Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben ayrılmak istiyorum


saturn

Öne çıkan mesajlar

Kürtler vergi vermesin.. lafından sonra sabrım taştı... Ben çalışayım didineyim verigimi ödeyim bu vergiler çalışmayan yan gelip yatan onlarca çocuk peydahlayan Kürtlere gitsin.. Olacak iş değil.. Bir yandan "demokratik özerklik". Öte yandan "pozitif ayrımcılık". Yani "vergi almamak..." Daha başka neler...

Ayrılalım kardeşim alın gidin kendi memleketinizi kurun bize daha fazla yük olmayın.. Sizin her sene doğurduğunuz bebekleri ben vergilerimle beslemek zorunda değilim.. Alın Diyarbekir'i, Hakkari'yi, Cizre'yi .. güney doğuyu kendi ülkenizi kurun artık bizleri sömürmeyin...Bu ülkede artık sadece Kürt sorunu yok.. Bu ülkenin giderek kabaran bir de "Türk sorunu" var. Çalışan, emek harcayan Türklerin paralarını sömüren Kürtlere karşı hakkını savunan Türkler var.. Alın gidin topraklarınızı ve asalak olarak değil kendiniz olarak, kendi devletinizde yaşayın. Hem ben sizleri beslerken hemde töre cinayeti, kadına karşı şiddet, uyuşturucu ticareti gibi damgalar benim alnımdan kalksın..

Türkiye yeniden inşa ediliyorsa, edilecekse; bunu Türkler ve Kürtler birlikte inşa edecektir. Toplumun bir bölümüne, inşaatın maliyetini sadece sen ödeyeceksin, ötekiler aidat da ödemeyecek derseniz, o düzenin adı, "adil düzen" olmaz. O düzenin adı olsa olsa, "adaletsiz manevi federasyon" olur ki, yaşaması da mümkün değildir.

O nedenle gelin Kürt sorununu zaten ülkenin orasında burasında var olan negatif eşitsizliklerin üzerine bir de pozitif eşitsizlikler ekleyerek değil, tam aksine gerçek bir eşitlik temeli üzerinde konuşalım. Ancak o zihniyet kalıcı bir çözüm getirir.

Benim aidatımla her sene doğurduğun çocuklarına bakamazsın.. Artık yeter.. O coğrafyada yaşayan Kürtleri yer altı zenginlikleri bize yeter diyerek kandırıp dağlara sürenler makamlarında her türlü imkanlardan yararlanırken içlerinden hiç birisi ayrı devlet isteğini söylemezler..

Onlar demiyorlarsa Türk olmamama rağmen ben diyorum.. Medeni ve çağdaş bir görünüme ulaşmak istiyorsak feodal sistemle yaşayan Kürtlerden kurtulmamız lazım..

Alın terimizin vergilerimizin sonu bomba ve terörse bırakalım kendi yollarında yürüsünler..

Artık Türkiyede de İtalyanlar, Belçikalılar gibi bedel ödeyip karşılığını alamayanların sesinin yükselmesi vakti gelmiştir.. Kürtlere özgürlük.. Benim vergilerimle memnun değillerse kendi feodal düzenleriyle baş başa kalma vakti gelmiştir..

Alıntıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce demiştim. istanbula, izmir, mersin gibi yerlere göç etmiş olanları da çıkartılacaksa, sıkı gümrük kuralları işleyecek, arazimize girenler vurulacaksa (canlı kalanlar tekrar vurulacaksa) benden okey. Yürümüyorsa ilişki bitireceksin, sonuçta zarar gören çocuklar oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...