goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Eşcinsellik ve ateizmin en yüksek oranda olduğu paticik forumlarında içki rezaleti görenlere "bu kadarına da pes" dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 buranın yarısı homofobik lan , ramazanda da full içkiye devam ediyorum ayrıca çok kuulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bi oturuşta 26 bira içerimi karşılayan şık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bugün başlasan seneye biter ilk şık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Her zaman içip Ramazan'da içmeyince ne farkediyor ki. Klişe belki ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 her gece yatmadan yarim saat once martini rosso iciyorum, et yemegi fln yiyeceksem yaninda sarap iciyorum, tercihim ithal merlot'lardan yana oluyor. disarda mekandaysam buzsuz scotch tercih ediyorum. izmirde elitizmin yikilmayan kalesiyim. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Müslümana bir , içki içmiyene iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 afiyet olmakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Zaman/Para/Ruh Hali ekseninde uygun bi grafik yakaladığımda içerim ramazan, 3 aylar, cuma, kandil falan içmem. Zaten içecek olsam bile içme sıklığım nedeniyle denk bile gelmez yıl içinde bunlardan birine. DÜğün dernek kaçırmam, oynayacaksam içerim. İçmeden de çok oynayamam kendi düğünüm bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kaç tane kendi düğünün oldu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 dün bi tane bira içtim, çok fazla tüketmedikçe alkol almanın günah olduğunu da düşünmüyorum, şu günah bu günah şeklinde din anlayışı yalnızca yasaklardan ibaret olan insanlara da acıyorum i pity the foo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yok yani kendi düğünüm bile olsa havaya giremem diyorum dfbdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sıkıldıkça, işim gücüm yoksa içerim. ama bira içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 senko said: her gece yatmadan yarim saat once martini rosso iciyorum, et yemegi fln yiyeceksem yaninda sarap iciyorum, tercihim ithal merlot'lardan yana oluyor. disarda mekandaysam buzsuz scotch tercih ediyorum. izmirde elitizmin yikilmayan kalesiyim. saygilar. light bira içmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bira amele içkisi yea diyip fitili ateşliyor ve kaçıyorum beyler, öptm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben geçen 8 bira içtim sidik yarışını da ben ateşliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 amele içkisi tabi alkol oranı düşük , işetiyor,şişiriyor,iştahı açıyor her türlü hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 su iciyorum, yemekle de kola, bazen seftali icetea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Allah'ın gününü ayırt etmem ama Ramazanda, Kandıilde çevreye saygıdan ulu orta balkonda sokakta içmem. bira amele içkisidir rakı candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 rakı günah değil abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 raki tam bir kro ickisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 senko said: raki tam bir kro ickisi. modlar görevini yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 içki hiç içilmemesi gereken bir şey. ramazanı üç ayları yok. uydurulmuş bir şey. içkiyi ya içersin ya el sürmezsin ya da arkadaş ortamında falan içersin. genelde böyle üç tip insan vardır. böyle -üç aylarda, ramazanda içmiyorum.- falan demek cidden nasıl bir alt kültüre sahip olmaktır anlayabilmek mümkün değil. köylülere şehir vizesi konsaydı bugünlere gelmezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ickiye su mu katilir lan hahah, cocuga cay verir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar