TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 şincik başımdan daha önce şöyle bir olay geçti. gündüz evde olmadığımız için pc nin komple fişi çekiyorduk modem çok ısınıyor diye. akşam işten gelince takıyorduk ki bir akşam modemin önce bağlantı sapıttı sonrada modem yandı.net ışıkların tümü yanıyorken modemde web e ulaşmıyordu.modem kurulu olduğu halde kurulu değil gibi davranıyordu falan.(airties) bilgisayarcıda ' hocam çok takıp çıkarmak dan olmuş olabilir' gibisine birşey söyledi.ogün bugündür modemin fişi çıkartmıyoruz. ama bakıyorum harbiden fena sıcak durumda modem,şimdi sorum. -Modemin fişinin hergün takılıp çıkartılması modeme zarar verir mi? -Modemin fişinin hergün takılıp çıkartılması internet bağlantısına zarar verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Fişi çekmeden önce aleti power tuşundan kapatıyorsunuz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 valla benim ki 24 saat açık.13-14 saat kullanıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 öyle bir tuşu yok.arkada birtane ufak bi zımbırtı var oda reset atıyor.modemde 1 power tuşu yok.o ufak zımbırtıyada iğne ile ulaşabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bir modem çalıştığı sürece onu kendi haline bırakmak en doğrusu bence, sorunsuz şey sorun çıkartır oluyor dokununca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Modem ısınır, çok sıkıntı yapmana gerek yok. Sök tak işi daha zararlı diye biliyorum. Bende de airties vardı bu telekomun verdiklerinden, öküz gibi ısınıyordu ama sorun çıkarmıyordu. Ben sıcaklıktan değil de hafta içi kullanmadığımdan sök tak işine giriyordum, benimki de bahsettiklerinle aynı şekilde kullanım dışı kaldı. Ama hepsi ısınıyor, 2005'de aldığım şu usb modem hiç ısınmıyor bilaer. http://image5.sahibinden.com/photos/44/70/62/434470628i9.jpg Hala da onu kullanıyorum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 anladım,yok elimi süreyim diyorum modeme canavar gibi yanıyor.ya diyorum yanacak bu meret.çekeyim diyorum bukezde bağlantı gelmek bilmiyor bazen ondan ikilemde kaldımdı. bırak koca modeme 1 power tuşu koymamışlar abi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Modemin üst kapağını sökerek kullanabilirsin eğer ufak çocuk falan yoksa evde, daha bi ferahlatır modemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ısınsın abi modem sonuçta bişi olmaz. aylardır kullanıorm airties 205'i takılı halde hiç sokup çıkarmadan. hiçbişi yok. normaldir ısınması bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 eyvallah abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 5 yıl önce eve bir modem aldım. Sadece elektrikler kesilirse kapanıyor. Performans açısından tık demedi bu kadar zamandır. Ancak işyerinde Philips marka bir modem var. Havalarda baya sıcak, modem ateş gibi oldu mu net kopup duruyor. Hava serinleyene kadar burnumdan getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 cayir cayir yaniyor benimkide her zaman, airtes benimki de. en son elektrikler kesildiginde kapanmisti modem ve bilgisayarim. sonuc: acik kalsin hicbiscik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 benimki de bu.2 pc ile kablosuz olarak bağlanıyorum,ısınma problemim yok.baya oldu bunu alalı ya.5-6 sene falan oldu rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 elektrik kesintisinde kapanıyor yoksa daima açık problem yok senelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 modemi tek bozan şey yıldırım düşmesi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 7/24 açık falan bizimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kapadığımı hatırlamıyorum ki hiç... elektrikler fln kesildiğinde anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aynen, 2 senedir falan açık elektirik kesilmeleri falan dışında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://img.donanimhaber.com/upfiles/282133/338DE784AC744397B74D00500528F53E.jpg 7-8 yıl oldu galiba hala canavar gibi çalışıyor. Tatillerde evde yokken falan kapatıldı sadece. Kıymetini bilemediler şu markanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 56k modemim geldi aklıma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 benim hiç 56k modemim olmadı hep kasanın içindeydi bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 benimde hiç sata harddiskim olmadı, kasanın içindeydi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Deathblade said: http://img.donanimhaber.com/upfiles/282133/338DE784AC744397B74D00500528F53E.jpg 7-8 yıl oldu galiba hala canavar gibi çalışıyor. Tatillerde evde yokken falan kapatıldı sadece. Kıymetini bilemediler şu markanın. ahaha aynısından bizde vardı 2004-2010 yılları arasında kullandık, 1 kere modemle ilgili problem çıktığını hatırlamıyorum. Şuan wireless kullanıyoruz, Modemin yeri yan oda falan olsa şu aleti kullanmak için kablo döşerdim ama çok uzakta döşeyemiyorum ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 asdsad 56k modemim ve ben yani hiç temas kuramadık onu diyorum idim yav haricileri de vardı bunların. Hatta lafı geçmişti gene o vakitlerde modemi al ver şeklinde bi muhabbette kafam karışmıtşı çok falan çocukluğuma döndüm şimdi ofs asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar