Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Haftasonu deliler gibi müzik kanallarında tekrar etti. Gazetede felan da haberi çıktı. Şebnem Ferah yeni albüm çıkardı. İkinci bir siyah albüm (Kadın adlı albümü) gibi geldi bana. Çok kaliteli şarkılar yok (tek şarkı dinleyerek nasıl karar verdim ben peh) Ancak sert yapmışlar şarkıyı. Ben yine "Artık kısa cümleler kuruyorum" (Kırmızı albüm)ü tercih ediyorum. ALbümü alıp dinleyen varsa yorumlarını yazsın. Ona göre gidip alıcam.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Klip yaptıkları şarkının sözlerini beğenmedim, çok uyduruk geldi. Albüm bende de yok ama güzel olduğu söyleniyor.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 almak lzım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 dınlemedım ama almaya deyermı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 gitarları çok yakın bir arkadaşım çalıyor. O yüzden mutlaka edinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 gastelerde baya meşhur oldu şebnem ferah[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Yahu klip yaptıkları parça hakkaten kötü. Melodi yoksunu, sıradan bir parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar