Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

TFF'nin tutumu bundan sonra net olur zaten. Aydınlar o kadar örtmeye çalıştı Fener'i kolladı ama ayıp ettiler ona kulüp olarak, şimdi sadece işinin gereğini yapacaktır. Bundan sonra net tavırla takılırlar rahat olun, iddianame hazırlanır, savunmalar alınır cezalar verilir zaten şike yapılmış yani artık geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Yok ilk açıklama faildi yani 2. başkan kulupler birliği ile aynıyız dedi hemen sonra asbaşkan çıkıp zıttını dedi. Ondan sonra gs hep aynı seyi savundu. "fırsat varken dusurun fb bjk'yı ben kupa alayım bu sene.

evet, bende bunu yazcaktım. orda bi dansözlük oldu ondan sonra hep düz gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

UEFA'nın tavrından yola çıkarak söylüyorum.

ayrıca söyleyeceğini özelden söyle, ban yemezsin rahat ol. Antu kafalardan küfür yemeye alışkınım, kalmasın içinde et küfrünü. Ben yine haklı çıkarım, sinirle bi title daha verirsiniz olur biter

@Absolut: evet tek derdimiz o zaten ya aahhaaha ne kadar çirkefsiniz ya hey allam. Ayrıca kulüpler birliği toplantısında ne konuşulduğunu da bilmiyoruz, kim bilir ne tehditlerle geldiler Adnancığın karşısına cavcav ve tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

Creus said:

ben de diyorum ki. uefa nın tutumu bu kadar net ise tff nin de tutumu böyle olmalı.
tutarlı olsunsun yani. biz de neyi,kimi savunacağımızı bilelim.
geldi uefa abi tff nin kulağını çekti. böylesi daha mı iyi yani.

tff nın tutarlı olamamasındaki tek neden savcıdır, adam al karar ver diye dosya gönderiyor ama o sırada 40 tane daha adam hakkında sorusturma acıyor ifade alıyor, savcı en başta fedarasyona dosya felan göndermeyecek , sorusturmam devam ediyor henüz tamamlamadım beni bekleyeceksiniz diyecekti, fedarasyonda ligi olduğu gibi başlatacaktı, yada iddaname çıkana kadar belkı de ocak ayına kadar ligi erteleyip suclu sucsuz bellı olacak ocak ayından sonra yarım sezon oynatacaktı ligi olay bitecekti,

ama diğer klüplerin ve medyanın baskısı ile savcı daha bıtırmedıği sorustumayı karar versın dıye tff ye gönderdi , tff bu gönderdiği dosyalarla gizlilik varken üstelik hala sorgulamalar sorusturma devam ediyorken karar veremedi. ligi bu şekilde başlatıyorum dedi yani en basta yapması gerekeni geç yaptı,

fakat uefa yetkılısı savcı ıle artık ne konustuysa savcı buna ne dedıyse , jet hızıyla fenerı ıstemıyoruz , yollarsan ve ceza cıkarsa tum ülkeyi yakarım dedi, tff belki ligi bu sekilde baslatabilir bu riski alabilir, ama uefadan ülke çapında gelecek büyük bir ceza riskini göze alamayacağı için feneri göndermeme kararı aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Yok ilk açıklama faildi yani 2. başkan kulupler birliği ile aynıyız dedi hemen sonra asbaşkan çıkıp zıttını dedi. Ondan sonra gs hep aynı seyi savundu. "fırsat varken dusurun fb bjk'yı ben kupa alayım bu sene.

Ya FB, BJK, TS düşse bile kupa alamıyor ki GS o kadar rezildi geçen sene ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortada TFF ile ilgili garip laflar dönüyor. Birkaç gurbetçi taraftar şikayetlerini dile getirmek için UEFAyı arayıp dün MAAnın anlattıklarını aktarmışlar. Oradaki yetkili de bizim 8 sene Türk takımlarını men etme tehdidimiz vs. olmadı, böyle şeyler söylendiyse ilgili videoları bize ulaştırırsanız seviniriz falan demişler. Ardından gene baya bi hareketlilik, durumu teyit edenler falan. En son aşağıdaki hesabın kullanıcısının yazdıkları var
http://twitter.com/#!/Bill_Shankly_

Eskiden FIBA'da çalıştığıyla ilgili bir şeyler söylemiş ama tam olarak kimdir bilemiyorum. Takip edenler arasında İbrahim Seten falan da var.

Bence olayların TFF tarafının da ciddi anlamda sorgulanması lazım. Yaptıkları hem mevzuata aykırı, hem de açıklamaları akıl alır gibi değil. Yok UEFA polise güvenmiş, gazetelerde yazan yorumları yeterli görmüş vs. Uygulama olarak da UEFAnın konuşulan örneklerindeki içtihatlarinin hepsine ters. Muhtemelen GSnin UEFAya dosyaları göndermesinden sonra, UEFA süreçle ilgili bilgilendirme yaptı ve bizimkiler de akabinde yusufyusuf
Sosyal ağlarda paylaş

inanıp inanmama meselesi değil. korcan mı ne o kaleci elinin altından topu alınca ne olduğu belli oldu. daha o zamandan belli mevzu. ala suçsuzuz demeyin yani.
ha tff kaypak dersin, uefa ezdi adamları dersin anlarım. ama bi biz mi suçluyuz diyip kendini aklamaya çalışma çabaları filan gördüm. yapmayın böyle
Sosyal ağlarda paylaş

tff nin çizdiği tablo da bu aldığı riski kaldırabilecek potansiyeli olmadığı çok açık aslında. şimdi siz lig başlayınca oynanıcak maçlarda çıkacak tonla sorunla nasıl başaçıkıcak merak ediyorum. ve olası bir "suçsuzdur" kararında yaşanıcaklar daha da bomba olucak muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

maa ya göre beşiktaşın uefada devam etmesinin sebebi kupayı iade etmesiymiş uefadanın hosuna gıtmıs yanı bu nasıl bı sey ben anlamıyorum,

ya gerçekten arka tarafta besıktasız sucsuz oldugu kesın ve ceza vermeyecekler ama savcının talimatı yüzünden açıklayamıyorlar, ve böyle saçma sapan şeyler söylüyorlar,

yada uefa kupası uefa için tenekeden farksız hiç bir değeri yok takmıyorlar, sonucta beşiktaş uefada da devam ederken ceza alırsa, türkiyenin ceza alma riski yok mu? o zaman uefa ne gönderdin kardeşim beşiktaşı demeyecekmi?
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

inanıp inanmama meselesi değil. korcan mı ne o kaleci elinin altından topu alınca ne olduğu belli oldu. daha o zamandan belli mevzu. ala suçsuzuz demeyin yani.
ha tff kaypak dersin, uefa ezdi adamları dersin anlarım. ama bi biz mi suçluyuz diyip kendini aklamaya çalışma çabaları filan gördüm. yapmayın böyle

Yahu o maçta adam 3-4 tane karşı karşıya yüzde yüz gol çıkardı. Yediği gol de Leo Franco'nun yediğinden daha saçma değildi emin ol. Sen hata görmemişsin. Hayır bi de her maç ne saçmalıklar oluyor, çıkıp hala saçma hata var öyleyse şike diyorsunuz. Umut'un santradan alıp ilerleyip attığı Maradona golünde de Umut'a 3 metre yaklaşmadan kendini yere atan kaymaya başlayan savunma oyuncuları var onları napıcaz? Temizlikse temizlik işine talip olanların söylediklerinin tamamına bakmak gerekmez mi sence de, bu biz suçluyuz ama sadece biz değiliz demek değil, temizleme iddiasıyla ortaya çıkan kişinin samimi olduğuna inanmak için tutarlılık arama
Sosyal ağlarda paylaş

montezaus said:

fede said:

Yahu o maçta adam 3-4 tane karşı karşıya yüzde yüz gol çıkardı. Yediği gol de Leo Franco'nun yediğinden daha saçma değildi emin ol. Sen hata görmemişsin. Hayır bi de her maç ne saçmalıklar oluyor, çıkıp hala saçma hata var öyleyse şike diyorsunuz. Umut'un santradan alıp ilerleyip attığı Maradona golünde de Umut'a 3 metre yaklaşmadan kendini yere atan kaymaya başlayan savunma oyuncuları var onları napıcaz? Temizlikse temizlik işine talip olanların söylediklerinin tamamına bakmak gerekmez mi sence de, bu biz suçluyuz ama sadece biz değiliz demek değil, temizleme iddiasıyla ortaya çıkan kişinin samimi olduğuna inanmak için tutarlılık arama

mamalamışlar umutu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...