Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Selamlar, Maddi olarak çok kötü bir konumda olmadığımızdan ihtiyaç bursu değil de başarı bursu arıyorum. Ygs-lys sınavlarında derece yapmış kişilere burs veren hangi vakıflar veya odalar vardır bildiğiniz? Benim şu ana kadar bulabildiğim bir TEV var, ilk 2000e girenlere veriyor ancak bütün üniversite hayatı boyunca min 3.20 ortalama istediğinden tutturmam zor gibi geliyor. Tıp fakültesine girdiğimden tıpla ilgili özelleşmiş kurumlar da olabilir mesela? Teşekkürler şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 devlet üniv. okuduğunu varsayıyorum böyle adamlara sırf sadece lys/ygs'de ilk 2000'e girdiler diye vakıflar para saçmaz, akademik başarı beklerler ya da başka bir alanda başarılı yetenekli olmanı beklerler. mesela çok iyi yüzücüsündür milli sporcusundur bak bundan dolayı burs verebilirlerdi not ortalamasına gerek kalmadan. bunun dışında kalan daha tek derse bile girmemiş adama neyin başarısının bursu versinler ki? :) olmadı devlet burs veriyor ya çıkarsa deyip başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben burs verebilirim, ama mezuniyetten sonra 3 yıl alfred ya da sebastian kadrosunda çalıştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 throine said: devlet üniv. okuduğunu varsayıyorum böyle adamlara sırf sadece lys/ygs'de ilk 2000'e girdiler diye vakıflar para saçmaz, akademik başarı beklerler ya da başka bir alanda başarılı yetenekli olmanı beklerler. mesela çok iyi yüzücüsündür milli sporcusundur bak bundan dolayı burs verebilirlerdi not ortalamasına gerek kalmadan. bunun dışında kalan daha tek derse bile girmemiş adama neyin başarısının bursu versinler ki? :) olmadı devlet burs veriyor ya çıkarsa deyip başvur. şöyle mesela, devlet ygs-lysde ilk 100e giren öğrencilere c.başkanlık bursu diye burs bağlıyor. Ben de ygsde 27. olduğum için bu burstan faydalanacağım. Sonuçta ilk 100e girmek de hatırı sayılır bir başarı, devlet gibi sırf o yüzden öğrenim bursu belki bir yerler verebilir diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Oha 27. mi oldun ygs'de :D Helal olsun abi. Başbakanlık bursu zaten 700-1000 tl arası bi para her ay yetsin ya o kadar :P Girdiğin okula derece yapıo girdiğinden okul veriyor olabilir onu iyi bir incele derim. Varsa okulun mezunlar derneği tarzı şeyler de burs dağıtıyor olabilir onlara da bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 paticik bundan faydalanasın ygs 27. si paticikten cıktı üye alımı 10 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ben 2009 aobp'siz fen2 10uncusunu üye etmiştim foruma (aobp ile 48'di galba) adamı sarmadı muhabbetiniz uğramıyor pek^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bu arada 3.20 ortalama tutturamam diye sıkıntı yapma, benim kardeşim de diş hekimliğinde, ortalama kendiliğinden yüksek, eve gidip gelen bir sürü arkadaşı oldu daha konuştuklarımdan 3.00 altında ortalaması olana rastlamadım. Benim okuduğum bölümde mesela 3.40 ortalamayla bölüm birincisi olurken insanlar, bence rahat 10 kat daha zor olan diş hekimliğinde sınıfın %20'si 3.40'ın üzerinde sdf. Hiç bir şey yapamasan ortama kapılır 3.20 yaparsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Başvurucam zaten teve yine de, ama maddi konumumuzdan dolayı çıkmayacağını düşünüyorum. Çıkarsa bile zaten tevin burs aylık 1000 lira, hani onun gazıyla bile çalışılınır ortalama için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar