Apache Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Hürriyet: Böyle olmamalıydı Tövbe Estağfurullah Yanlış yapıyoruz Amerika ya asker ithal ettik (ithal ve ihraç ne demek öğrenememiş) Rezalet! Amerikayi yeniden kesfetmenin luzumu yok Artık Amerikan rüyası yok Türk rüyası var. Hürriyet Cuma: ABD nin en iyi 10 genelevi Ertuğrul Özkök'ün köşe yazısı: Ayıp oluyor beyler... İtiraf etmeliyim ki, içime sindiremiyorum 10 bin asker yetmez Star: Yankee gel babana Nası koduk çocuğu! Wild turkey Diz çök,itaat et Bir baba turkey hey allah, yankee ye bindi hey allah! Hindisin dediler kız vermediler Akit, Vakit, Nakit ve türevleri: Pisssssmi Yeni bir ekol yeniden doğuyor, kiliseler cami oluyor. Erdoğan: 3 sene boyunca vatandaşlarımıza benzin bedava. Kurultay : Allah allah allah! Şamdan - Turkiye yi hic boyle gormediniz. Türkler amerikada! Amerikayı keşfettik... Denizleri aştıkta geldik. Monica yla goruşme fırsatı. Cumhuriyet - Genç subaylar rahatsiz Alem: Tommy giyenlerden johnnylere selam. Gala: Okan Bayulgen'in objektifinden savaş. New York Times: Happy thanksgiving Kedidir kedi... Young Turks in America: "Operation Turkish Lokum" başarı ile sonuçlandı. Bulvar: Cindy: 'Türk askerleri cok cekici' Zaman: Eşhedu enlaaa ilaheee... New york tayız hayırlısıyla Fethullah Gülenden haber alınamıyor Promosyon: flaş.flaş.flaş. zaman alana mehter marşı cd si bedava Akşam : San Diego artık bizim! Turkish Daily News: Ambush ! Asabi: Kırırım öyle yuesey i Ortadoğu : Türk ün şanlı sancağı beyaz saray da. Sabah: AB ye giremedik ama ABD'ye girdik. Mehmetçik Hollywood da * Türk gsm operatoru Turkcell savaş bölgesinde yeni bir gsm şebekesi kurmak için harekete geçti. Turk genç işadamlari Derneği yeni bir Amerika kurmak icin özel bir uçakla bugun New york'a geliyor. Amerika laiktir laik kalacak! İçtik kapuçinoyu öptük Al Paçino'yu Muhabirimiz Balçiçek Pamir'in Al Paçino ile ropörtajı ve öperken çekilmiş fotoğrafları sayfa 5 te freddy adu: fenerbahçe de oynayabilirim. türk statüsündeyim.(fotomaç) Fotomaç: Fenerbahçe mizin transfer taarruzu kontrolden çıktı. Fanatik - Saldırın saldırın saldırın bu taraftar için saldırın Evrensel: Devrim e az kaldı Vatan: Önce NBA i feth ettik, şimdi sıra tüm Amerika da Başlık altı haber: MİT tarafından gizli görevle Amerikaya giden 2 türk önce Amerikalıların gönlünü feth etti. 2 seneyi aşan çalışmaları sayesinde ABD hakkında önbilgi toplayan ajanlarımız ufak ufak provakatif eylemlerde bulunmaya başladılar. Türk yetkililerle devamlı irtibat halinde olan ajanlar Amerikan halkının da sevgilisi haline geldiler. Ve bu Amerika'nın sonu oldu. Kimdi bu iki türk? Amerika nasıl böyle bir tuzağa düştü. açıklıyoruz.... Mehmet Okur, Hidayet türkoğlu Burası hindistan amerika değil ! Amerika diye yanlışlıkla Hindistan a saldıran Türk donanması yetkilileri; 'çok sinirli olduğumuzdan Akdenize inince sağa döneceğimize sola dönmüşüz' dedi La Gazzetta Della Sport : Anneciğim türkler geliyor... Aktuel: Amerikalı hatunları tavlamanın 99 yolu Posta: Susattınız, içiyoruz Birkaç ünlünün manşet altındaki açıklamaları: Erman toroğlu: Ben size Amerika'yı alamazsınız demiyorum. Mehmet Ali Birand / 32.gün : Türkiye anavatana saldırdı, kınıyoruz. İbrahim Tatlises: Urfa'da Amerika vardı da biz mi almadık? Süleyman Demirel: Binanaleyh, nerde galmışdıhk? Tayyip Erdoğan: Bizde vaktiyle böyle eylemler yaptık. birşey olmuyor, hiçbirşey değişmiyor. Kemal alemdaroğlu 135 bin ölü daha verir Rusya'yı bile alırız Tüm amerikan basını: what the hell... Milliyet: Erdoğan: ABD ile stratejik ortaklığımız devam ediyor. panik yok. Seventeen Türk askerlerini etkilemenin 10 yolu. KOMŞU YUNANİSTAN'IN BASINI To Vima: Karasularında 12 mile karşıyız, yunanistan'a 2 mil yeter Eleftherotypia: Atina'yı işgal etmeyen büyük komşumuza minnettarız Elefteros tipos: Kıbrıs bir Ttürk adasıdır, Ege bir Türk gölüdür Bir başka gazete: Yurtta sirtaki, dünyada zeybek ! *** The guardian: ABD yenilirse biz de yenilmiş sayılır mıyız? Daily Mirror: Bush isyan etti: arkadaşlar beni biraz seviyorsanız yapmayın Şamdan: Hawaii de yaz başka güzel Gözcü: Neyine güveniyon Washington post: "Beware turks are coming!" Özgür gündem: "Kürtler kuzey Irak'a göç etmeye başladı" "Leyla Zana TSK'ya bariş çağrısında bulundu" Kurtuluş: "Ama... ama olmaz ki! Devrimi biz yapacaktik" Newsweek: "Turks in the house!" sun: "forzo turko!" "Samanta fox says: turkish troops inviding usa are too sexy!" Gerici neşriyat]: "Yandik! gitti CİA ödenekleri!" Bulvar: "Marry: Türk askerlerini çok seksi buluyorum! İyi ki geldiler!" İşte askerlerimizi baştan çıkarmaya çalışan amerikan ordusunun eğitimli kadın subaylarının fotoğrafları! alıntıdır.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Güzel :lol: ( America bizi havada alır bizde karada alırız ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hheehe çok güzel yalnız playboy dergisi ile ilgili de bişiler yazsalardı iyi olurdu :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hürriyetinkiler uymamış . ama gerisi güzel :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Chimera167, 26 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki: Güzel :lol: ( America bizi havada alır bizde karada alırız ) Biz o kefereleri her türlü aliriz merak etme.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bushtur git[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 "AB'ye giremedik ama ABD'ye girdik." Kopardı ya bu başlık beni.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ellerine sağlık ii olmuş :):)[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 biraz ek$imedi mi bunlar?[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 benım milliyetçilik duygum kabardı gene... newyork dan girdikmi california dan çıkarız üleeee bizi durdurmaya teknolojileri bile yetmez.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bir baba turkey hey allah, yankee ye bindi hey allah! :D[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bush isyan etti: arkadaşlar beni biraz seviyorsanız yapmayın bu kopardı beni :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ahah! Guzelmiş bazıları.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Uğrasını kutluyorum. Güzelde olmu$ :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar