Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Nereden nasıl aratsam bilemedim o yüzden sizlere soracağım. Türkiye'den yatırılıp Varşova'dan çekilmek üzere bir döviz hesabı açtıracağım ve hem İstanbul hem Varşova'da olan bir banka arıyorum. Citibank varmış ama onların sistemini beğenmedim, başka seçenekler arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 HSBC ING de olması lazım bakalım. Evet aslan da var. TEB - Fortisin de BNP Paribas aracılığıyla aynı şeyi yapabiliyor olması lazım o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 google da Polonya'da şubesi olan banka? sorunusa yanıt olarak 2. şık derki yapı kredinin bilmem ne bankasıyla anlaşması varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 unicredit kesin vardır yapı krediyle anlaşmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ING'ye sordum yurtdışındaki ING banklarla bir bağlantımız yok dediler şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ahaha ne kadar kötüymüş ing. http://im.haberturk.com/2011/08/23/662066_detay.jpg İşte mutfaktan çıkınca böyle oluyor tabi http://ekonomi.haberturk.com/finans-borsa/haber/662066-iste-ing-bank-turkiyenin-yeni-genel-muduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 olm iş hayatında güçlü pozisyonlara gelebilmiş kadınların çoğunun ismi pınar yalnız. bunca senelik iş yaşamımda bunu gözlemledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://www.thewatertruth.com/img/poland-spring.jpg kaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 axedice said: http://im.haberturk.com/2011/08/23/662066_detay.jpg şunu meme yapsam basın yoluyla hakarete girer mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Türkiye'de faaliyet gösterip yurtdışında da aynı isimde şubeleri bulunan bankalar bu yapılanmayı iştirakler altında gerçekleştirirler. Bu olay bankalara özel değil, bütün firmalar için geçerlidir. Yani Türkiye'deki TC Ziraat Bankası AŞ, Almanya'da Ziraat AG olur. Nasıl TR sınırlarında iki şube arasındaki para alışverişi provizyon vb işlemlerle gerçekleştiriliyorsa, TR ve yurtdışında bulunan iki şube arasındaki işlemler uluslararası provizyon vb işlemlerle gerçekleştirilir. Kısacası bu; havale ve eft ücreti yerine swift ücreti ödeyeceksiniz anlamına gelir. Sonuçta Polonya'da faaliyet gösteren ve Türkiye ile anlaşması olan bir banka aramak yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 polonya kızları, ofofof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Geçen sene ordaydım HSBC oluyor, premium hesap olursa çekme bile değil ordan bi hesap açtırıp hesapları linkleyebiliyorsun, ing var bi de sanırsam garanti uluslararası bir banka şeysine üye o yüzden pkeoa'lardan garanti kartınla komisyonsuz çekebiliyorsun. Edit: Garanti değil yapı kredi olacak sanırım sen bir aç sor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 swift mi yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Şimdi yapacağım işi açıklayım: Benim Erasmus hibesini İş Bankası'na yatıracaklar ama tabi ben o parayı Varşova'dan çekemem. Eft yaptırırsam da komisyon alıyorlar o yüzden buradan biri o parayı çeker sonra gider hem Vaşova'da hem burada olan bir bankada açtıracağım hesabıma yatırır ben de oradan çekerim diye düşündüm. Tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 o işlem çok para yiyior yani tek seferde çekmen lazım o parayı ona da bi 100euro kesinti yaparlar. En sağlamı parayı yanına alıp gitmek. Hibe hemen yatmadığından borç al birinden sonra sen onun hesabına yolla veya o kişi gidip çeksin vekalet verip en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yapı kredinin anlaşması var orda bir bankayla o yüzden para çektiğinde kesmiyorlar.hatta erasmusla polonyaya gidenler hep hesap açtırdı yapıkredide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar