Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

26'sinda dogum günü olanlar?

serenay

Öne çıkan mesajlar

merak ettmi acaba ayın 26 sında dogan arkadaslar varmı herhangi bi ay da olabilir bu ayda olabilir =) cunku kurani kerimde 26 harfi zenginliyi ve huzuru temsil edior yani 26 sında dogan lar ın bahtı cok kısmetlıymıs bakalım acaba dogrumu deılmı bılmıom e tabi ayın 26 sında dogdu dıye zengin olcak degil ya yanı öyle anlamayın sadece merak tan soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 22 Eylül 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
hangi ayette temsil ettiği belirtilmiş?

???[signature][hline]4 Tane Gmail Invite'ım Kaldı İsteyen Pm Atsın..
herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

nerden bilim ayetı falan aklima kazımadılar ya bulursam yazarım buraya fakat kolpa falan deıl yanı herhalde sıze 26 sında dogudunuz dıye zengin lik idaresinden bi anahatar verıp ev para araba fln vermıcekler yanıu yolunuz acık fakat adımları kendınız atıcaksınız =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
serenay, 23 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki:
nerden bilim ayetı falan aklima kazımadılar ya bulursam yazarım buraya fakat kolpa falan deıl yanı herhalde sıze 26 sında dogudunuz dıye zengin lik idaresinden bi anahatar verıp ev para araba fln vermıcekler yanıu yolunuz acık fakat adımları kendınız atıcaksınız =)

o zaman en söyleyeyim seni yemişler öyle bir şey yok hurafe direk[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...