nonos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Maç devam ediyo John terry, hasselbaink in kafasını yardı William gallas ray parlour ın dizini yardı Drogbanın topu direkten döndü Güzel maç oluyor
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Chelsea güzel oynuyo ya Maurinho toparladı takımı biraz. Gerçi öyle bir kadro kimde olsa oynatır ya...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 güzel bi frikik organizasyonundan sonra drogba attı ve 1-0[signature][hline]kender on the roof
Olon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Drogba 24 milyon £ edermi ya..tamam çok ii çok Atletik çok teknik fakat bu kadar edermi?
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 daha fazla eder.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Olon, 25 Eylül 2004 16:37 tarihinde demiş ki: Drogba 24 milyon £ edermi ya..tamam çok ii çok Atletik çok teknik fakat bu kadar edermi? bence hayli hayli eder,adam canla başla oynuyo her maç çokda zeki adam daha fazla eder bence..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 golu atti helal olsun.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 maç kaç kaç bitti[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Chelsea 0-1.[signature][hline]sert kal,taviz verme!
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: nonos, 25 Eylül 2004 15:22 tarihinde demiş ki: Maç devam ediyo John terry, hasselbaink in kafasını yardı William gallas ray parlour ın dizini yardı Drogbanın topu direkten döndü Güzel maç oluyor mauahah izlemedim maçıda mübarek maç değil... :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bu chelsea beni deli ediyo.. Bu hafta bet i yüksek oldugu için chelsea yazdım gene beni strese soktu adamlar cok cılız skorlar bunlar 1 - 0 falan ne lan bu..yok yazmıyorum bidaha çelsi melsi =P zaten genel anlamda middles in daha güzel oyun cıkardıgını söleyebilirim ben..Bunca sanssızlıktan sonra sadece 1 gol yemeleride bir başarı 3 asını sakatladı adamlar..Hasselbaink beklenenei veremedi zaten.. o adamın kopucagını düşünüyodum.Celil denilen ibiş bize gelince nasıl oynardı kro herif ahah[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Öne çıkan mesajlar