Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 serin hikaye reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Belki ben yanlış yorumlamışımdır o kadarını bilemem. Belki istanbul'da gitmişlerdir, ama olanları yazdım mantıklı düşününce bu sonuç ortaya çıkıyor. Her şekilde bir kazık yediğim ortada. Çünkü bu bahsettiğim kızla benim kız sözde hala küs :D Geçen hafta buluşmuştuk, yanımdayken gözünün kör olduğunu söyledi. Arada sırada koluna ve gözlerine felç geliyormuş. Allah dedim sıçtık. Üzüldüm filan. 15 dk gözlerini kapatarak yanımda durdu öyle ağlamaklı biçimde. Sonra gözüne benim telefonun flaşını tuttum, göz kapağı kapalı olmasına rağmen gözü fıldır fıldır oynamaya başladı bu olunca da hemen düzelmeye başladı dedi. Gözü görmüyosa ışığıda hissetmemesi lazım abi. Tabi ben o zamanlar bundan hiç şüphelenmemiştim güvendiğimden ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 seni bırakmıyorsa da, sen hemen terket. böyle manyak takıntılı tiplerle mi uğraşıcan bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Polyushka said: seni bırakmıyorsa da, sen hemen terket. böyle manyak takıntılı tiplerle mi uğraşıcan bi de Bıraktı bıraktı, zaten levente taşınıyorum hattımı da değiştiririm bulamaz daha beni. Hatta kanser kız birde ayrılığa üzülmesin diye geri dönmek isterse diyede süre verdim düşün taşın öyle karar ver diye :D öyle yufka yürekli bi malım ben işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sen de haketmişsin biraz sfşsfjlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 fede said: sen de haketmişsin biraz sfşsfjlk ben naptım ki safsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yufka yürekliymişin hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 oha ama olaya bak.evet şimdi tüm kızlara saydırabilirsiniz sdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bütün kızlara neden saydırıyon abi :D böylelerine saydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Suc %51 kizda %49 erkekdedir her zaman. Kizlar terbiyesiz, anlayissiz, duygusuz, saygisizdir karsidakine. Erkekse ilkbaslarda bunlari gormezden gelir yada goremez. O yuzden sadece kizlara saydirmak yanlis olur bu durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hırsızın suçu az diyon yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Zorla yapilan bisi yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kız erkek meselesi değil ki niye ayırıyorsunuz. Sanki erkeklerin hepsi çok sağlam karakterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Bence tüm suç fedenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 o kız tümör var falan diye seni kandırdıysa zaten onun yaşayacagı hayattan hayır gelmez bırak takılsın takma kafaya sen. o kendi cezasını boktan beyni sayesinde hayli hayli alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 lan zorla yapılan bişey yok diye kaportayı bırakmamız mı gerekiyo. senin canın acı çekmek istiyo heralde. tüm suç bende değil. beni böyle delirtenlerde. katliam yapıcam az kaldı. delirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 L'amante said: Kız erkek meselesi değil ki niye ayırıyorsunuz. Sanki erkeklerin hepsi çok sağlam karakterli... değiller tabi. sahi, nereden çıkarıyorsunuz ? selam tanışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kanserin şakası mı olur yaa. Biri bana kanserli şaka yapsa ağzını yüzünü kırar hayatımdan da defederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 L'amante said: Kız erkek meselesi değil ki niye ayırıyorsunuz. Sanki erkeklerin hepsi çok sağlam karakterli... Selam ben çok sağlam çokta karakterliyim, okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kermit her zamanki gibi açıklamayı güzel yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Fistan said: o kız tümör var falan diye seni kandırdıysa zaten onun yaşayacagı hayattan hayır gelmez bırak takılsın takma kafaya sen. o kendi cezasını boktan beyni sayesinde hayli hayli alır. Yalan veya değil önemi yok ki artık. Yalan değilse iyileşsin yalansa da yalanının tadını çıkarsın. Ben yokum artık işime bakarım. Her şekilde dönüp beni arayacak mı ilerde? Evet. Çokta eminim yani bundan. Ama bulabilecek mi hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Trans said: bütün kızlara neden saydırıyon abi :D böylelerine saydır almışın sen mesajı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 fede said: lan zorla yapılan bişey yok diye kaportayı bırakmamız mı gerekiyo. senin canın acı çekmek istiyo heralde. tüm suç bende değil. beni böyle delirtenlerde. katliam yapıcam az kaldı. delirdim Senin suçun fede hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 En haksız cerebralis ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 evet en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar