Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 beyler 2 bilgisayarım var.biri oyun biri internet için diyebilirim.internet için diyorum ama canavar gibi sistem.neyse bu sistemde herşey yolundaydı,anakart değişikliği yaptım,sonra vageçip eski anakartı yine taktım.normalde rahatça oynayabildiğim oyunlar sorun çıkarıyor.mesela resident evil 5 oyununda 5 dk falan sonra ekran kararıyor ses 10 saniye falan düzgün devam ediyor o arada görüntü yok tabi daha sonra seste bozuluyor ve öyle kalıyor.reset atmak zorunda kalıyorum.sebebi ne olabilir.umarım açıklayıcı olmuştur.teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 işlemciyi düzgün takmamışsın bence. fanını oturtmamışsın ya da. içimden öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 herşeyi tam oturmuş vaziyette :/ sıcaklıklar öyle gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 işlemciyi pörtletmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 pörltese hiç açılmaması lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bana sorarsan anakart yonga çakışması var. yani anakart değiştirince format atılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 tam olarak değiştirdim diyemem.yeni anakartı 1 kere takıp kullandım sonra eski anakartı taktım.bu sorun çıktı.yeni anakartta da aynı sorun oldu.yonga setinden olabilirmi? yeni aldığım anakart p45 eskisi g31 idi.format atsam düzelirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Esh said: bana sorarsan anakart yonga çakışması var. yani anakart değiştirince format atılması lazım. yeni aldığım p45 ti eskisi g31.bundan kaynaklı bi sorun mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi anakartlar format atılmadan değiştirilmez. bu hep böyledir. ha bi de değiştirirken bi transistorun bacağını kopardıysan bilemicem tabi. ama cpu kaynaklı olduğunu sanmıyorum. belki ram olabilir. statik elektrikten yatmış olabilir. bi memtest atsana startupta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Esh said: abi anakartlar format atılmadan değiştirilmez. bu hep böyledir. ha bi de değiştirirken bi transistorun bacağını kopardıysan bilemicem tabi. ama cpu kaynaklı olduğunu sanmıyorum. belki ram olabilir. statik elektrikten yatmış olabilir. bi memtest atsana startupta? abi cahilliğime ver de,memtest nasıl yapılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 memtest86+ var cekip yazacaksın cd ye, boot edeceksin sistem açılışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Esh said: memtest86+ var cekip yazacaksın cd ye, boot edeceksin sistem açılışında uzun iş gibi o ya.ben bi forma çakiyim düzelir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 formattan daha kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 format atayım ya biraz rahatlatmış olurum bi de.bi de hangi anakartı takiyim? msi g31m? asus p5q? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Asus (tu). + Bencede formattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi dört-beş olasılık var. statik elektrikten ramleri bozmuş olabilirsin, statik elektrikten anakartta bileşen bozmuş olabilirsin, cpu pinlerinin bir kısmı oturmuyor olabilir (hepsi oturmasa da çalışıyor), hdd bad sector türetmiş olabilir, söküp takarken anakartta bi bileşene fiziksel zarar vermiş olabilirsin ya da lehim falan çatlatmış olabilirsin. yerine oturmamış (soğutucu falan gibi) bişeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 beyler bütün parçaları söküp yeniden taktım sorun hala devam ediyor.format atiyim en iyisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 işlemcinin altına büyüteçle bi bak. pinlerin değdiği yerlerde pin izleri var mı, bu izler düzgün mü bi bak. eğer tüm noktalarda pin izi varsa diğer olasılıklardan biri geçerli demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 phenom x4 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sorun yok işlemcide veya çipsette.baktım sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar