Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop ısısı

Canonical

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar şimdi bende bir notebook var ve oyun açtığımda mesela bir left4dead2 yada tf2 gibi o anda ısıyı tabi göremiyorum da hemen alt tab yaptığımda bakıyorum ki 86 87 derece diyor.

Halbuki logitech bir fanım var kaliteli olduğuna inandığım(pahalı=kaliteli ssdf) oyunu alt tab yapıp öyle bıraktığımda ısı güzel 63-62 derecelerde dolaşıyor.

Oyundan çıktığımda normal işlerimde 59 dereceyi falan görüyor ve pc hiçbirşey yapmazken 48-50 derece arası. Şimdi bu 86 87 derece biraz fazla değil mi soğutucuya rağmen
Sosyal ağlarda paylaş

aslında fazla ya.

ben desktop'dayım genelde, masaüstündeyken 37 - 38 derece oluyor maksimum. video vb. şeyler açtığımda 42 - 43 falan oluyor. left for dead 2'de genelde 50 küsürlerde, crysis 2 gibi oyunlarda da high settings'de 64 - 65 oluyor maksimum. ki kasanın durduğu yer son derece havasız bir yer.

gtx 560 ekran kartı var bende, ve dediğim gibi desktop. laptop için 85 - 86 fazla gözüktü bana. çok pro konuşacak bir bilgim yok hardware konusunda ama biraz daha araştır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ağustos ayında oluşumuzu da hesaba katarsak gayet normal o sıcaklıklar.

Bende hp var. Altında dandik bir soğutucuyla kullanıyorum.

Şu an işte aktif sadece tarayıcıyı kullanıyorum winamp açık, bir de vlc,ps,msn falan açık ama kullanmıyorum hani ve sıcaklık.....60 derece civarı.

Oyun açtığımda alttab yapıp photoshop'a geçip ordan internette bişeyler de baktığımda falan 95 dereceye ulaşıyorum çok rahat das

105 dereceye kadar gideri var diye biliyorum ama. 105 derecede de zaten otomatik kapanıyorlarmış. Benim hiç daha kapanmadı otomatik. Ama işte klavyeye yumurta kırsan öğün çıkar yani.

Neyse ki harici klavye monitorle kullanıyorum.

HP...
Sosyal ağlarda paylaş

E iyi de oyun oynayınca 85 derece oluyor diyorsun. Laptop sessiz sakin download yaparken o kadar ısınmaz ki...

diyeceğim ama benim makine öyle çöküvermişti tüm gün açık bırakıp gittiğim bir vakit:? yalnız koyduğum zemin pek tekin değildi diye hatırlıyorum. Evden uzakta bir yerdeydim unuttum.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

E iyi de oyun oynayınca 85 derece oluyor diyorsun. Laptop sessiz sakin download yaparken o kadar ısınmaz ki...

diyeceğim ama benim makine öyle çöküvermişti tüm gün açık bırakıp gittiğim bir vakit:? yalnız koyduğum zemin pek tekin değildi diye hatırlıyorum. Evden uzakta bir yerdeydim unuttum.

evet zaten sessiz sakin dl yaparken 50-60 arası oluyor. ben istiyorum ki oyunu açık bırakıp gideyim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...