cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Dünden beri bekliyorum, bizim forumda ki MEŞHUUUURRRR pekaka savunucuları, aslan demokrat arkadaşlardan birisi vicdanının sesini dinleyerek yapılan son haksızlıklara değinen bir konu başlığı açacak mı diye? Hee, belki haberleri bile olmamıştır çünkü malum o kişiler pekakayı, şeriatçının ve pekakalının haklarını savunmayı yeterince demokratlık olarak görüyorlar. Bu nedenle Ergenekon, Balyoz tutukluları veya Aydınlık ve Ulusal Kanal'ın gazetecileri tutuklanmış, tutuklanmamış o arkadaşları ilgilendirmiyor. Son durum şu: Dün sabah saat 8'de Ergenekon soruşturması kapsamında İP Genel Bşk. Yrdcısı. Mehmet Bedri Gültekin, Erkan Önsel, Turan Özlü ve Aydınlık Gazetesi çalışanları Mehmet Bozkurt, Caner Taşpınar, Ruhsar Şenoğlu, Bülent Baş; Ulusal Kanal'dan İlyas Gümrükçü gözaltına alındı. Ayrıca Mehmet Perinçek'de Gayrettepe'deki evindeki aramaların ardından gözaltına alındı. Yapılan aramaların Tayyip Erdoğan ve KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat arasında ki Annan Planı ile ilgili konuşmanın, AKP milletvekili Burhan Kuzu ile Melih Gökçek 'in borçlara af konusundaki konuşmalarının yer aldığı kasetleri sözkonusu kişilerin birbirlerine göndermeleriyle ilgili olduğu söylendi. Gözaltına alınan bütün kişiler polise ifade vermeyi reddetmişer ve şu an açlık grevindeler. Hepimiz Hrantız'cılar, Nedim Şener ve Ahmet Şık'çılar, pekaka aslında terör örgütü değildir'ciler, demoğkghhhraaasii'ciler...Neredesiniz, ses verin bakalım? Haberle ilgili çok fazla haber sitesinden bilgi alabilirsiniz ama isteyene Mynet'in linkini yapıştırıyorum. http://haber.mynet.com/ulusal-kanal-ve-aydinlikta-gozalti-587909-guncel/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 cetintas said: Hepimiz Hrantız'cılar, abi foruma geldiğinden beri takdir ediyorum yazdıklarını katılıyorum neredeyse hepsine ve aşağı yukarı aynı görüşlere sahibiz ama burada kaybettin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 adasfggadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hamsilipilav said: cetintas said: Hepimiz Hrantız'cılar, abi foruma geldiğinden beri takdir ediyorum yazdıklarını katılıyorum neredeyse hepsine ve aşağı yukarı aynı görüşlere sahibiz ama burada kaybettin beni. cidden bu olmadı çetin abi. nerde insan haklarını savunan hümanist, kemalist düşünceler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 perincekmi? obligatory pic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Viktor uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 :) Hepimiz Hrantız'cılar dedim diye neden tepki gösteriyorsunuz arkadaşlar. Bu ülke de başka aydınlar öldürüldüğünde, yok edildiklerinde sesi çıkmayan adamları kastediyorum ben. Hrant Dink'in katledilmesini o zaman da lanetledim, halen lanetliyorum. Yanlış anlaşılmak istemem. Çifte standartçıları kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hamsilipilav said: cetintas said: Hepimiz Hrantız'cılar, abi foruma geldiğinden beri takdir ediyorum yazdıklarını katılıyorum neredeyse hepsine ve aşağı yukarı aynı görüşlere sahibiz ama burada kaybettin beni. http://www.resimrehberi.com/files/file/mursell-yuru-git-lan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Abi yalnız Hrant Dink'de hemen hemen kemalist görüşe yakın bir adamdı.Bunu demen biraz kötü olmuş. Onun dışında bu başlığı açmanı bekliyordum,niye açmıyor işi var herhalde diye düşünüyordum meğer bize ali cengiz oyunu yapmışsın :) Yok tabi ki bu baskınları desteklemiyoruz.Muhalif kanallarda yavaş yavaş susturulmaya çalışıyor.Yani bir nevi dp döneminin bir benzerini yaşıyoruz aslında.ciddi anlamda muhalif kalmadı neyse ki 21.yy da internet var ancak o da yeterli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 "Tatar Ramazan" said: hamsilipilav said: cetintas said: Hepimiz Hrantız'cılar, abi foruma geldiğinden beri takdir ediyorum yazdıklarını katılıyorum neredeyse hepsine ve aşağı yukarı aynı görüşlere sahibiz ama burada kaybettin beni. http://www.resimrehberi.com/files/file/mursell-yuru-git-lan.jpg noldu bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Öncelikle pkk savunuculuğu yok bence.Olaylara farklı açılardan bakabilme var.Bunu yapabilen ve yapamayanlar var.Taraf tutmadan yapanlar taraf tutarak yapanlar da var.Bir de yapamayıp yapanları anlıyormuş gibi yapanlar var.Ama en güzeli bence yeşil olanı.Gözleri ön plana çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 pekaziz said: Viktor uza. adam toplayip geldim, tanistiriyim bu en iyi arkadasim legeh http://i53.tinypic.com/2j5m62e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tersi kotuymus arkadasinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ya viktor, olm bi konuyu da sulandırma ya valla benim de canım cıvımak, vıcık vıcık espiriler yapmak istiyor, pati'de bir bölüm açılsın birlikte cıvıyalım orada ama böyle her konuya gelip de bozma ortamı gözüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 açılmışı var: garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Artariel said: hamsilipilav said: cetintas said: Hepimiz Hrantız'cılar, abi foruma geldiğinden beri takdir ediyorum yazdıklarını katılıyorum neredeyse hepsine ve aşağı yukarı aynı görüşlere sahibiz ama burada kaybettin beni. cidden bu olmadı çetin abi. nerde insan haklarını savunan hümanist, kemalist düşünceler ? Klavyede o düşünceler sadece :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hamsi, neyin açılmışı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Adamın görevi bu. Arşivinde var 3-5 resim, konu gördü mü hop yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 en azindan parti veya yoldas duginden emir aldigim icin yapmiyorum bunu adsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 :)))))) partiden emir alan ben miyim???? davul ol e mi? (:P) Neyse, neticede açtığım konunun içeriğinin senin için zerre kadar önemi olmadığı belli. Bari saptırma konuyu viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 cetintas said: hamsi, neyin açılmışı var? geyik bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 iyi, viktor hadi gel geyik yapalım, bekliyorum he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 actigin konunun iceriginin onemi yok cunki http://forum.paticik.com/read.php?13,5834124 surda tartisiliyordu zaten haber gorup kosup CP liyorsun, elestirince kiziyorsun paticik devrimin basliyacagi bir sosyal platform veya genclerin uyanmayi bekledigi ve birilerine ihtiyac duydugu bisi degil gunde ayni formatta 5000 konu kim acarsa onada kiziliyor, biktiriyorsunuz cunki, cok sakat var meselesi gibi tipki ideolojik oalrak durdugun pozisyonun bayatligina ve HRANTIN OLDURULMESINI ELESTIRDINIZ, HADI BUNUN ICINDE SOKAGA CIKIN bayatligina ve BENDE KARSIYIM HRANTIN OLDURULMESINE diye dakka bir kliseye vurmana filan deginmiyorum, EN IYI ARKADASIM ERMENI de deseydin klise puanun 10/10 olucakti ama atlamassin iste, yazik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kavga var gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Ben gördüm çetintaşın kankası ermeniydi,teyzemde görmüş. Yabıştır 10 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar