Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech G500 / Sol Tuş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir senedir G500 kullanıyorum, epey memnunum mouse'tan ama son zamanlarda sol tuşu hafif gevşedi, basarken yayı gevşemiş gibi bir ses veriyor. Hem ses açısından rahatsız edici, hem de elde rahatsızlık yaratıyor.

Bu problemle karşılaşan oldu mu, olduysa ne tip bir çözüm mevcut?

Logitech'in bu tip durumlarda hızlı değişim yaptığını biliyorum ama Türkiyedeki servisleri aynı şekilde işliyor mu? Herhangi bir iletişim numarası da bulamadım, soramıyorum.
Mesaj tarihi:
logitech baya hasta ruhlu o konuda ya. z5500'ümden cızırtı geliyordu biraz, 2 kere yolladım servise, yapılamadı veya yapılmadı her neyse. ulan 25 kiloluk şey, onu servise bırakmak bile ayrı bir efor gerektiriyor. sinirlendim 2 kere sonunda sonuç alamayıp. döşedim mail'ı logitech'e. işte böle böle sizi temsil eden firma bi bok yemiyor, müşteriyi rezil ediyor vs vs diye

geri gelen mail "adresinizi yollayın, size yenisini gönderiyoruz, bütün yol ve gümrük masrafları da bizden"

adresi yolladım, 2 hafta sonra z5500 geldi :D gümrük masrafına da baktım 350 tl'ydi :D
Mesaj tarihi:
Evet normal bu kadar harasa zaten de epey rahatsız edici olabiliyor. Ekseriyetle iki tık gibi oluyor zaten.

Biraz kurcaladım, telefonla destek verebiliyorlarmış hatta Türkçe konuşan destek elemanları da mevcutmuş. Ne yazık ki şu an arayamıyorum lakin.

Mail konusunda atik ve çevikler mi, eğer öyleyse zaman geçirmeden mail yollayayım diyorum.
Mesaj tarihi:
Logitech imba ya satış sonrası destekte. İşte o yüzden ortalamanın 2 katı daha fazla fiyatla ürün de satsalar kalitesi ve hizmetiyle kazanıyorlar her zaman.
  • Yeni Oluştur...