hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 İngilizce, Almanca, İspanyolca bilen birisi için Rusça öğrenmek kolay olur mu yoksa alakasız direk aynı zorlukta mı olur? Birde alfabeyi çözmek ne kadar sürüyor? Genel olarak zor mu dili öğrenmek mesela İngilizce ile karşılaştırınca Almanca daha zor vs gibi Rusça ne kadar zordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 alfabeyi hemen öğrenirsin, gayet kolay. çok fazla kural var rusça'da, gerçekten öğrenmek istiyorsan başlamanı tavsiye ederim. güzel dil ama, dillere ilgin varsa başla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ispanyolca çekimine benziyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ya güneye git ya tam kuzeye zaten malum dil dile değmeden dil öğrenilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ''İngilizce, Almanca, İspanyolca bilen birisi için Rusça öğrenmek kolay olur mu yoksa alakasız direk aynı zorlukta mı olur?'' gerçekçi olalım, o kadar kolay olmaz. örneğin aynı şekilde yazılan bir sözcüğün, koyulan farklı vurgulara göre farklı anlamları, gırtlaktan çıkartılması gereken farklı sesler var. kiril alfabesi de, latin alfabesinden daha zor. ama tabi, ''çok zor, öğrenemezsin'' demiyorum. sadece kolay da değil. istedikten sonra öğrenirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Rusçayı neden öğrenmek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 almancayi ogrendiysen nepal dilini bile ogrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 almanca zor değil ya.ama çok kötü bir dil.hiç sevmiyorum.ögrenmek istemedim resmen yıllardır ich bin seviyesinde kaldım o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Rusça'da iki konu var ebeni belleyecek, biri padejler (ismin halleri - çekimleri) ve hareket fiilleri. Ben 7 aydır fln gidiyorum, İngilizcenin biraz faydası oldu ama gramerde değil sözcüklerde. Gramerde İngilizce gibi ekler yok, Türkçe gibi biraz. Yazıldığı gibi okunması bir avantaj, alfabe kolay ancak tren gibi uzun kelimelere de hazırlıklı olmalısın. Ha bir de el yazısı alfabesi ile baskı alfabesi farklı. Çalışana kolay, dil öğrenme ve özellikle dinleme yeteneğin kuvvetliyse çok zorlanmadan öğrenirsin. Kurstan kursa kitabı defteri açarsan, tekrar yapmassan меня зовут Kamil'de kalırsın. Ben memnunum, severek öğreniyorum. Merakın varsa tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Red said: almanca zor değil ya.ama çok kötü bir dil.hiç sevmiyorum.ögrenmek istemedim resmen yıllardır ich bin seviyesinde kaldım o yuzden lol. direk master dil la almanca. ingilizce falan yanında oldukça yetersiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Kötü dil demesinin sebebi odur zaten muhtemelen, insanlar çılgın alman gramerine yetemiyor (buna almanlar da dahil). Bir de adamların kelime türetme sistemleri epic, 4 tane kelimeyi bitişik yazıp 4 kelimenin anlamıyla alakasız yeni bir kelime türetmek gibi hobileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 off 54harfli kelime de 1 harfi yanlis yazdiginda tum soruya 0 veren alaman hocalari geldi aklima. Nazi ruhlu manyaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 söylenmiş ama doğru, hem almancayı hem rusçayı öğrenmeye çalışıp yarıda bırakmış birisi olarak; almancayı öğrenen rusçanın anasını bile ağlatır diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar