Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Single oyunları tekrar oynamaya başladım. En son rengade oynamıştım. Şimdi bunları oynadım; Dead Space 2 Crysis 2 Fear 3 Bu tarz başka güzel oyun tavsiyeleri. Bilim kurgu, korkulu falan olursa güzel :D Dead Space 2 çok güzeldi o tür oyunlar lazım. Garikleride kötü olmazsa iyi olur. Renegade'ten sonra (kaç yıl oldu bilmiyorum) bu yeni oyunların grafikleri baya etkiledi :D Google'dan 2010-2011 en iyi oyunlar deyince bir sürü oyun çıkıyor. Mesela aklımda Alien vs Predator var ama şüpheliyim. Birde size sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Amnesia diyip topici kapatiyorum. Herkes onu diyecek zaten. Onu oyna, sonra gel. Zaten 3 ay falan surer bitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 amnesia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Oynamadıysan o tarzda bioshock ları deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Deacon said: Amnesia diyip topici kapatiyorum. Herkes onu diyecek zaten. Onu oyna, sonra gel. Zaten 3 ay falan surer bitmesi. kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 İncelemesini okudumda baya zor ve güzel bir oyuna benziyor. Eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 said: bioshock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 call of cthulhu dark corners of the earth de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 metro 2033 avp marine campaingler (son oyunun grafikler bence müthiş) stalker bioshock 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 LethE said: call of cthulhu dark corners of the earth de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Deacon said: Amnesia diyip topici kapatiyorum. Herkes onu diyecek zaten. Onu oyna, sonra gel. Zaten 3 ay falan surer bitmesi. üç günde falan bitirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 avp kötü, amnesia denince kapanmış topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 metro 2033 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 avp marine campaing asla kötü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar