Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 yıllık sevgiliden ayrılmak..

Brook

Öne çıkan mesajlar

anladığım kadarıyla sen fazla romantiksin... kıza bak o yaşta neler düşünüor...
brook senin yaşında erkekler kızlarla takılır durur...o sevgili senin bu sevgili benim... düşünme boşver....hayatını yaşa[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bence kendini değiştirmektense kendin gibi birini bul eğer sen ciddi bir ilişkinin getiri ve götürülerine kendini hazırlayabilmiş bir insansan gerilemene gerek yok kendine uygun birini bul öyle bir insan seni terk etse bile mantıklı bir nedeni olacağı için en azından bukadar acıtmaz canını.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Sen ne kadar boş,karaktersiz,yüzsuz,zavallı bir insanmısın lan de..
asıl bana yazıkmış a seviyesiz gerizekalı yuzsuz kadın de.
2 yılımı bosu bosuna senin gibi ruhhastasına harcamısım allahı belası insan musfettesi de.
Yüzün varsa bir aynaya bakta insanmısın nesin bi karar ver de..Gerçi sende yüz de yokturki şimdi kişiliksiz zavallı de[signature][hline]Game experience may change during online play...
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanla alışıcam tabiki ama nedensiz ayrılışı koyuyo insana.

Bazen içimden keşke aldatsaydı, en azından içimde nefret duygusu barındırarak ayrılırdım diyorum.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

bence bu sebepte oldukça mantıklı..
başka insanlar tanımak istemesi çok normal. tabi gene olarak alışık olmadımız bi ayrılış biçimi ama kesinlikle çok mantıklı.. ve kız medeni cesaret gösterip telefonla arayıp sölemiş. eminnimki telefonu kapattıktan sonra odasına çekilip saatlerce ağlamıştır..[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 21 Eylül 2004 01:47 tarihinde demiş ki:
Sen ne kadar boş,karaktersiz,yüzsuz,zavallı bir insanmısın lan de..
asıl bana yazıkmış a seviyesiz gerizekalı yuzsuz kadın de.
2 yılımı bosu bosuna senin gibi ruhhastasına harcamısım allahı belası insan musfettesi de.
Yüzün varsa bir aynaya bakta insanmısın nesin bi karar ver de..Gerçi sende yüz de yokturki şimdi kişiliksiz zavallı de

oha yavaş bu ne sinir.. sende mi ayrıldın[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

mantıklı öyle mi sana aşık olan seni seven bir insana

''gençliğimi senle harcayamam''?

Bir daha düşün lütfen karşındaki insanında duyguları var 18 yaşına gelmiş bir insanın bunu düşünmesi lazım hiç bir bahanesi olamaz 2 yıl berber olduğun bir insana çöp gibi davranmak. Medeni cesaret konuşup karşındakininde fikrini almak tartışmaktır olmadı bitti diye çat telefon açıp kapatmakla olmaz. ayrıca o ağladı olayı ile bende kendimi kandırdım çok eminim oda üzülmüştür böyle bir ayrılığa diye ama her zamanda olmuyor bunları bilmen çok zor.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo ayrılmakla alakası yok..Ya akıl var mantık var dimi..
Hepimiz insanız burda belli aşklara belli degeler veriyoruz kendi capımızca..be yüzsuz insan musfettesi "artık baska insanlarla yasamak onlarla takılmak istiyorum" ne demek..Bu cocuk adam degilmi yani.Veya neyi eksik bu cocugunda sen bu lafları 25 ay aşk yasadıgın elinden tutup dısarı cıktıgın seni seviyorum dedigin adama sölüyosun a kisiliksiz karaktersiz hasta..[signature][hline]Game experience may change during online play...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anlıyorum derken, kıskanç olduğum için bunalmış olabilir diye düşündüm ama sanmıyorum.

Yaptığı tabiki yanlış bi davranış ama nasıl bana böyle bişey yapar hala anlamış değilim çünkü böyle bi kız değildi..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

SENİ DENİYOR OLMASINM HERKEZ YUH DEMİŞ BIRAK FALAN DEMİŞ AMA BELKİDE 2 SENEDEN SONRA BENİM HAKKIMDA NE DÜŞÜNÜYOR DİYE DENEMEK İSTEMİŞ OLABİLİR. KIZLAR YAPAR BÖYLE ŞEYLER
BİDE BUNU DÜŞÜN[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

son kez söylüyorum benim ilk mesajda söylediğim başına gelirse hazırlıklı ol üzülme böyle ani ve alakasız değişimlerin nedeni uzak veya yakından böyle şeylerle alakalıdır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

aslında haklısınız ben iyiye yormaya çalıştım hep ama olmıcak sanırm ciddi ciddi seninle ömrümü harcayamam demiş ya :/ ağır bi laf, ama brook sonuçta bu kızla 25 ay berabermiş. yani nası bi insan olduğunu biliyo.. böle bi cümleyi ne şekilde söleyip söleyemiceni bilmesi lazım.. ben(hatta biz) tam net bi yorum yapabilcemizi sanmıyorum..[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 21 Eylül 2004 01:52 tarihinde demiş ki:
Yoo ayrılmakla alakası yok..Ya akıl var mantık var dimi..
Hepimiz insanız burda belli aşklara belli degeler veriyoruz kendi capımızca..be yüzsuz insan musfettesi "artık baska insanlarla yasamak onlarla takılmak istiyorum" ne demek..Bu cocuk adam degilmi yani.Veya neyi eksik bu cocugunda sen bu lafları 25 ay aşk yasadıgın elinden tutup dısarı cıktıgın seni seviyorum dedigin adama sölüyosun a kisiliksiz karaktersiz hasta..

İşte olay bu ,sadece bunları düşünüyorum bende.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

ee.. ona bakarsan 4 senelik ilişkisini bitiren insnalar da var

hem bir d eşu yönden bak, demek ki o bu yaşda uzun ilişki kaldıraiblecek biri değil miş, yani onunla ilişkin devam etse bile birlikte geçireceğiniz her gün bir başka ızdırap süreci olacaktı. kız sıkkın oturacaktı sen de kendini paralayacaktın

böylesi daha iyi olmuş
hem yaşın 18 daha ileride hayatına kaç tane kız girecek kaç tanesiyle bir ilişkiyi paylaşacaksın

bu ilişkilerin bazıalrı bir haftalık bazıuları ise bir yıllık bir süreçte bitebilir ama canını sıkma

hem bir şeyler paylaşacağın her kız senin için bir deneyim, yüreğine atılmış olan bir çentik olacak (kimisi derin kimisi yüzeysel)

işte hayat budur, hayat değişkendir ve durmaz. yani oturup da "2 yıllık ilişkim bitti" diye üzülme
"abi ben 2 yılımı verdim nasıl unutaiblirim" diyecek olursanda ben sana unutmanı söylemedim. elbet bunlarda birer güzel anı olacak

ben diyorum ki hiç üzülme verdiğin zamana da acıma, sonucunda bu ilişkiden bir şeyler öğrendin ve bir başka kişinin peşinden gideiblme özgürlüğü de kazandın
elbet bu deneme ve yanılmalarlar sayedsinde bir kızla tanışacaksın ve onunla daha güzel bir hayat yaşayacaksın.

18 iğndesin, hayat devam ediyor ve dışarıda daha bir sürü seçeneğin var
ama unutma, sen de onların seçeneklerinden birisin ;)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

şiir yazabiliyorsan yani bir yatkınlığın varsada şiir yaz içini dök iyi geliyor gerçekten hemde şiir yazma yeteneğini geliştirmiş olursun ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 21 Eylül 2004 01:54 tarihinde demiş ki:
Ya anlıyorum derken, kıskanç olduğum için bunalmış olabilir diye düşündüm ama sanmıyorum.

Yaptığı tabiki yanlış bi davranış ama nasıl bana böyle bişey yapar hala anlamış değilim çünkü böyle bi kız değildi..

Brook ne olursa olsun bir bayan bir erkege sölermi bunu..
Kaldıkı bayanlar aşk konusundan 5x daha duygusaldır bizden...Sagda solda kavga et hemen aglamaya mızmızlanmaya ilgi isteyeme baslar..Ya ben söleyemem bunu kız arkadasıma bu kız nasıl bu haliyle bir erkege sölüyo bu lafları aklım mantıgım almadı..Başka yönlerdenmi olumsuz düştünüz ? bişeyler yasamak istedide senmi istemedim..
bu laf nedir yani aklım almadı benim gece vakti[signature][hline]Game experience may change during online play...
Sosyal ağlarda paylaş

Konuştuğumuz ve ayrı düştüğümüz tek şey, beraber bi evde aşamak istemesiydi, bende daha genç olduğumuzu ve üniversiteyi bitirdikten sonra böyle bişey olabileceğini söyledim.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

valla bi bayan olarak kız ark.ının bu sozlerine bi anlam veremedim...bence yeni biri vardır... ben bi erkeğe bu lafı soylemem için kesinlikle sevmior olmam lazım..ama sevmior olsam bile inan gonlum kalbim elvermez soyleyemem ya... soylenmez... ne demek bu şimdi? senden sıkıldım gidicem diğer erkeklerle takılcam var mı bole bişi ya[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hem 18 yaşında iki insanın ilişkisi ne kadar ciddi oaliblir ki?

bundan yüzyıllar önce olsa anlarım çünkü o zaman insanlar yaşam mücadelesine 16 yaş civarında başlıyorlar ve o yaşlarda aile kuruyorlardı

ama günümüz şehir hayatında böyle bir şey yok
günümüzde ciddi bir ilişki "evinden bağımsız, ailesinden maddi destek görmeyen, kendi çabasıyla maddi durumunu oluşturan, belirli bir hayat duruşuna sahip, hayatında ikinci bir kişiye daha yeri olan" insan grubu içindir

hoş daha 18 yaşında evlenip de dünyanın nimetlerini tatmadan başı bağlanan bir sürü insan var ve emin olun onlar bekarların hayatına gıpta ile bakıyor.

gözlemlerimden de payşlaşmak isterim ki bir çok hayatını yaşadıktan sonra "yaa artık evleneyim" diye aile kuranların cidid anlamdaki bir çoğunluğu mutlu bir hayat yaşıyor ve bu konudaki en yakın ötrneğim kendi annem ve babam. babam 36 annem de 28 yaşındayken evlenmişler ve babam 41 yaşındayken ben doğmuşum. ve evet ikisi de "artık evlensem fena olmaz" mantığındayken en güzel zamanda evlenmişler, yaşamları da aynı şekilde gidiyor

herkes benimle aynı düşünmeye bilir belki başkası "ne lakdar erken evlenirsem o kadar iyi olur" diyebilir bun dada bir sorun yok
gözlemlediklerimi sizinle paylaştım artık bazı şeylere (en azından benim bakış açımdan) neden üzülmememiz gerektiği anlaşılmıştır.[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Durup dururken söylediyse bu lafı hakkaten kızın bazı yönlerde (anlayışlılık, duygusallık vs) gelişmediğini düşünürüm ben. Bukadar ani bir değişimin mutlaka bir sebebi vardır ama sonuçta bu ya bir bahane (ki bahane olarak kullanılması hiç birşeyi değiştirmez kızın durumunun dahada kötü olduğunu gösterir) yada senin yaptığın bir şeyin sonucu onun için sende iyi düşün, belki denemek veya sınamak değil ama birşeyleri düşünüp anlamanı istemiş olabilir. Bir çok kız erkek arkadaşına hatalarını direk söylemektense, erkek arkadaşlarının hatalarını kendilerini anlamalarını ister bunun içinde fazla belli etmeden bunu hissetirmeye yada göstermeye çalışır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PinkTelya, 21 Eylül 2004 02:02 tarihinde demiş ki:
valla bi bayan olarak kız ark.ının bu sozlerine bi anlam veremedim...bence yeni biri vardır... ben bi erkeğe bu lafı soylemem için kesinlikle sevmior olmam lazım..ama sevmior olsam bile inan gonlum kalbim elvermez soyleyemem ya... soylenmez... ne demek bu şimdi? senden sıkıldım gidicem diğer erkeklerle takılcam var mı bole bişi ya

vaaar
dünyada envai çeşit insan var.. nedne bu tür de olmasın
zaten olmasaydı "çeşitlilik" ve "özgürlük" kelimelerinin bir anlamı olmazdı ;)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...