hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bide patchleyin falan oyunu üstüne unofficial patch var communitynin çıkardığı onu yapın o zaman son ultimatum hali oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 düşündüm de oyunda hot seat olduğuna göre aynı landaysak falan direk algılaması lazım heralde? gameranger iş görür bence yada direk ip ile gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hamaçi ile filan oynynır herhalde her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 gameranger daha iyi ya hamachi bayadır kullanmıyorum ben 2-3 yıldır falan. en güzel olayda oyunu saveleyip sonra devam edebiliyor olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ee hadi ama kimse yok mu lanm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 valla benim misafir bayram bitene kadar kalmaya karar verdi, pc başında oturamıyorum uzun süre. o gidince yazarım ama, sonra: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 domine ediyordu sundan 2 tane eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 herkes haddini bilecek http://aow2.heavengames.com/pics/units/Darkelf_Blade_dancer.gif http://fc07.deviantart.net/fs14/i/2007/111/0/f/Lloth_1_by_Candra.jpg fin gel senle atalım 1v1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 oyun yüklü değilki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 al burdan 500mb zaten :D http://www.gog.com/en/gamecard/age_of_wonders_shadow_magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 aaa bladedancer da ikinci favori ünitemdir. http://aow2.heavengames.com/pics/units/DarkElf_Incarnate.gif of bu ilk oyunda nasıl komedi imbaydı ya, o kadar imba birim de az görülmüştür oyun dünyasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 geçen fantazi yaptım 10 tane catapultla siege girdim bi şehre hepsiyle fire boulder atınca katliam oldu savunan tayfa için sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 sam sende var mı oyun orj olarak? alcaksan gogdan al uyum sorunu falan çıkmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 steam'den alacaktım da indirimi kaçırdım, sen hangi yamadaysan yazarsın aynısını uydururum sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 normal son yama + aow heaven'ın unoffical yaması olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 hadi bi hafta olmuş gelen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yarın da doluyum sonra bir hafta boşum, kurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 oynadık demin iki kişi bayağı güzeldi, gelin siz de katılın takım oyunu olsun. 1.3.0.2614 resmi yaması üzerine 1.4 unofficial yama ve gameranger lazım. gerisi sorunsuz rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 heh düzelmiş ip hatası. samle oynadık bugün valla zaman nası geçti anlamadım 3 saate yakın falan oynadık ki çok lamedi oyun genel olarak çok end game şeylere gelmedik falan ama inanılmaz keyif aldım ben (tu) o orklarının abv sam gelin katılın yani 3-4 kişi daha da zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bugün gelin oynayalım. small map + yer altı da koyalım enstantene olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 henüz üç kişiyiz sanırım, birisi daha katılırsa 2vs2 güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ne zaman yada bu akşamsa saat kaçta oynıcanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hamsili ve finn ne zaman derse bana uyar, sadece önceden yazdığım sürüme getirin oyunu ki sorun yaşamadan başlayabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 oynayalım işte yarım saat bi saate falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 samin dediği şekilde patchleyin o arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar