Holysuffer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Arkadaşlar birkaç sorum olucak... Toshiba Satellite L775-123 modelini aldım. 17.3 inch ekranı var ve adam 1600*900 cozunurlukte kullanmamı tavsiye etti o şekilde kullanıyorum. Fakat oyunlarda atıyorum denemek için once Black Ops daha sonra Crysis i bile yükledim felaket bi yavaşlama var...Ekran kartı geforce525m ayarlarını fln da kurcaladım biraz ama...Bu zamana kadar hep desktop kullandım acıkcası laptop ta performans için neler yapmak gerekir bilemedim. Tabi ki desktop performansı beklemitorum ama bu özelliklere göre bu oyunlar cok cok yavaş calısıyo... Oyunlarda da mecburen 1600*900 cozunurluk seciyorum ve abartmıyorm grafikleri... Bana yardımcı olabilecek var mı ? Donanım ayarı olur bişey olur tavsiye olur şimdiden cok teşekkür ederimç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 çözünürlüğü biraz düşürüp dene.mesela 1366x768 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 onu denedim fakat öyle yapınca da oyun sapıtıyo ekran abidik gubidik oluyo yazılar fln okunmaz hale geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 driverları güncel tutmaya çalış,çözünürlüğü düşür,başka yapabileceğin pek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 detay ayarlarını falan low yap öyle dene bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sanırım cozunurluk degiştireceksem windows taki cözünürlügüde degiştirmem gerekicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yok oyundayken değiştir çözünürlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 işte dedim ya oyunda degiştirince herşey birbirine girio oyun ekranı ortalıyo kenarlar siyah kalıyo yazılar birbirine fln girio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 1024x800 dene bi de.çok düşük oluyo o da.yeni makine bu bide böyle bişey yapmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 valla bende anlamadım...laptop ta oyun kovalayan birilerinin uzun zamandır bana yardımcı olması lazım sanırım...bariz bişeyleri yanlış yapıorm ama nedir çzemedim..ekran kartı driver güncelledim ayarlarınıda ful performans yaptım yine degişmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Pil profillerine bir bak? Belki tam performansta çalışmıyordur. Başıma geldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 oyundayken prize takılı mı kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 benim başıma aynen böyle geldiydi hatta prizden çıkartıp oyun oynamaya çalışmıştım. Bir baktım fifada adamlar dona dona yürüyor. Lan dedim noluyoruz. Korkmuş sinirlenmiştim. Meğersem priz'den sökünce adaptörü otomatik enerji tasarrufu moda geçiyormuş zibidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 priz olayı yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sogutucu yoksa sogutucu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Şimdi kullandığın laptop Optimus teknolojisi kullanıyor. İçinde iki tane graphic işlemcisi var. Biri INTEL diğeri nvidia. Oynamak istediğin oyunlarda nVidia ekran kartın devreye girmiyor olabilir. Bu durum sadece nvidia driver'ını kurmakla çözülmüyor. INTEL'in sitesinden ekran kartı driver'larını indir, sonra bilgisayarından nvidia driver'ını sil. Intel'in driver'ını kur, bilgisayarı baştan başlat, üstüne nvidia'nın Notebook driver'ını kur. nVIDIA kontrol panelinden preffered graphic processor'u nvidia seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 onboard kullanıyodu yani? gt525m yapmaz böyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Yapar, tam da o yapar. Bir de genelde notebooklar çoğu oyunu epey iyi çalıştırır ama 15" olduklarında genelde. Düşük çözünürlükten kazanırlar. Sen gidip yüksek çözünürlüklü notebook alınca ekran kartı yetersiz kalabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 gt425m le 1920x1080 aa x8 falan oynuyorum black opsu. Büyük ihtimal o optimus davasından onboard ekran kartını kullanıyor pc.Yapmaması lazım aksi takdirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 üstümde ki mesaj nası yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 3-4 fpsle oynuyodur niye yalan söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Oha lan daha yeni çıktım oyundan ne 3-4 fpsi.Nası kanıtlayabilirim ki :( şimdi baktım da frapstan çekebiliomuşum video falan.İsteyene çekip gönderebilirim.min 29.9 fps veriyo 1920x1080 aa x4 müş. sizsiniz 3-4 fps! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar