Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç ! tavsiye

L0cksmiTh

Öne çıkan mesajlar

3'e vur direk:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

ha evet bu topic bana da faydalı olabilir, elimi atiom saçımın yarısı elime gelio resmen.

ssaçlarım çok gür aslında biraz seyrelse fena olmaz kabarmaz falan :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

evet benim içinde geçerli
bide saçlarımın dümdüz olmsını istiyom ne yapmam lazım ??[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

locksmith
bak senin saçların normalden fazlamı dökülüyor ?
belki farketmemiş olabilirsin ilk defa uzatıyorsan uzun saç herzaman kısa saça oranla daha hissedilir ve daha çok dökülür bunda sakınca yoktur.
ama çok çok dökülüyorsa git bi doktora falan veya şampuanını değiştir.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

senin durumunun aynısı bende var su an.
bende saclarımı ilk kez uzattım ve 6 aydır uzun ilk zamanlar soruyordum millete cok dökülüyor falan diye ama sorun yokmuş.
uzun saç dökülürmüş.
su an ben sacımı tutup ceksem 6-7 tel saç gelir elime.
sorun yapma sorun yok çünkü.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

saçın dökülüp dökülmediğine değil kafanızın arka tarafında boşluklar açılıp açılmadığına bakın hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

walal genöler onu bunu bilmem de ben bi süre uzattım saçarımın önü kayda deer bir biçimde açıldı
bi süre dewame derse bu gözle görülür dökülkme yazık etmeyin saçlarınıza[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

Dove güzel sanki biraz daha azaldı saç dökülmem.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...