Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ya internette aradım bulamadım, Annem omzunda çok büyük olmayan bi et benini babama bağlatmış dibini, ki hani kan gitmesin beslenmesin ölüp düşsün diye. Eskiden öle yaparlarmış da bik bik, görünce çok sinirlendim bunu tabi 10 gün önce mi ne yaptılar Hala düşmedi, ben simsiyah oldu kangren oldu ben resmen . Ama bi türlü düşmedi ve o dibi de hafif kızarık çok küçük şişiklik var. Sürekli temizliolar tabi orayı ilaçla bişeyle mikrop kapmasın die. Doktora git diyorum fakat yarın sabahdan da bodruma gidiyor tatile. Var mı böle bişey yapan tanıdığı birisi, anneme de öle sinirlenince annem de endişelendi şimdi, hani yoksa dert edilcek bişey deil mi nedir bilen vardır kesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 benim dirseğimde vardı.iple bağladık düşmedi 1 haftada.çevire çevire kopardım asdksdl edit:fena kanadığını hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 doktora gitsin önemli bişi bet benleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 başlığı okuyunca içim kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 "Tatar Ramazan" said: doktora gitsin önemli bişi bet benleri ya daha yeni ben dermatoloğa gittim, normal benler asıl tehlikeli olan kanser vs göstergesi olan şeylermiş et benlerinin hgiç bi zararı vs yokmuş o yüzden o konuda bi sıkıntım yok sadece böle bağlayıp etrafa böle iltihap kangren ıvır zıvır gibi saçma sapan bişeylere yol açmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 doktora bi uğrasın abi gitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 benlerin kansere dönme ihtimali vardır zarar verilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 doktor şart. gerekirse doktor bağlıyo zaten. bi sürü yöntem var her ben bağlamayla düşmüyo et beni diye. annem geçende gitti birini keserek aldı birini lazerle birini bağladı adam mesela. bağladığı da öyle şişmeden düşmüştü kolayca sanırım. bi şikayetini hatırlamıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 biraz mide kaldırıcam ama bendede bundan vardı omuzumda zamanında,biraz dahağüydü hatta,doktora gitmiştim ameliyat etmişlerdi,kesip almışlardı kökünü falan.diğer türlü yaptıkları çok saçma ve tehlikeliymiş.sallamayayım ama kanser e kadar gitme muhabbeti vardı sanırım bu tarz benlerle oynayıp büyüttükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 işte dedim anneme böle böle diolar, gidiosuj nyarın sabahın köründe doktora gösteriosun die bakalım. Resmen başına iş açmak yani başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 benim kolumun altında var bunlardan.ama baya kucukler sevimliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 en iyisini yapmışsın abi,sağlık bu şakaya gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 2011 ? Doktor ? Please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 1 dk surmuyor et benini almaları. ip baglamak ne ya? hangi devirdesiniz birader :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 kanser olursun kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 direk doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ALLAM NİYE DOKTORA GİTMEDİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar