Zep Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Geçen gün uni kütüphanede bi kitap ararken googleda kitabın elektronik versiyonuna denk geldim. Sonra açtım okumaya başladım okurken google accountumda Books sekmesini farkettim.aa ne güzel falan dedim bi kaç kitap daha buldum "to read" e ekledim evde devam ederim dedim çıktım. Kendi bilgisayarımda log in olduğumda öyle bir sekme gözükmüyor.Bireysel olarak kullanılamıyor mu bu?yoksa benim fail olduğum bi nokta mı var? Şuan için sadece kitapları googlebooks'tan bulabiliyorm ama tam içeriğine bakamıyorum. başlık çok genel buarada ilgili konular bu topik altındada konusulabilir varsa konusacak birşey tabi.gerçi eminim başka topiklerde tartışılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sadece kampüs içinden erişim vardır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://books.google.com Kampus olsun olmasin farketmemesi lazim ama cogu kitabin bazi yerleri eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kampusle alakası yok olayın,ama bazı kitaplar sonuna kadar olurken bazılarının sadece index kısımları olabiliyor ya da 2şer sayfa atlayarak konabiliyor.herhalde telif hakkı olayları yüzünden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi ben internetten hiç bişey okuyamıyorum öyle uzun uzun gözüm falan ağrıyo print edip öyle okuyorum siz oturup kitap bile okuyosunuz valla helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 universiteyle alakası yokmus ya. benim okuduklarım komple scan edilenlermiş zaten.benim kafamı karıştıran "books" sekmesinin benim bilgisayarda kaybolmuş olması. alakasız olarak o sekmleri editliyebiliyor muyuz peki atıyorum çeviri işime yaramıyor çıkarabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 [daayt]cogu kitap demo yau, baya eski kitaplarin full vesyionlari var onlarda resmini cekmissin gibi secilip copy paste yapilamiyo[/daayt] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar