Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşasın İleri Demokrasi

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Dünden beri bekliyorum, bizim forumda ki MEŞHUUUURRRR pekaka savunucuları, aslan demokrat arkadaşlardan birisi vicdanının sesini dinleyerek yapılan son haksızlıklara değinen bir konu başlığı açacak mı diye? Hee, belki haberleri bile olmamıştır çünkü malum o kişiler pekakayı, şeriatçının ve pekakalının haklarını savunmayı yeterince demokratlık olarak görüyorlar. Bu nedenle Ergenekon, Balyoz tutukluları veya Aydınlık ve Ulusal Kanal'ın gazetecileri tutuklanmış, tutuklanmamış o arkadaşları ilgilendirmiyor.

Son durum şu:
Dün sabah saat 8'de Ergenekon soruşturması kapsamında İP Genel Bşk. Yrdcısı. Mehmet Bedri Gültekin, Erkan Önsel, Turan Özlü ve Aydınlık Gazetesi çalışanları Mehmet Bozkurt, Caner Taşpınar, Ruhsar Şenoğlu, Bülent Baş; Ulusal Kanal'dan İlyas Gümrükçü gözaltına alındı.

Ayrıca Mehmet Perinçek'de Gayrettepe'deki evindeki aramaların ardından gözaltına alındı.

Yapılan aramaların Tayyip Erdoğan ve KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat arasında ki Annan Planı ile ilgili konuşmanın, AKP milletvekili Burhan Kuzu ile Melih Gökçek 'in borçlara af konusundaki konuşmalarının yer aldığı kasetleri sözkonusu kişilerin birbirlerine göndermeleriyle ilgili olduğu söylendi.

Gözaltına alınan bütün kişiler polise ifade vermeyi reddetmişer ve şu an açlık grevindeler.

Hepimiz Hrantız'cılar, Nedim Şener ve Ahmet Şık'çılar, pekaka aslında terör örgütü değildir'ciler, demoğkghhhraaasii'ciler...Neredesiniz, ses verin bakalım?

Haberle ilgili çok fazla haber sitesinden bilgi alabilirsiniz ama isteyene Mynet'in linkini yapıştırıyorum.

http://haber.mynet.com/ulusal-kanal-ve-aydinlikta-gozalti-587909-guncel/
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

cetintas said:
Hepimiz Hrantız'cılar,

abi foruma geldiğinden beri takdir ediyorum yazdıklarını katılıyorum neredeyse hepsine ve aşağı yukarı aynı görüşlere sahibiz ama burada kaybettin beni.

cidden bu olmadı çetin abi. nerde insan haklarını savunan hümanist, kemalist düşünceler ?
Sosyal ağlarda paylaş

:) Hepimiz Hrantız'cılar dedim diye neden tepki gösteriyorsunuz arkadaşlar.
Bu ülke de başka aydınlar öldürüldüğünde, yok edildiklerinde sesi çıkmayan adamları kastediyorum ben. Hrant Dink'in katledilmesini o zaman da lanetledim, halen lanetliyorum. Yanlış anlaşılmak istemem. Çifte standartçıları kastediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yalnız Hrant Dink'de hemen hemen kemalist görüşe yakın bir adamdı.Bunu demen biraz kötü olmuş.

Onun dışında bu başlığı açmanı bekliyordum,niye açmıyor işi var herhalde diye düşünüyordum meğer bize ali cengiz oyunu yapmışsın :)

Yok tabi ki bu baskınları desteklemiyoruz.Muhalif kanallarda yavaş yavaş susturulmaya çalışıyor.Yani bir nevi dp döneminin bir benzerini yaşıyoruz aslında.ciddi anlamda muhalif kalmadı neyse ki 21.yy da internet var ancak o da yeterli olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

hamsilipilav said:

cetintas said:
Hepimiz Hrantız'cılar,

abi foruma geldiğinden beri takdir ediyorum yazdıklarını katılıyorum neredeyse hepsine ve aşağı yukarı aynı görüşlere sahibiz ama burada kaybettin beni.

http://www.resimrehberi.com/files/file/mursell-yuru-git-lan.jpg

noldu bilae
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

hamsilipilav said:

cetintas said:
Hepimiz Hrantız'cılar,

cidden bu olmadı çetin abi. nerde insan haklarını savunan hümanist, kemalist düşünceler ?

Klavyede o düşünceler sadece :))
Sosyal ağlarda paylaş

actigin konunun iceriginin onemi yok cunki

http://forum.paticik.com/read.php?13,5834124

surda tartisiliyordu zaten

haber gorup kosup CP liyorsun, elestirince kiziyorsun

paticik devrimin basliyacagi bir sosyal platform veya genclerin uyanmayi bekledigi ve birilerine ihtiyac duydugu bisi degil

gunde ayni formatta 5000 konu kim acarsa onada kiziliyor, biktiriyorsunuz cunki, cok sakat var meselesi gibi tipki

ideolojik oalrak durdugun pozisyonun bayatligina ve HRANTIN OLDURULMESINI ELESTIRDINIZ, HADI BUNUN ICINDE SOKAGA CIKIN bayatligina ve BENDE KARSIYIM HRANTIN OLDURULMESINE diye dakka bir kliseye vurmana filan deginmiyorum, EN IYI ARKADASIM ERMENI de deseydin klise puanun 10/10 olucakti ama atlamassin iste, yazik olmus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...