Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Santiago Bernabéu Trophy: Real Madrid - Galatasaray 24.08.11 @ 23.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

takımın iyi oynamasından değil işte sadece, cidden takımın ayarından daha kaliteli olan, takımı sırtlayabilecek oyuncular var bu sezon. net: muslera, eboue, melo şimdilik. biraz da uffaluji
yoksa takım dengeli bir takım olsa ve hani cidden güven vermeyen bu 3 oyuncu olmasa gs rahat yenilir madrid'e de, ona da buna da
Sosyal ağlarda paylaş

güzel oynadı gs, skor da güzel. real madrid zaten %90 ihtimalle kazanacaktı.

çağlar'ı beğenmedim. zaten servet sakatlandıktan sonra defansta özellikle çağların mevkide hep bi sorun vardı. ceyhun ve ayhan'ı da hiç beğenmedim. kazım da kötü oynadı. baros etkisiz kaldı, tek forvet oynamanın zorluğuyla ve madrid'in güçlü savunmasıyla. ama elmander ondan daha iyiydi.

onun dışında ujfaluji iyiydi. melo, eboue iyiydi. muslera çok iyiydi. selçuk iyiydi. sabri vasattı. evet kötü demiyorum, vasattı :) ha, bi de yekta'yı beğenmedim ama engin'i beğendim. aydın da gelişiyor gibi. gökhan zan ile balta da iyiydi
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle yapsaydı pörtlemezdi

urfalıyı stopere alcaktı.sabriyi beke.sabri yerinde yekta

ama fantastik olanı seçti

elmander barostan formayı kapar.bakalım transferler ne olcak

podolski gelirse ztn beke eboue geçer gibi geliyor.terimin kazımı banko oynatcagını düşünürsek

ama eboueyi beke kitlememek lzm adam standartlarımızın üstünde adam.ilerde oynasın
Sosyal ağlarda paylaş

madrid hiç sıkmadı kendini allahtan. takım iyi ama sabri çok sırıtıyor orada. illa oynatacaksa sağ beke koysun zaten gökhan zan servet ikilisi aşırı ağır kalıyor bu futbola, olmaz yani. gerçi serveti çıkardı baltayı koydu ortaya, demek ki urfalıyı sağ beke monte etmiş kafasında zor bu saatten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

urfalının sağ bekte kalması imkansız abi.stoper gokhan zanla olmaz bu iş yeminle ölürüm ben kalpten

sabri hızlı oldugundan geride daha işe yarar cunku göbekten falan çok pas yiyoruz

eboue göbektede oynuyormuş.aslında melo-eboue-selcukta olabilir

kazım-eboue-melo-selcuk-podolski gibi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...