Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok bunaldım

kami

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Anlatayım da ibreti alın.

Ankara'ya gitti demiştim, 1 hafta kalıp döndü işte. Ondan sonra bir tartışmamız oldu aslında kötü huylu kanserdi seni üzmemek için söylemedim filan dedi. Neyse sorun yok.

Dipnot olarak şunu belirteyim yazının sonunu buna bağlıycam, Ankarada bi akrabanın havuzlu villasında kaldığını söyledi, hastane dışında orada konaklıyormuş. İstanbul'a geldiğinde bembeyaz tenli kız bronz geldi öyle işte.

Bunun üzerinden bir hafta geçti, ula kız nerdeyse hiç mesaj atmamaya başladı, günde yüzlerce mesaj spamlayan arayan kız şimdi günaydın iyi geceler bile demiyor. Ben de buna baya bozuluyorum tabi.

Çünkü bana mesaj atmıyor ama sürekli msn'e giriyor ve girdiğini de reddediyor girdiğini reddetmediği zamanlar "pcyi açtığımda otomatik açılıyor kapatmaya üşeniyorum" cevabını veriyor. (benim msn ekranında sürekli mobile ebuddy'den girildiği yazıyor. Ula ebuddy nasıl otomatik açılır ki)

Neyse dün bana sürekli atar yapıp moralimi bozuyorsun öldürüyorsun filan diyip ayrıldı. Atar filan yaptığımda yok hani benle konuşmak yerine msnde tanımadığım elemanlarla muhabbet ettiği için bozuğum.

Neyse ok ayrıldık. Demin 6-7 aydır hiç girmediğim mailine giriyim dedim. Ben msninden filan zaten çoktan silinmişim. Olay burada kopuyo zaten.

Bunun bir kız arkadaşı vardı liseden baya yakınlardı, (ama lise kapanmadan önce kız buna satış koydu filan tüm bağlarını kopardılar, aylarca yanımda bu kız gitti diye ağladı bana.) Aradan baya zaman geçti, bu kız benle benim kızı tatile çağırdı. Tabi bu kanser olayından önce. Babasının ören'de oteli mi ne varmış, tüm yazı orada geçiriyor. Benim kız güya kanser diye gidemedik tabii ki.

Ve mailde ne gördüm ? Örende olması gereken o kızla, benim kızın 5-6 tane tanımadığım erkekle barda çekilmiş 2 tane fotoğrafı. Muhtemelen benim kızın örendeki arkadaşının bahsettiği arkadaş grubu bu :D Ve fotolarda da gayet teni gayet bronz. Yani Ankara'ya gittim dediği süreçten sonra çekilmiş fotolar. İstanbul'da gitmişler desem hiiiç haberim yok gece vakti zaten anası babası izin vermez gece dışarda olmasına.

Buradan çıkan tek sonuçta güya kanser tedavisi için gittiği Ankara yerine arkadaşıyla ören'de tatil yapması, ve hoşlandığı başka bir çocuk için beni terketmesi.

2 senelik ilişki böyle piç edilir işte. Herkes buna ucube gözüyle bakarken ben yanındaydım, resmen intihar ede ede sağını solunu kese kese benle çıkmayı başardı, uzunca bir süre sevemedim, tam sevmeye başladım bunu yaptı. Hiç umrumda değil valla, cidden ibretlik oldu ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...