Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Merhaba arkadaşlar şimdi bende bir notebook var ve oyun açtığımda mesela bir left4dead2 yada tf2 gibi o anda ısıyı tabi göremiyorum da hemen alt tab yaptığımda bakıyorum ki 86 87 derece diyor. Halbuki logitech bir fanım var kaliteli olduğuna inandığım(pahalı=kaliteli ssdf) oyunu alt tab yapıp öyle bıraktığımda ısı güzel 63-62 derecelerde dolaşıyor. Oyundan çıktığımda normal işlerimde 59 dereceyi falan görüyor ve pc hiçbirşey yapmazken 48-50 derece arası. Şimdi bu 86 87 derece biraz fazla değil mi soğutucuya rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 işlemci ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 core i5 2.30 sandy bridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 aslında fazla ya. ben desktop'dayım genelde, masaüstündeyken 37 - 38 derece oluyor maksimum. video vb. şeyler açtığımda 42 - 43 falan oluyor. left for dead 2'de genelde 50 küsürlerde, crysis 2 gibi oyunlarda da high settings'de 64 - 65 oluyor maksimum. ki kasanın durduğu yer son derece havasız bir yer. gtx 560 ekran kartı var bende, ve dediğim gibi desktop. laptop için 85 - 86 fazla gözüktü bana. çok pro konuşacak bir bilgim yok hardware konusunda ama biraz daha araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 islemci o kadar isinmaz, ekran karti filandir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Speccy kullanıyorum görüntülemek için ısıyı başka bir alternatik söyler misiniz peki belki bu program hatalıdır. İşlemciyle ekran kartı aynı ısı değerlerine sahip oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Canonical said: core i5 2.30 sandy bridge normal o zaman o sıcaklık, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesela ben tf2'yi idle'a bırakıp gece yatmaya korkuyorum o kadar derece sabah kalktığımda bilgisayarın altını eritmiş olur diye :D. Bütün ısıyı sol taraftaki boşluktan masaya veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fanın linkini atsana bi siteden yada resim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Isı değil sıcaklık o bahsettiğin desem, ayıp mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://www.logitech.com/tr-tr/notebook-products/cooling-pads/devices/cooling-pad-n200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Buyrun tartışılmışı var benzer konunun. http://forum.paticik.com/read.php?6,5818122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Notebook'un marka modeli ne? Çok çok yüksek değil ama gene de 80'i pek aşmasa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 internette maxtemp 100 derece görünüyor işlemci için. ya havalar falan da sıcak belki o da ayrı bir zorluk çıkarıyodur notebook için. bir de kış gelsin o zaman bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ağustos ayında oluşumuzu da hesaba katarsak gayet normal o sıcaklıklar. Bende hp var. Altında dandik bir soğutucuyla kullanıyorum. Şu an işte aktif sadece tarayıcıyı kullanıyorum winamp açık, bir de vlc,ps,msn falan açık ama kullanmıyorum hani ve sıcaklık.....60 derece civarı. Oyun açtığımda alttab yapıp photoshop'a geçip ordan internette bişeyler de baktığımda falan 95 dereceye ulaşıyorum çok rahat das 105 dereceye kadar gideri var diye biliyorum ama. 105 derecede de zaten otomatik kapanıyorlarmış. Benim hiç daha kapanmadı otomatik. Ama işte klavyeye yumurta kırsan öğün çıkar yani. Neyse ki harici klavye monitorle kullanıyorum. HP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Benim merak ettiğim 86 derecelik bir işlem yaparken ben bu laptopu 10 saat boyunca öyle bıraksam sorun çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&tmp_geoLoc=true&softwareitem=ob-94127-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 E iyi de oyun oynayınca 85 derece oluyor diyorsun. Laptop sessiz sakin download yaparken o kadar ısınmaz ki... diyeceğim ama benim makine öyle çöküvermişti tüm gün açık bırakıp gittiğim bir vakit:? yalnız koyduğum zemin pek tekin değildi diye hatırlıyorum. Evden uzakta bir yerdeydim unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Slint said: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&tmp_geoLoc=true&softwareitem=ob-94127-1 böyle bir şeyin olduğundan haberim yoktu sağol valla bir deneyeyim neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yav said: E iyi de oyun oynayınca 85 derece oluyor diyorsun. Laptop sessiz sakin download yaparken o kadar ısınmaz ki... diyeceğim ama benim makine öyle çöküvermişti tüm gün açık bırakıp gittiğim bir vakit:? yalnız koyduğum zemin pek tekin değildi diye hatırlıyorum. Evden uzakta bir yerdeydim unuttum. evet zaten sessiz sakin dl yaparken 50-60 arası oluyor. ben istiyorum ki oyunu açık bırakıp gideyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar