Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ps51d550-3d-full-hd-130cm-plazma-tv,-ultra-clear,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-usb,-ps51d550/productdetails.aspx?I_ID=54480 beyler 3d plazma türünden bişeymiş.fiyatı çok uygun geldi bana.eskiden bi tanıdıkta plazma tv vardı basık gösteriyodu baya.bunda da öyle bir durum varmı? edit:konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 nereye açacağını bilemedin konu dışına mı açtın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi esas mesele o değil şimdi ya.nereye açsaydım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bula bula konu dışını mı buldun yani şimdi bu konuyu açacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 donanıma açsaydın nereye açacaksın başka. bence pahalı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 forumda tv bölümü yok ki napsın adam haklı aslında^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 basık göstermesi televizyonun markası modeliyle alakalı değil; yayın yapan kanalın aspect ratio ayarıyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 neyse ki vizyon'a açmamış buna da şükür beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tv bölümü açılırsa bide beyaz eşya bölümü isterim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi napalım ya ahaha donanım yazılım hiç gelmedi aklıma.pahalı mı? mesela ne önerirsiniz? en düşük 102 ekran olacak.daha büyük olması tercihimdir.2000-2500 lira arası bişey düşünüyorum.en fazla 2700 falan olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 he ayrıca tv bölümü denmiş,tv değil de ev eşyaları gibi bi bölüm açılabilir mesela.genel kapsamlı olur hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yav said: neyse ki vizyon'a açmamış buna da şükür beyler aaabii abv ahahahahahahasfasff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 basık gösterir alma bence bimde bir televizyon var 70 ekran 250 tl tavsiye ederim SEG marka, SEaGle üretimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 seagle ürettiyse alınmaz o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 özellikleri baya iyi fiyatıda iyi alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 3d isine girme derim ama senin tercihin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Fistan said: özellikleri baya iyi fiyatıda iyi alınır abi işte plazma tv.eski teknoloji korkutuyo biraz.gidip bakmak görmek denemek lazım aleti aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 eski crt tv varsa izliyorum bu ne lan diyip kapatmıyorum bu tv de en az 3-5 sene gönül rahatlığıyla izlenir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 -Deno- said: 3d isine girme derim ama senin tercihin. pek bilmiyorum aslında ya.2500 lira falan üst limitim var.bi tv öner bana.büyük ekran olması şart.bkz.102,106,116,119,127,130,151,169 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 plazma elektrik tüketimi bakımından LED x 2 bu sırada. Aslında eski veya kötü bir teknoloji değil. Gayet iyi bir teknoloji ama elektrik tüketimi ve ısınması durumundan LED çok parladı. Ama tutupta şu ekran yenileme hızına LED'de ulaşamıyorsun (bide bi bok çıkarmışlar 100mhz led alıyorsun 50 mhz gerçek + 50 mhz işlemci ile falan geyiği yapılıyor...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 600hz olayı fake bu arada. görüntüyü 6 ya böülüyor 100hz x6 olarak veriyor, oluyor sana 600hz. ben de plazma almayı düşünüyordum bir ara, yani 47" led tv yerine nerdeyse 60" plazma alıyorsun falan diye. ama led le plazmayı yanyana görünce plazmayı alamıyor insan:) bir de ömrü var yani alet yine bi kimyasal gazla çalıştığı için. o can sıkıyor. ama plazma genel olarak kral tabi renk aralığı bilmemne falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bi de 3d olayına girmememi tavsiye ettiler.ya aslında ev için olacak bu tv.şuanki plazma tv zaten.basık gösteriyo biraz.ama izleniyor yani.o zamanlar baya para vermiştik.127 ekran bişey.vestel fsdfsa neyse babaya da söyledik işte alırız iyisinden bişey dedi.ben de bi sorayım dedim.hazır peder alıyoken sağlam bişey alalım.tavsiyeleri görelim beyler :P 127 ekran ve daha fazlası olsun,kaliteli net göstersin falan filan.ek olarak bişey bağlanmicak tvye.d-smart takıcaz bi işte.fiyat sınırı yok gibi diyebilirim.ama aşırı pahalıda olmasın işte.4000-5000 falan çıkabiliriz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar