Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bari iç savaş cıksa da hasmımızı görebilsek. mayınla pusuyla kurşun sıkamadan ölüyor gencecik cocuklar. adam gibi kin de güdemiyosun.kürtlerden nefret ediyim diyorum, 2-3 tane cok temiz kürt arkadaşım geliyor aklıma. sonra internette pkk sempatizanı haberleri görüyorum gene kan beynime sıçrıyor. geçenlerde 90 lı yıllardaki sınır ötesi operasyonlarda öldürülen pkk lıların sayılarını gördüm nette. her operasyonda 1500-2000 e yakın terörist öldürülmüş. 2000 li yıllarda ne değişti? neden yapılamıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 iç savaş çıkarılmaya çalışılıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 iç savaş var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Kaijad said: bari iç savaş cıksa da hasmımızı görebilsek. mayınla pusuyla kurşun sıkamadan ölüyor gencecik cocuklar. adam gibi kin de güdemiyosun.kürtlerden nefret ediyim diyorum, 2-3 tane cok temiz kürt arkadaşım geliyor aklıma. sonra internette pkk sempatizanı haberleri görüyorum gene kan beynime sıçrıyor. geçenlerde 90 lı yıllardaki sınır ötesi operasyonlarda öldürülen pkk lıların sayılarını gördüm nette. her operasyonda 1500-2000 e yakın terörist öldürülmüş. 2000 li yıllarda ne değişti? neden yapılamıyor? adalet geldi ve kalkındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yalnız kaijad ın dediklerinin katılıyorum.şu durumda dağda bayırda görmediğimiz allahın dağlılarıyla nereye kadar savaşabiliriz ki?şehit olanların neredeyse %99 ı bu mayın,pusu muhabbeti yüzünden şehit oluyor.kiminle savaştığımız belli olsa,durum hiçte şimdiki gibi olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 doğuda üni okuyanlar bilir, ortada devamlı bir dava muhabbeti vardır. birbirlerine dava fedakarlık ister gibi sözler söyleyip gaz verirler aralarında. ciğerleri beş para etmez ama kutsal birşey adına bi bokun parçası olduğunu zannederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 işte hayatında doğu-g.doğuya gitmemiş, askerlik yapmamış, Türkiye gerçeklerini özümsememiş, olan biteni mantıklı bir şekilde ancak Kemalist rejimin suçu olarak gören bazı insanlarımız da bu adamların haklarını savunurlar. Ve benim gibi adamlar da yanlış düşündüklerini söyleyince pekakalı'ya gösterdikleri empatiyi göstermezler, benim gibi adamları faşistlikle, militaristlikle suçlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Son 10 gündür Vandayım ve kimse PKKyı haklı bulmuyor veya yaptıklarını desteklemiyor benim görüştüğüm ki bunlar %90 cahil kesim. Ama kürtlerin daha çok yatırıma ihtiyaçları var bolge unutuldu uzun zamandır gibi düsünceleri var. Yani orda Kurtlugu desteklerken PKKnın yaptıklarını destekleyen cok ufak bir azınlık mevcut ama korkudan kimse cıkıp bunlara bişi diyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Van'ın gözünü seveyim ya. belli başlı bazı iller var. Bırak ilçesini, il merkezinde gezerken çarşıda pazarda sana öyle bir bakıyorlar ki anlatamam. Hani diyorlar ya mahalle baskısı tu kaka. baskı görmemiş onlar. Eşini çoluğunu çocuğunu dışarıya gönderemiyorsun. Kiralık ev bakarken mahallenin namusuna göz mü ne dikmişiz, sivil polisler olmasa bildiğin linç ediliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Van il merkezinde bile yığınla pkk sempatizanı var. Nereye sıcak bakmıyorlar. Devreme net kafede silah çektiler Van merkezde. İlçelerine hiç girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 92 --> 1055 93 --> 1699 94 --> 4114 95 --> 2292 it sürüsünün senelere göre verdiği kayıplar. silahla bitmez vs diyenler bir daha baksın şu rakamlara yahu. eğer AKP hükümetinin biraz omurgası olsa , izlenen terörle mücadele politkasını devam ettirseler bugün böyle şerefsizlikler ile karşılaşmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 o kadar telefon telsiz dinleniyor sa doğu da mı dinlenemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ya yanlış kişiler dinleniyor ya da dinleyen kişiler yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 askere girecek kişinin donuna kadar araştırılıyor falan ama bu konuda adamlar neredeyse başbakanı öldüreceklerdi orta karadeniz de Analamıyorum başbakan veya büyük bir devlet görevlisinin öldürülüp te dünyaya rezil mi olalım bu mu bekleniyor. atatürk ün menemen de bir subay öldürülünce menemeni tarihe gömün dediği söylenir veya hiç islam dünyasının sevmediği israil 1-2- esir asker için neler yaptığı ortada bi israil kadar damı olamıyoruz anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Olamiyoruz degil oldurtmuyorlar.. Dünya bir sahne biz de oyunculariz(Zeitgeist repligi). :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 oldurtmuyolar bahane degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Tabii ki bahane degil ama artik tek basina dünyaya kafa tutma devri de degil. Türkiye basina buyruk oldugu anda kac ülke suan destek verebilir ki? Direk bir Irak, Iran veya Suriye muamelesi görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 basina buyruk olmasina gerek yok, akilli olsun. baskalarinin kontrolunde olucagina baskalarini manipule etsin, edebilicegi firsatlar yaratsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 beyler iran ırak demiyorum israil diyorum israili kopyala yapıştır yapsın kendi süzgecinden geçirerek bazı yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Bordo Bereliler sınırdan geçmiş. Hadi koçlarım toplayın kulakları / burunları gelin. Allah yardımcınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 teyzen mi söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Absolut said: Son 10 gündür Vandayım ve kimse PKKyı haklı bulmuyor veya yaptıklarını desteklemiyor benim görüştüğüm ki bunlar %90 cahil kesim. Ama kürtlerin daha çok yatırıma ihtiyaçları var bolge unutuldu uzun zamandır gibi düsünceleri var. Yani orda Kurtlugu desteklerken PKKnın yaptıklarını destekleyen cok ufak bir azınlık mevcut ama korkudan kimse cıkıp bunlara bişi diyemiyor. Abi kusura bakma ama yüzüne desteklemiyoruz derler. Evlerini açmakta hiç bir sorun görmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 benimde kız arkadaşım doğuda görev yapıyor,öğretmen kendisi,gayette açık bi şekilde oradaki halk(buna köyleri ve ilçeleride dahil) pkk yı destekliyor.hatta ara sıra korucular gelip bugün kapınızı iyi kilitleyin bazı evlerde pkk lılar kalıyormuş,operasyon olabilir diye uyarıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Diyarbakırdaydım bir taksiye bindim şöför sohbette ne iş yaparsın dedi devrimciyim dedim adam pkklı zannetti bir hemşo muhabbetine girdi sorma , ortam öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sonra nooldu şöför seni kuytuya mı çekti ondan mı bööle oldun yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar