Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilisine laf atan genci tek yumrukta öldüren boksör

Zaybird

Öne çıkan mesajlar

Bella senin sevgilin sana laf atılınca sarkılınca hiç bişi yapmayıp yürüse devam etse, büyük olasılıkla pısırık ve korkak olur gözünde.
Onu geçtim normal bir erkek buna illa tepki koyar, dayanamaz zira.

Bu olay tamamen iş kazası, ölenin resme baktım da zaten gayimtırak bişiymiş yani vurduğunun yarısı boşa gider zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

kizlar dayak atana degil yiyene sempati duyuyorlar hem.

değişir. ama kesinlikle bir sahiplenme ihtiyacı hissediyorlar o sırada.

tefal reklamında "ama ellerim yok ki" diyen kızın büyümüş halini düşünün işte o pozisyonda. kendi cevabını vermek istemeyen ama aynı şekjilde bir cevabın verilmiş olmasını bekleyen.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:

Bella said:

Dragonutopia said:

Redeagle said:

Yargılamış ve infaz etmiş adam.

+1..artı hak etmis..like a boss yumrugu..

öldürülmeyi mi haketmiş?

kızsın dimi sen..

kafanız sadece isin sonuna varıyo ..aradaki processi gormuyosunuz bile.. senin bu mantıgınla bisey olucak die hic birsey yapmamak lazım bölece tepki gormeyen rahatsız edici her turlu kesim istedigi gibi alkolunu alıp insanlıktan cıkıp keyfimizi kacırsın..

tek yumrukta ölmesi kötü olmus..tabiki kıza sulanmak ölümle kıyaslanıcak bisey degil..ama eminimki adam yumruk atarken öldürmek icin vurmamıstır..dolayısıyla is kazası malesef..

esas suc doktorda bence..
Bu nasıl bir bakış açısı ya kızsın dimi kadınsın dimi hay ataerkilliğinize ya
Sosyal ağlarda paylaş

lol..sayfalarca yazı yaz bazı seyleri anlatmaya calıs..sonra adamın biri cıksın su lafı sana soylesin..yorum yok..bu sekilde dusunmeye devam..hatta sizin icin isi kolaylastırayım mutlu olun..zaten ne desem sizin kalın kafanızdan gecmiycek eglenin bari..

sevgililerim bana versim karım bakire olsun..yada böle biseydi sanırım o moloz mantık..
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:

kızsın kadınsın bayansın..orda deginilen nokta 'dişi' olma durumu

senin düsündügün sey degil.. yuh..
Neyi kastettiğini anlıyarak o tepkiyi verdim.Toplumda sürekli kadınlar şöyler davranır böyle hisseder , şöyle yapıyor çünkü kadın tarzı sadece cinseyete dayandırılarak davranışları açıklamaya ve genellemeye çalışan seksist bir düşünce yapısı var.Kimse sırf kadın veya sırf erkek olduğu için genellenicek davranışlarda bulunmaz hepsinin cinsiyetten bağımsız maddi koşulları ve sebepleri var
Sosyal ağlarda paylaş

Bir cift,bara eglenmeye gidiyorlar..

bir apache yanında sevgilisi olmasına ragmen kıza yazılıyor..

Agır godos degilsen bisey yaparsın..

bu durumda adam boksor..dolayısıyla yumruk atıyor..ama önce uyarmıs..

yumrukla adam ölmüş..(critic vurmus adam 20+20 confirmed)

sarhos bir apache belki ii bir dayagı hak eder ama ölümü asla!..

Yukardaki bayan ben hak etmis dedigim zaman kastettigim seyin 'ölümü hak etmis' demek oldugunu sandı,benim demek istedigim sey 'cezayı hak etmis' idi..

geldigimiz nokta : iliski tercihleri ve yetistirilme durumu..

priceless..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...