nonos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Maç devam ediyo John terry, hasselbaink in kafasını yardı William gallas ray parlour ın dizini yardı Drogbanın topu direkten döndü Güzel maç oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Chelsea güzel oynuyo ya Maurinho toparladı takımı biraz. Gerçi öyle bir kadro kimde olsa oynatır ya...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 güzel bi frikik organizasyonundan sonra drogba attı ve 1-0[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Drogba 24 milyon £ edermi ya..tamam çok ii çok Atletik çok teknik fakat bu kadar edermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 daha fazla eder.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Olon, 25 Eylül 2004 16:37 tarihinde demiş ki: Drogba 24 milyon £ edermi ya..tamam çok ii çok Atletik çok teknik fakat bu kadar edermi? bence hayli hayli eder,adam canla başla oynuyo her maç çokda zeki adam daha fazla eder bence..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 golu atti helal olsun.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 maç kaç kaç bitti[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Chelsea 0-1.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: nonos, 25 Eylül 2004 15:22 tarihinde demiş ki: Maç devam ediyo John terry, hasselbaink in kafasını yardı William gallas ray parlour ın dizini yardı Drogbanın topu direkten döndü Güzel maç oluyor mauahah izlemedim maçıda mübarek maç değil... :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bu chelsea beni deli ediyo.. Bu hafta bet i yüksek oldugu için chelsea yazdım gene beni strese soktu adamlar cok cılız skorlar bunlar 1 - 0 falan ne lan bu..yok yazmıyorum bidaha çelsi melsi =P zaten genel anlamda middles in daha güzel oyun cıkardıgını söleyebilirim ben..Bunca sanssızlıktan sonra sadece 1 gol yemeleride bir başarı 3 asını sakatladı adamlar..Hasselbaink beklenenei veremedi zaten.. o adamın kopucagını düşünüyodum.Celil denilen ibiş bize gelince nasıl oynardı kro herif ahah[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar