Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şöyle bi televizyon alınır mı?

Zaybird

Öne çıkan mesajlar

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ps51d550-3d-full-hd-130cm-plazma-tv,-ultra-clear,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-usb,-ps51d550/productdetails.aspx?I_ID=54480
beyler 3d plazma türünden bişeymiş.fiyatı çok uygun geldi bana.eskiden bi tanıdıkta plazma tv vardı basık gösteriyodu baya.bunda da öyle bir durum varmı?
edit:konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım.
Sosyal ağlarda paylaş

plazma elektrik tüketimi bakımından LED x 2 bu sırada. Aslında eski veya kötü bir teknoloji değil. Gayet iyi bir teknoloji ama elektrik tüketimi ve ısınması durumundan LED çok parladı. Ama tutupta şu ekran yenileme hızına LED'de ulaşamıyorsun (bide bi bok çıkarmışlar 100mhz led alıyorsun 50 mhz gerçek + 50 mhz işlemci ile falan geyiği yapılıyor...)
Sosyal ağlarda paylaş

600hz olayı fake bu arada. görüntüyü 6 ya böülüyor 100hz x6 olarak veriyor, oluyor sana 600hz.

ben de plazma almayı düşünüyordum bir ara, yani 47" led tv yerine nerdeyse 60" plazma alıyorsun falan diye. ama led le plazmayı yanyana görünce plazmayı alamıyor insan:) bir de ömrü var yani alet yine bi kimyasal gazla çalıştığı için. o can sıkıyor. ama plazma genel olarak kral tabi renk aralığı bilmemne falan filan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de 3d olayına girmememi tavsiye ettiler.ya aslında ev için olacak bu tv.şuanki plazma tv zaten.basık gösteriyo biraz.ama izleniyor yani.o zamanlar baya para vermiştik.127 ekran bişey.vestel fsdfsa neyse babaya da söyledik işte alırız iyisinden bişey dedi.ben de bi sorayım dedim.hazır peder alıyoken sağlam bişey alalım.tavsiyeleri görelim beyler :P 127 ekran ve daha fazlası olsun,kaliteli net göstersin falan filan.ek olarak bişey bağlanmicak tvye.d-smart takıcaz bi işte.fiyat sınırı yok gibi diyebilirim.ama aşırı pahalıda olmasın işte.4000-5000 falan çıkabiliriz herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...