kami Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Tümor iyi huyluymuş. Gamma knife tedavisi olacakmış ameliyat filan olmadan. Endişelerim hafifledi ancak bilimsel olarak ne kadar hafiflemesi gerektiğini kestiremiyorum. Doktor büyük ihtimalle ciddi bişey olmaz demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 İyi abi iyi huyluysa tedavisi çok daha rahat oluyor.Habis tümör gibi yayılmış olmuyormuş eğer ameliyatı gerekirse de habise göre daha rahatmış alınması zaten.Neyse geçmiş olsun umarım başarılı geçer tedavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 çok geçmiş olsun abi. gözünüz aydın en azından iyi huylu. acil şifalar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Bu karaktersiz kızı hayatımın en gereksiz insanlarından biri olarak hatırlayacağım. Bir de ciddi ciddi üzülmüştüm yahu. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ama yine olsa yine üzülürsün ya kandırılmadınsa eğer.üzülmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hahaa kız kandırdımı abi yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 cerebralis said: ama yine olsa yine üzülürsün ya kandırılmadınsa eğer.üzülmez misin? Bu kız için üzülmem daha. Ayrıldık zaten. Büyük ihtimalle de kandırıldım. Çok serin hikaye yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 böyle işin şakasımı olur diyip bassaydın tokadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 o zaman sana bi geçmiş olsun daha lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bu ne abi ya. ne ruh hastası insanlar var?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 eheehe ahmet,ben ölüyorum son dileğimde senle evlenmek diyip kapağı attıktan sonra şaka lan şaka demedi umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 oha kız tümör var diye mi yalan söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 neyseki ameliyat parası istememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Bella said: oha kız tümör var diye mi yalan söyledi? abi umarim boyle bisi degildir ya. ne kotu lan tobe tobe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bence hemen yeşilçama bağlamayalım,basın açıklamasını bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Anlatayım da ibreti alın. Ankara'ya gitti demiştim, 1 hafta kalıp döndü işte. Ondan sonra bir tartışmamız oldu aslında kötü huylu kanserdi seni üzmemek için söylemedim filan dedi. Neyse sorun yok. Dipnot olarak şunu belirteyim yazının sonunu buna bağlıycam, Ankarada bi akrabanın havuzlu villasında kaldığını söyledi, hastane dışında orada konaklıyormuş. İstanbul'a geldiğinde bembeyaz tenli kız bronz geldi öyle işte. Bunun üzerinden bir hafta geçti, ula kız nerdeyse hiç mesaj atmamaya başladı, günde yüzlerce mesaj spamlayan arayan kız şimdi günaydın iyi geceler bile demiyor. Ben de buna baya bozuluyorum tabi. Çünkü bana mesaj atmıyor ama sürekli msn'e giriyor ve girdiğini de reddediyor girdiğini reddetmediği zamanlar "pcyi açtığımda otomatik açılıyor kapatmaya üşeniyorum" cevabını veriyor. (benim msn ekranında sürekli mobile ebuddy'den girildiği yazıyor. Ula ebuddy nasıl otomatik açılır ki) Neyse dün bana sürekli atar yapıp moralimi bozuyorsun öldürüyorsun filan diyip ayrıldı. Atar filan yaptığımda yok hani benle konuşmak yerine msnde tanımadığım elemanlarla muhabbet ettiği için bozuğum. Neyse ok ayrıldık. Demin 6-7 aydır hiç girmediğim mailine giriyim dedim. Ben msninden filan zaten çoktan silinmişim. Olay burada kopuyo zaten. Bunun bir kız arkadaşı vardı liseden baya yakınlardı, (ama lise kapanmadan önce kız buna satış koydu filan tüm bağlarını kopardılar, aylarca yanımda bu kız gitti diye ağladı bana.) Aradan baya zaman geçti, bu kız benle benim kızı tatile çağırdı. Tabi bu kanser olayından önce. Babasının ören'de oteli mi ne varmış, tüm yazı orada geçiriyor. Benim kız güya kanser diye gidemedik tabii ki. Ve mailde ne gördüm ? Örende olması gereken o kızla, benim kızın 5-6 tane tanımadığım erkekle barda çekilmiş 2 tane fotoğrafı. Muhtemelen benim kızın örendeki arkadaşının bahsettiği arkadaş grubu bu :D Ve fotolarda da gayet teni gayet bronz. Yani Ankara'ya gittim dediği süreçten sonra çekilmiş fotolar. İstanbul'da gitmişler desem hiiiç haberim yok gece vakti zaten anası babası izin vermez gece dışarda olmasına. Buradan çıkan tek sonuçta güya kanser tedavisi için gittiği Ankara yerine arkadaşıyla ören'de tatil yapması, ve hoşlandığı başka bir çocuk için beni terketmesi. 2 senelik ilişki böyle piç edilir işte. Herkes buna ucube gözüyle bakarken ben yanındaydım, resmen intihar ede ede sağını solunu kese kese benle çıkmayı başardı, uzunca bir süre sevemedim, tam sevmeye başladım bunu yaptı. Hiç umrumda değil valla, cidden ibretlik oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 edit izin veriyorum öldürebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ayrılık acısı koymuyor resmen. Kötü huylu kanserim dediğinden beri hayatıma sıçılmıştı her gece ağlıyordum uyuyamıyordum. Hangi insan evladı bunu yapar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kız ne kafası yaşamış şaştım kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ne insanlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 e yuh yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 lan benim icin bi tuhaf oldu lan okuyunca odun gibi adamimdir guya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 istanbulda olan alsın şu adamı 2 rakı içirsin yeminlen. sonra kızlara neden güvenmiyosun. karşıma çıkan sayısız örnekten işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar