Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bad news for ya. http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/3657278530?page=5#97 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 of mele shaman çok tatlı ya. 75k lava lash. 30k lightning bolt crt. lfr de 30k ya yakın dpsle oynuyorum 373 ilvl. bu arada o bug fixlenmiş sanırım, demin bug yapma niyeti olmadan trade denedik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 http://i.imgur.com/VWRfu.jpg oynamaya doyamaz oldum şunla ya. t5 ne muhteşem bir settir. edit: değiştim resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bug duruo halen :P yetememisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ahmedinejad said: http://i.imgur.com/VWRfu.jpg oynamaya doyamaz oldum şunla ya. t5 ne muhteşem bir settir. edit: değiştim resmi. su axe'ları linklesene bi wowheadden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 tk alar drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 http://www.wowhead.com/item=29924 şu netherbane al'ar dan düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 shaman'la mı sololadın a'lar'ı? yoksa 5 senedir bankada mı saklıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 patch gelmeden önce t5leri farmladıydım, o ara onu da kesmiştik :) bayadır duruyor yani. bulwark of azzinoth da var heal set için fdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya ulan 2 senede bu kadar degisir mi oyun. herseyi unutmusum, bi ton da degisiklik var. 1 aydır oynuyorum hala kendime gelemedim. t3 setleri de yok artık herelde oyunda pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 3/4 lockout satıyoruz bulduk bi tane hahahah 5k ya fenalardayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 toggie said: ya ulan 2 senede bu kadar degisir mi oyun. herseyi unutmusum, bi ton da degisiklik var. 1 aydır oynuyorum hala kendime gelemedim. t3 setleri de yok artık herelde oyunda pff. Wotlk la naxx yenilenince gitti t3 setler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 öm atmışım ya sdf Vendy said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?43,5830467,6021764#msg-6021764 toggie said: ya ulan 2 senede bu kadar degisir mi oyun. herseyi unutmusum, bi ton da degisiklik var. 1 aydır oynuyorum hala kendime gelemedim. t3 setleri de yok artık herelde oyunda pff. Wotlk la naxx yenilenince gitti t3 setler. tee o zaman mı gitmis heh. transmo olayı olmadıgından hic farketmemisim bile =) 9 kisi bt temizledik az once cok keyifliydi. t6 chest ve leg aldım. shoulder da akama'dan. ozlemisim yahu, cok guzeldi bt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 LFR sistemi ile kesilen bosslardan item alamadım.Sonra tekrar LFR ile aynı bossları kesince itemlere roll atamadım.O zaman bir insan neden bir daha LFR ile raid yapmak istesin ? Hadi bir item almış olsam anlarım da.Tekrar tekrar roll atamayacağını bilerek girmenin bir faydası varda ben mi idrak edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 item almadıysan roll atabilmen lazım diye biliyorum bir yanlışlık olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 düşen itemler tekrar düşerse roll atamıyosun diye duymustum farklı bişe düşerse atabiliyosun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Item alıp almamak önemli değil, bossu 1 kere keserseniz o bi daha aynı bossta roll atamazsınız. En azından bugsız olarak istenen durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 mastery veren str trinketine poisonları güçlendiriyor diye need atıp alan rogue. burayı okuyorsan o poison senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Peki o zaman bossları kesince hiç bir item alamamışsan bile need atamıyorsan ne diye sınırsız aynı raid yapma imkanı verilmiş ? Mutlaka bir getirisi olmalı yoksa çok salak bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 eskiden şey muhabbeti oluodu ya, dielim 10 kişilik raid grubun var, o gruptan bi healer , gidip o hafta pugla yapio bossu kesio ve sen alamadığın için o healerı raide, o 9 kişi de raide giremio başka adam olmadığı için. böle durumlar için işte, gel healle ama item düşmicek sana muhabbeti. bence çok mantıklı, biz çok çekmiştik bu tarz "save" muhabbetlerinden, Yine aynı sıklıkta item gelio sana fakat istediin kadar kesebiliosun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 axedice said: Item alıp almamak önemli değil, bossu 1 kere keserseniz o bi daha aynı bossta roll atamazsınız. En azından bugsız olarak istenen durum bu. hmm süpermiş o zaman tüm bossları kestik geçen gün ve need atabileceğim bir tane bile item düşmeden loot lock yedim güzelmiş valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ilk kesince loot lock olması mantıklı ya düşünemiorum loot alana kadar lootlock olmama muhabbetini millet ölür ya, böle her bossu 1000 kere kesmen gerekir o hafta ki herkese item düşsün falan, saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Birde şöyle bir olay var, RF'ye giriyorsun ilk bossu indirmişler. 2-3'ü kesiyorsun acil çıkman gerekiyor. Sonradan girip 4 bossu'da kesiyorsun ama 2 ve 3'te nsana loot düşmüyor. Yani sistem gayet güzel. Tek sorun RF baya basit olduğu için (hatta çoğu mekanik ya kapalı ya gıdıklıyor o kadar basit) her 4 boss kesenin kontent bitti havasına girmesi. Gidip bu saaten sonra 10 kişi HC Arthas kesip "ya bu bossuda gördük çok basitmiş" demek gibi olduğunu anlatamıyorsun kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mortis said: ilk kesince loot lock olması mantıklı ya düşünemiorum loot alana kadar lootlock olmama muhabbetini millet ölür ya, böle her bossu 1000 kere kesmen gerekir o hafta ki herkese item düşsün falan, saçma sapan. ben sisteme değil de kendi şansızlığıma tükürdüm.16 drop var sanırım,need atabileceğim bir tane item düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bu patchle gaza geldi millet sanırım, sıra yüzünden servera giremiyorum :) 27dklık beklemedeyim şuanda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar