savcının bu goruntuyle korcan'ı iceri aldıgına inanan var mı? hayır bi araba senaryosu yazılmıştı, sonra yalanlayıp başka bir şey iddia ettiler, sonra iddia tekrar değişti. En son hikayenin son halinde arabanın üstüne yapıldığı iddia edilen kızkardeşinin gerçekte hiç olmadığı ortaya çıktı. Yukarıdaki linkten bakabilirsin. Ancak tutuklama ilk sorgudan sonra yapıldı, hikayenin değişmesi durumlarından önce yani. Tutuklular mahkeme karşısına çıkana kadar serbest kalamazlar bu arada. Hani RTEnin rüyasına aksakallı bir dede girip, evladım bu korcanın günahını alıyosunuz dese bile oluru yok. Bu arada Sadri'nin yurtdışına çıkış yasağı kaldırılmış. UEFAya yazdığımız senaryoyla çelişmeyelim dediler herhalde.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Elden kaçırma demedim. El kaçırma dedim. Arada fark var yani anlamak için dahi olmak gerekmiyor. Bir kaleci toptan kaçıyorsa veya ellerini falan kaçırıyorsa, kalecilik görevini bilerek yerine getirmiyor demektir. Bunun anlamını da siz düşünün işte :)
Öne çıkan mesajlar