Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

unutulmasın.

portoya kendi federasyonu ceza verirken, uefa temizsiniz diyip almıştı kupaya. şimdi tam tersi. tff'yi bypasslayıp savcı ile görüşüyor uefa ve bu karar çıkıyor. ilginç.

ben şuna yanarım, beceriksiz tff yüzünden avrupada iyice dibe vurucaz. clde 0 takım var bravo. artık seneye sampiyonumuz da eleme oynar. emeginize yüreginize saglik, +rep mma. eyyam yerine dik durup ak'a ak, kara'ya kara deseydiniz buralara gelmeyecekti hiç.

btw

Şenol Güneş: "Suç varsa ortaya çıkarılmalıydı. İhmal edildi. G.Saray'ın yaptığı açıklamanın üzerine gidildi ama G.Saray haklı çıkıyor. "
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

aydınlar efsane ya

-deliller fena, elden birşey gelmez
-elimizde delil yok, iddaanameyi beklicez
-bütün deliller yollanmadı
-elimizdeki deliller yetersiz
-adli kurumlar için yeterli oolabilir bizim için yetersiz
-savunma alamıyoruz
-uefa bilgi amaçlı geldi, olaya el attığı yok

daha nolcak bakalım sdf

sonra bide en başından beri aynı çizgide açıklama yapan gs dansöz oluyo sfadgfsdgfds
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

unutulmasın.

portoya kendi federasyonu ceza verirken, uefa temizsiniz diyip almıştı kupaya. şimdi tam tersi. tff'yi bypasslayıp savcı ile görüşüyor uefa ve bu karar çıkıyor. ilginç.

ben şuna yanarım, beceriksiz tff yüzünden avrupada iyice dibe vurucaz. clde 0 takım var bravo. artık seneye sampiyonumuz da eleme oynar. emeginize yüreginize saglik, +rep mma. eyyam yerine dik durup ak'a ak, kara'ya kara deseydiniz buralara gelmeyecekti hiç.

btw

Şenol Güneş: "Suç varsa ortaya çıkarılmalıydı. İhmal edildi. G.Saray'ın yaptığı açıklamanın üzerine gidildi ama G.Saray haklı çıkıyor. "

TFF'nin "beceriksizliği" mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh'ın dediği gibi tahmin ediyorum ben de. Demek istediğim oydu başta. Aslında Aydınlar söyledi bazı maçlarda şike ve teşviğe teşebbüsü tespit ettik (Mert Aydın da tekrarladı.), ancak savunmayı bekleyeceğiz diye. Demekki hakikaten var birşeyler. Ancak TFF karar vermek istemiyor çünkü tepkiden çekiniyor yargısız infaz var diye. Ama benim Fener'in şu durumda yüzde yüz temiz olması pek aklıma yatmıyor açıkçası. UEFA delegesi geliyor, savcıdan bilgi alıyor, akabinde bu karar alınıyor. Burada suçlu UEFA değil ki....
Bu kararda TFF'nin de pek suçu yok, UEFA böyle dedi oldu bitti. Boşver Telegol'dekileri, bu senin tabirinle binlerce dansöz istese olmayacak birşey.
Fenerbahçe temiz çıkacak, UEFA tazminat verecek, fazla optimist br düşünce bana sorarsan...
UEFA delegesi geldi ama çok üstünde durulmadı. TFF böyle bir kararı kendi veremez yoksa..
Sosyal ağlarda paylaş

sotto aslında soyledigine cevap sozlukte varmıs işte birisi yazmıs onceki sayfalarda.

2006 yilinda sikeye karistigi tespit edilen milan'in ayni sene cl'den cekilmemesi durumu. az once yaptigim kucuk bir arastirma. 2006 mayisinda italya da sike skandali patlar.

ilk karar da milan, lazio kume dusurulur, sonra temyize falan gider, milan'a eksi 8 puan, lazio'ya eksi 3 puan cezasi verilmis. yani milan'a daha fazla ceza verilmis.

milan 2006'da sampiyonlar liginde oynamasina izin verilmis, direk katilacagina 3. turdan baslamis, lazio'nun ise uefa'ya katilmasi engellenmis.... ve o milan 2006-2007'de cl yi aliyor.

simdi, eyyyyyyyy uefa

sen ki bugun ciktin "cl'nin marka degeri buyuk" dedin eyy uefa madem degeri buyuktu o gun niye milan'i cl'ye almamazlik edemedin? madem milan'i aldin neden lazio'yu gorece daha az prestijli uefa'ya almadin?

sunu merak ediyorum italya da bu kararlar dava sonuclandıktan sonramı verildi yoksa dava devam ettimi?

bilmedigim icin soruyorum cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...