nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Selamlar, Yaklaşık son 2 aydır uyanamama problemim var. Saat 8'de de yatsam gece 4 te de yatsam uyanamıyorum. Telefon alarmım da sürekli olarak ilk sinyalden sonra direk kapatıyorum. Bu sebeple symbianda çalışana falan hiç kapanmayan bi alarm programı var mıdır bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 http://www.techchee.com/wp-content/uploads/2011/05/alarm-clock-shreds-money.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TW-lRARx47c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 alarmı odanın en uzaknoktasına koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 karşı apartmana dahi koysam koşar kapatıp tekrar yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Para verceksen yazarim ben kapanmayan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 nomsaR said: karşı apartmana dahi koysam koşar kapatıp tekrar yatarım. senin çözümün alarm değil o zaman. alarm çalınca başından aşağı bi sürahi su dökecek bi sistem kur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Aklınızda olsun bilgisayar için süper minik bir program bulmuştum geçen sene ; " Free Alarm Clock " http://freealarmclocksoftware.com/ Oldukça başarılı, bilgisayarı uyku modundayken açıyor. İstediğin gibi mp3 atabiliyorsun. Sabah 8 'de falan sınavım olduğunda yada staja giderken 5:15 te falan kalkıyordum, direk hayatımı kurtarıyordu program. Edit : birde sürekli devam ediyor çalması işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 pcyi kendimi açıyor bu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Uyku - Sleep Mode 'undaysa evet. Xp de sleep mode En soldaki http://www.dkszone.net/wp-content/uploads/2010/05/standby_mode.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 xpde varmi bu uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 kapanmayan alarm olmaz. kafada bitiyor herşey. alkolü azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sabah gidiceğin yer neresi.gitmek istemiyorsun belli ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Deathblade said: Aklınızda olsun bilgisayar için süper minik bir program bulmuştum geçen sene ; " Free Alarm Clock " http://freealarmclocksoftware.com/ Oldukça başarılı, bilgisayarı uyku modundayken açıyor. İstediğin gibi mp3 atabiliyorsun. Sabah 8 'de falan sınavım olduğunda yada staja giderken 5:15 te falan kalkıyordum, direk hayatımı kurtarıyordu program. Edit : birde sürekli devam ediyor çalması işte. bu baya iyi gibi bi denemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 5 dk aralıkla aalarm kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 valla şu sorun bende vardı.2 telefonumu,dandik bir alarmı kuruyodum sabah kalkmak için,hepsini farklı saatlere kuruyodum,hani ilkini kapatırsam ikincisini kapatırsam 3. alarmın çalışında illaki uyanırım diye,baktım olmuyo 4. alarm olarak başklarına aratıyodum sabah :D,baktım yine olmadı. gittim şundan aldım daha doğrusu orjinali bu,ben zamanında T-BOX takinden almıştım.ilk çalışında normal alarm gibi çalıyor,sonraki çalışlarda tekerlekler devreye girip odanın içinde fıldır fıldır dönüyor.odanın en saçma noktasına koyarsan çok rahat uyanıyorsun. emin ol bir süre sonra bu iğrenç alarm sesini duymamak için kendin kalkıcaksın.ben de öyleydi,alarmı kurduğum saatten 5 dk önce kendim kalkıp alarmı kapatıyodum sırf çalmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ereyon'da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ahjaha pişti olmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bende bunun aynisindan alamyi planliyordm ama türkiye fiyatini görünce hevesim kursagimda kaldi almanya fiyati 40€ dan basliyor yuh türkiye'ye dönünce alacagim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 evelki hafta da indirimdeydi, 25 liradan mı ne sattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 önce self disiplin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ya self disiplin var da, şu dönem yazın da etkisiyle sallamaz oldum. bu gece bilgisayar olayini deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ben saati 19 liradan almıştım.çok para değil,denk gelirseniz alın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 off sabah elektrikler gitmiş yaa opfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ahahah abi git bi duş al öyle yat bari artık :D bu kadar uğraşsan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar