piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Selam, bayramda biraz vakit bulduk ya hemen eğlenelim dedik arkadaslarla. avrupa yakasında bildiğiniz güzel böyle harabeli yıkıntılı ormanlı vs vs paintball yapabileceğimiz bi yer var mı bildiğiniz ? bir de rezervasyon mu yapmamız gerekicek böyle bir şey için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 tabi ki gerekecek. rez olmadan olur mu, gider dönersin. patiyi sıkıca bi ara bikaç benzer topik olacak. en iyisi şehir dışında 1-2 saat mesafede yerler var, oralara gitmek. şehir içindekiler genelde boya kokulu bina içleri sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 anadolu'da iki üç yer biliyorum, avrupada belgrad'da var diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bir kaç tane buldum internetten vs ama burada daha önce gitmiş bilgililer vardır kesin. hangisini önerirsiniz onu merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Biz de laser tag ve paintball arasında kararsız kaldık. Paintball daha eğlenceli gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kirlenmek güzeldir mottosuyla paintball güzeldir diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Milletin hassas yerlerine sıkarım ben hep zaa. Çok istiyorum paintballa gitmek ama hangisi daha eğlenceli diye kıyaslayabilmek adına önce laser tag sonra paintball yapmaya karar verdik biz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar