MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Sotto said: Niye hiç içilmemesi gereken birşey?.. fermente edilmiş bir şeyi içmen yasak da ondan. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçen bi oturuşta 1 şişe absinth 1 şişe jack 1 şişe glenfiddich içtim bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 MelvinUdall said: Sotto said: Niye hiç içilmemesi gereken birşey?.. fermente edilmiş bir şeyi içmen yasak da ondan. : D yasak ne la :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yasak arkadaşım. içeceğim diyorsanız tabi: http://dudelol.com/img/fuck-the-police-babies.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 neyse ki muafız o yasaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Aluriel said: DynamicK said: goldbären oyle bir anahtar kelime doldurmussun ki actigin konuya, yakinda sakirtler hangi siteyi ucuralim diye aradiklarinda 5 milyon site icinde ilk sayfada cikicaz google'da. abi adamın uzmanlık alanı bi bu işler bi de şişmanlık hahah akitimsi esprili olsun demiştim, kampüste içki rezaleti, sıcak şarap istifra ettirdi gibi. yemeksepeti topiğinden beri kıskanıyosun yediklerimi sdfsds ayrıca nicki eksiksiz yazan adminimize selam ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 nick yazma değil c/p o lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 MelvinÜdall said: Sotto said: Niye hiç içilmemesi gereken birşey?.. fermente edilmiş bir şeyi içmen yasak da ondan. : D islamda fermantasyondan kaçınmak gerekiyorsa yoğurt ve pide de tüketilmemeli o zaman? trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 CthuLhu said: nick yazma değil c/p o lol abi belli etme işte biat kültürü yerleştirmeye çalışıyoruz. ayrıca TW kardeşimize de burdan selam ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 İçmem, dindarlıktan değil, sevmem / merak etmedim. İçer miyim, sanmıyorum.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 el cezire az önce mesajını altyazı geçti. bunun üzerine müslüman dünyasında kitleler ateist olmaya başlamış. papa panik halde -umarım goldbaren bizim dinimizle ilgili yorumlarda bulunmaz.- diyormuş. yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şıklar eksik sadece ramazanda içerim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 orucu sevişerek açıyorum diyen de gelsin bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 tutsam diyebilirim dün öğlen seviştim ama daha oruç açılma vakti değil heralde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sevişmek çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 goldbären said: orucu sevişerek açıyorum diyen de gelsin bitane tasavvufi anlamda sevişiyorsak nolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Beyaz hoca diyordu galiba sevişerek açabilirsiniz diye, dinciler çıldırmıştı ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Arkadaşlarımla mutlu mesut anlarda içiyorum işte, haftada 1-2 çıkarız herkes müsaitse. Tabii çoğumuz ramazan vs. diye özen göstermesek de ramazanda içmeyen arkadaşlarımız da olunca sayısı azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar