Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaçınız hayatınızda PERVANA BÖCEĞİ OLDUNUZ:!?hı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani yeni uye olunca oluyo bole seyler bi 500 postu gec nasıl da raconu oreniyo (gerci benim 700 felam oldu ama ben hala orenemedim :). Heyecanına veriyorum su kızı nasıl bara davet etcem dopigindeki cocuk da oyle eheh. Boyle gelirler ultra gereksiz bi konu acilir ve 5 10 derken bir bakmişiz 30 tane post atmişiz şaka maka. post kasmışlığın verdiği rahatlıkla yataklara girlir ve uynuyr.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
ben en başta dedim ama gün olsun dinlemedinizki beni nese takılın[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Beğenmeyen arkadaşlar kendi aralarında siyaset yapıp önce Türkiyeyei sonrada Dünyayı kurtarsınlar hem burada takılmakdan daha çok işe yararlar heheh
Mesaj tarihi:
said:
Celibon, 21 Eylül 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
Beğenmeyen arkadaşlar kendi aralarında siyaset yapıp önce Türkiyeyei sonrada Dünyayı kurtarsınlar hem burada takılmakdan daha çok işe yararlar heheh

çok koydu bu laf bana[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
Veteriner doktor Niyazi Gül açıklıyor

Şimdik bu pervana böcükleri çok şerefsiz hayvanlardır. amaçsız yaşar bu böcükler hihi. ee efenim bu hayvanlar kendilerini ateşe atmak suretiyle intahar ederler.
*!Pervana bocegine döner*
- dimi la şerefsiz!?[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
kermit şurda sohbet edior gırgır yapıoruz... kimseye de sataşmıoruz...neden bu tarz yaklaşıorsun bilmiorum ama... istersen guzin ablacılık yap...diğer tarafta... bak sevgilisinden ayrılanlar var... kız ark.ına ne hediye almak istediğini düşünenler var... takıl sen ;)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Mesaj tarihi:
bence tam senlik
yakınca chemical ide geççeksin bu gidişle
oraya da yetişirsin
ben niye mi böyle yapıyom
ben çok kıl birisiyim
kılım ben kıl ![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
MİX kopardın beni veterinerimize teşekkürediyoruz yorumlar süperdi ayrıca kıl kermitcim hem beni bunlarından kurtarın diyorsun hemde yine gelip bizim muhabbetimize katılıyorsun hayrola nedne bu ikilem denge profilinimi kaybettin heuehuehhe
Mesaj tarihi:
yok parvene olacak[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 21 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
Pervane böceği Ateşe mi atlarmış?
Mmmm...
Bir böcek yapabiliyorsa ben neden yapamayayım?
Bisikletli Pervana böceği olur mu olmaz mı uzmanımız Blackrose a bırakmamız lazım yanlız... :D

daoc'ta üstüne binileni var (a.k.a. dragonfly)
ama bisiklete binenini görmedim, görenlerin yalancıyısım...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ne pervane böceği olacam pervane böceği ben olsun..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
Pervane böcekleri bisikletli,kaykaylı ve scoterlı olmak üzere 3 e ayrılıyor dostlar bide bunların sürekli havada olanları varki işte oınlar AŞIK pervaneler oluyor:)))akılları ve bedenleri sürekli havada aşık ya hehhe
Mesaj tarihi:
said:
Brook, 21 Eylül 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
3 defa okudum ama hala bişey anlıyamadım.

-Yoksa ben zurnamıyım he ?
[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Mesaj tarihi:
Eskiden pervane böceği mi varmış. peh[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
  • Yeni Oluştur...