Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Homemade vagina yapacağım zannına kapılmayın sadece hobi silahlarımı test etmek için insan etine en yakın yoğunluktaki balistik jeli deniyorum. Ülkemizde Knox marka jelatin olmadığı için gene patiden birinin yönergesi doğrultusunda mısır çarşısında toz halini buldum kilosu 30 tl. Şuan buzdalıbanda birkaç saati kaldı muhtemelen bu akşama hazır olur sonucu buraya yazarım. edit: Arkadaşlar tarif şu 1'e 10 ölçek 1 ölçek toz ise 10 ölçek su olcak. Bu ne kadar dayanıyor bilmiyorumki ama araştırırım. Bu arada vikipedia'dan alıntı: vikipedia said: The most commonly used formula: "10% ballistic gelatin", is prepared by dissolving 1 part 250 bloom gelatin into 9 parts of warm water (by mass), mixing the water while pouring in the powdered gelatin. It is chilled to 4° Celsius (39° Fahrenheit). The NATO formula specifies a 20% solution, chilled to 10°C (50°F), but that solution costs more to prepare as it uses twice the amount of gelatin. In either case, a 1988 research paper recommends that the water should not be heated above 40°C (104°F), as this can cause a significant change in the ballistic performance. Dipçik Not: Mythbusters'daki balistik jellerde aynı şekilde yapıldığını hatırlatmak isterim onlar extra olarak içinde tarçın yağı koyuyor o sebepten birazdaha koyu renkli oluyor onlarınki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Lord_Argos said: hobi silahlarımı test etmek için insan etine en yakın yoğunluktaki balistik jeli deniyorum. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ya hep bunu aramışımdır teşekkürler arkadaşım. Ben de silah meraklısıyım ve biraz daha can acıtan türden hobi silahlarım var. Artık bol bol test edebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hep bunu nerde aradin ? google a yazsan yuzlerce tarifi videosu cikiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ne diye aratacağımı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 baska merak ettigin seyler varsa arayip bulamadigin yardim edeyim uzuldum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Eyvallah bilader iyi bir insansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Canonical said: can acıtan türden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ardeth said: Lord_Argos said: hobi silahlarımı test etmek için insan etine en yakın yoğunluktaki balistik jeli deniyorum. neden? Başka bişi varsa söyle onu deneyelim Ardeth efendi... Bu arada arkadaşlar tarifsiz yapmaya kalktığım için ilk denemem boşa gitti 1. mesaja tarifide ekliyorum kurala uyarsanız balistik jeliniz istediğiniz yoğunlukta olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 soruyu biraz daha açayım. neden mesela tahta veya herhangi bir jel değil de insan etine en yakın olan jel kıvamı? insan etini ne kadar deldiğini neden bu kadar merak ediyorsunuz. ya da diğer arkadaşa yönelik olarak can acıtan silahlar hobisi? silah sevmeniz anlaşılabilir bir şey ben de kılıçları severim kılıçlarım var. ama bugüne kadar hiç insan etini ne kadar yarıyo, kafa tasını ne kadar göçürtüyo diye düşünmemiştim. Bu düşünce biçimine geçişi sağlayan psikolojiyi sorguladım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bu insanın doğasında olan birşey. Bazı insanlar kanı sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 lordum umarım insanlara kıymazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 insan doğasında ateşli silah yok.gay doğasında ateşli silah var.erkek gibi kılıçla vurun jele kimse laf etmez şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ben titrestirmeyi seviyorum jeli sap sap vurcam boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Hırsızlar, katiller, eşkiyalar ve korsanlar haricinde insanların canlarını yakmaya karşıyım. Balistik jeli ateşli silahlar için kullanman şart değil örnek bardich'in var diyelim yap bi balistik manken bakalım tek vuruşta ortadan ikiye bölebiliyormusun, kendini sına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 korsanlara bende kirginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 o jele dokunmak istiyorum. oh ona dokunmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bunun daha uzun süre dayannaı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ohoo Ardeth'e iyiki özel mesaj attık şu tarifi eklesin diye oralı olmuyor. Arkadaşlar tarif şu 1'e 10 ölçek 1 ölçek toz ise 10 ölçek su olcak. Bu ne kadar dayanıyor bilmiyorumki ama araştırırım. Bu arada vikipedia'dan alıntı: vikipedia said: The most commonly used formula: "10% ballistic gelatin", is prepared by dissolving 1 part 250 bloom gelatin into 9 parts of warm water (by mass), mixing the water while pouring in the powdered gelatin. It is chilled to 4° Celsius (39° Fahrenheit). The NATO formula specifies a 20% solution, chilled to 10°C (50°F), but that solution costs more to prepare as it uses twice the amount of gelatin. In either case, a 1988 research paper recommends that the water should not be heated above 40°C (104°F), as this can cause a significant change in the ballistic performance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 vajina(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 silah ayağına millet sex toy yapıcak bundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ardeth said: soruyu biraz daha açayım. neden mesela tahta veya herhangi bir jel değil de insan etine en yakın olan jel kıvamı? insan etini ne kadar deldiğini neden bu kadar merak ediyorsunuz. ya da diğer arkadaşa yönelik olarak can acıtan silahlar hobisi? silah sevmeniz anlaşılabilir bir şey ben de kılıçları severim kılıçlarım var. ama bugüne kadar hiç insan etini ne kadar yarıyo, kafa tasını ne kadar göçürtüyo diye düşünmemiştim. Bu düşünce biçimine geçişi sağlayan psikolojiyi sorguladım orda. e silahalr tahtaya değil insana karşı kullnılmak iin tasarlanılıyo ondan. haliyle insan eti üstündeki etkileri kalitelerini sınamak için oldukca önemli kriter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 iyi de neden sivil bir insan bunu yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 norveç katliamı gibi düşüncelerinizmi var abi,adammı vurmayı planlıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar