L0cksmiTh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Arkadaşlar ben saçlarımı uzattım bi hayli dökülüyo saçlarım.Saçlarımı güçlendirmek ( dökülmesini biraz olsun azaltmak ) için özel bir şampuan veya saç kremi var mı? Eğer bu konuda bilgisi olan var ise bana lütfen yardımcı olsun Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 3'e vur direk:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ha evet bu topic bana da faydalı olabilir, elimi atiom saçımın yarısı elime gelio resmen. ssaçlarım çok gür aslında biraz seyrelse fena olmaz kabarmaz falan :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kestirin bence saçlarınıza bağımlı hale gelmeyin yoksa çok sinir bozucu oluyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 evet benim içinde geçerli bide saçlarımın dümdüz olmsını istiyom ne yapmam lazım ??[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 blendax , elidor , dove falan kullan. kaliteli olsun. ve tek bir marka kullan değiştirme paso.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kardeşlerim ben çare arıyorum siz bana en son çareyi diyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 locksmith bak senin saçların normalden fazlamı dökülüyor ? belki farketmemiş olabilirsin ilk defa uzatıyorsan uzun saç herzaman kısa saça oranla daha hissedilir ve daha çok dökülür bunda sakınca yoktur. ama çok çok dökülüyorsa git bi doktora falan veya şampuanını değiştir.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 elidor un mor renkli olanı var herkez onu tavsiye ediyor .. ama ben özel saçlara bakım yapan saçları koruyan ve dökülmesini engelleyen şampuan ( krem ) arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 mavi saçım fazla dökülmoyur hayatımda ilk kez saçımı uzatıyorum ve ilk kez bu kadar dökülüyor o yüzden korkuyorum :) yani bişi olmaz dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Eczanelerde görmüşsündür Vichy nin bir ürünü var dercos diye onu kullandim ilk başlarrda pek anlamiyorsun değişiklik yok gibi ama şimdi fark ettimde daha iyi gibi[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 senin durumunun aynısı bende var su an. bende saclarımı ilk kez uzattım ve 6 aydır uzun ilk zamanlar soruyordum millete cok dökülüyor falan diye ama sorun yokmuş. uzun saç dökülürmüş. su an ben sacımı tutup ceksem 6-7 tel saç gelir elime. sorun yapma sorun yok çünkü.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sorun yoksa sorun yoktur. :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hm anladım saol yardımcı olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bi fotom olsada koysam :P[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 saçın dökülüp dökülmediğine değil kafanızın arka tarafında boşluklar açılıp açılmadığına bakın hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Eğer mali durum olarak sorun olmayacaksa saçlarını her gün "Sebomed - Everyday" ile yıka...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 walal genöler onu bunu bilmem de ben bi süre uzattım saçarımın önü kayda deer bir biçimde açıldı bi süre dewame derse bu gözle görülür dökülkme yazık etmeyin saçlarınıza[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ne kadar bi mali durum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 elidor bakım kremleri war...ince teli falan...onları kullan yıkadıktan sonra...ama bakım kreminin saç derine değmemesine özen göster ii durulamazsan kepekten kurtulamazsın....[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 saçların düzgün olması için ne yapayım hafif kıvırcıkta ![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bir de saç kremini mutlaka ayrı al, sakın saç kremli şampuan kullanma... Bir de haberin olsun piyasada Blendax gibi formülü bozuk şampuanlar var onlar da saç dökülmesine yol açar...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Dove güzel sanki biraz daha azaldı saç dökülmem.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 elidor yeni bi şampuan cıkardı izlemişsinizdir belki inceldigi yerden kopsun falan die..sampuanı da war bakım kremi de war 7/24 ü de war onlardan deneyin..[signature][hline]for more information!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 şampuanınıza terebentin esansı karıştırın.o dökülmeyi azaltıyor(muş.eczaneye danışın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar