DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ömer Şerif'in oynadığı fransız filmi.Fransa ve Türkiye'de geçiyormuş..Bilen duyan var mı? Ben gazetede okudum çok az[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sinemada trailer'ını gösterdiler.. ilk başta fransız yapımı vs vs, kuran hakkında dalga geçen bir film gibi geldi. ama Türkiye'ye de geliyormuş filmin kahramanları, hatta kuran'ın iyilik güzellik teması üzerinde durmuşlar. hmm güzel bi film gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 3 ödül aldığını biliyorum ama detaylarını bilmiyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ömer Şerif fransadaki bir Türk bakkalı canlandırıyor yanılmıyorsam karakterin adıda ibrahim'di mahallesinde ailevi sorunları olan yahudi bir çocuğu evlat ediniyor onunla Türkiyeye geri dönüyor kısaca böyle bir şeydi filmin konusu bir yerlerde okudum ama nerede... :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ibrahim bey bir mutasavvıf ve yahudi çocuğa kur'an ı anlatıyor..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 acaba islamı kötülemeden ama samanyolu tarzı içine etmeden bişeyler anlatıyolarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bir cocuk var paso bakkaldan biseler calip duruyor . bakkal omer serif ve adam turk . daha sonra cocugun ailesi dagiliyor bu bakalla arasi iyi oluyor . meger bu bakkal turk aslinda sufi imis ve cocugu nufusuna aliyor . daha sonra gel gidelim bir turkiyeye diyor vs . bakkal turk paso benim kitabim kuran da soyle der diye akil veriyor vs . bakalim gorecegiz . batida,doguya karsi onyargilarin arttigi son zamanlarda degisik yollara giren bir film . bu onyargilarin ne kadari asilabilmis ne kadari asilamamis onu gormek icinde izlemesi ilginc olacak bir film.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 18 Eylül 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bi süre önce haber bülteninde trailer falan filan izlemiştim güzele benziyor, atmosfer sanki iyi yakalanmış gibin..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Korsan bi şekilde izledim..[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hmm bu filmi çok merak ediorm? izleynerin yorumları?[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar