Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop ve oyun performansları

Holysuffer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar birkaç sorum olucak... Toshiba Satellite L775-123 modelini aldım. 17.3 inch ekranı var ve adam 1600*900 cozunurlukte kullanmamı tavsiye etti o şekilde kullanıyorum. Fakat oyunlarda atıyorum denemek için once Black Ops daha sonra Crysis i bile yükledim felaket bi yavaşlama var...Ekran kartı geforce525m ayarlarını fln da kurcaladım biraz ama...Bu zamana kadar hep desktop kullandım acıkcası laptop ta performans için neler yapmak gerekir bilemedim. Tabi ki desktop performansı beklemitorum ama bu özelliklere göre bu oyunlar cok cok yavaş calısıyo... Oyunlarda da mecburen 1600*900 cozunurluk seciyorum ve abartmıyorm grafikleri... Bana yardımcı olabilecek var mı ? Donanım ayarı olur bişey olur tavsiye olur şimdiden cok teşekkür ederimç.
Sosyal ağlarda paylaş

benim başıma aynen böyle geldiydi hatta
prizden çıkartıp oyun oynamaya çalışmıştım. Bir baktım fifada adamlar dona dona yürüyor. Lan dedim noluyoruz. Korkmuş sinirlenmiştim. Meğersem priz'den sökünce adaptörü otomatik enerji tasarrufu moda geçiyormuş zibidi.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kullandığın laptop Optimus teknolojisi kullanıyor. İçinde iki tane graphic işlemcisi var. Biri INTEL diğeri nvidia.

Oynamak istediğin oyunlarda nVidia ekran kartın devreye girmiyor olabilir. Bu durum sadece nvidia driver'ını kurmakla çözülmüyor.

INTEL'in sitesinden ekran kartı driver'larını indir, sonra bilgisayarından nvidia driver'ını sil.

Intel'in driver'ını kur, bilgisayarı baştan başlat, üstüne nvidia'nın Notebook driver'ını kur.

nVIDIA kontrol panelinden preffered graphic processor'u nvidia seç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...