Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok bunaldım

kami

Öne çıkan mesajlar

Belki ben yanlış yorumlamışımdır o kadarını bilemem. Belki istanbul'da gitmişlerdir, ama olanları yazdım mantıklı düşününce bu sonuç ortaya çıkıyor. Her şekilde bir kazık yediğim ortada. Çünkü bu bahsettiğim kızla benim kız sözde hala küs :D

Geçen hafta buluşmuştuk, yanımdayken gözünün kör olduğunu söyledi. Arada sırada koluna ve gözlerine felç geliyormuş. Allah dedim sıçtık. Üzüldüm filan. 15 dk gözlerini kapatarak yanımda durdu öyle ağlamaklı biçimde. Sonra gözüne benim telefonun flaşını tuttum, göz kapağı kapalı olmasına rağmen gözü fıldır fıldır oynamaya başladı bu olunca da hemen düzelmeye başladı dedi. Gözü görmüyosa ışığıda hissetmemesi lazım abi. Tabi ben o zamanlar bundan hiç şüphelenmemiştim güvendiğimden ama...
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

seni bırakmıyorsa da, sen hemen terket. böyle manyak takıntılı tiplerle mi uğraşıcan bi de

Bıraktı bıraktı, zaten levente taşınıyorum hattımı da değiştiririm bulamaz daha beni.

Hatta kanser kız birde ayrılığa üzülmesin diye geri dönmek isterse diyede süre verdim düşün taşın öyle karar ver diye :D öyle yufka yürekli bi malım ben işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

o kız tümör var falan diye seni kandırdıysa
zaten onun yaşayacagı hayattan hayır gelmez
bırak takılsın takma kafaya sen. o kendi cezasını boktan beyni sayesinde hayli hayli alır.

Yalan veya değil önemi yok ki artık. Yalan değilse iyileşsin yalansa da yalanının tadını çıkarsın. Ben yokum artık işime bakarım. Her şekilde dönüp beni arayacak mı ilerde? Evet. Çokta eminim yani bundan. Ama bulabilecek mi hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...