Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Sen her fikri ben daha iyi bilirimi bi biraksan birde her yazilani ustune almasan..

Senin yazdiklarin unrumda degil sayfalarca ben oynadim gordum yazdim..

Banane senin sayfalarca yazdiklarindan john? Burada hata ediyorsun. Gecen hafta kendim oynadim yazdim bu yani.

Oynamayalim test etmeyelim sen ne dersen omu olsun?
Sosyal ağlarda paylaş

iyicene saçmaladın ya.

şu dialogda hangi noktada bir fikir belirttim ki şu "ben iyisini bilirim" çıkarımını yaptın. sen bir şey söylemişsin, bende bunu merak ettim sordum, nereden böyle bir beklenti, kanıya vardın diye.

ayrıca benim yazdıklarımı umursamanla ne alakası var? ben sana beklentiyi nereden edindin diye sordum "mucizevi bir oyun olduğuna" dair. test etmenle, kendin oynamanla ters düşen ne söylenmiş ki?

oynamadan, test etmeden önce bir beklenti içine girmişsin zaten. onu sordum, nereden bu beklenti içine girdin böyle bir izlenim edindin diye. kimse senin test etmene veya test ettikten sonra ki deneyimlerine, yorumlarına, beğenine bir şey söylemedi ki, en azından ben söylemedim yani.

yemin ediyorum okurken böyle şaşırıyorum, neyin kafası bu diye.
Sosyal ağlarda paylaş

WoW'da lvl 90 karakter İçin 60$ Oduyorsun !!!!

Evet Blizzort bunu da yaptı, 60$ battlenetten ödemeni yapıyorsun bir karakterini lvl 90'a boostluyor. Darısı copy/paste lerine.Wildstarda aynı yoldan devam eder sanırsam.

Dün bize körü körüne fanboyluk yapıyorsun diyenler,betadan sonra aynı duruma düşmüş sanki :)

Bekleriz..
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

burada oyuncunu yapacağı seçim şu olacak, level 50 oldun. craftable 4 tane epic item var. bunları in game para ile ah'den alırsan dredd alamayacaksın. almazsan, aylık ödeme yaparak zamanını raidlere/instancelara vererek dengi itemlar toplmaya çalışacaksın. veya housing konusunda evini döşemek istiyor musun, mount customization yapmak istiyor musun - eğer bunları istiyor ve ah kullanıyorsan ayın sonunda casual olarak büyük ihtimal dredd almaya paran olmayacak. veya wow'daki gibi level 50'de en hızlı mountu alacak mısın yoksa dredd alıp bir hafta bekleyecek misin? gibi gibi.

Kısaca oyuncunun yapacağı seçim seni nasıl sağacaklarına karar vereceksin

Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:

Dün bize körü körüne fanboyluk yapıyorsun diyenler,betadan sonra aynı duruma düşmüş sanki :)

Bekleriz..

blizzard'ın wow'u ne kadar kötü hale getirdiği ve son 5 yılda aç gözlülükten nasıl rezil rusva olduğunu yazmış birine: "blizzard böyle yapıyormuş, o da themepark bu da themepark, wildstar'da böyle yapan" ilişkisini kuran kişiyi ciddiye almamak gerek.

kim neyin fanboyluğunu yapıyormuş? şu oyunu bu platformda benim kadar yeren kimse olmadı. 10 eleştiri yapıldıysa 9'u benimdir.

eso'da butthurt'un derinliğini anlamak için sessizce bekliyorum - gittikce derinleşiyor. geceleri rüyalarınıza falan giriyorum yanıtlayamadığınız yazdığım argümanlarla asdadasd.

krem vereyim, postları okurken uygularsın.

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130804155632/epicrapbattlesofhistory/images/e/e7/Dr-zoidbergs-butthurt-cream-300x225.jpg

ps. wildstar wow'un bozulmadan önceki dönemini hedef alıyor bu arada, bozulan yapının aksine yol alan birine "wow bozuldu bu da bozulur" demek baya zeka parıltısı adsad
Sosyal ağlarda paylaş

lightNdark said:

Kısaca oyuncunun yapacağı seçim seni nasıl sağacaklarına karar vereceksin

bunu diyen adam eso aldı ya haahha içler acısı bir durum. bir de ürünün hiçbir niteliği belli değilken gidip kredi kartı çekenleri falan savunuyor. ondan sonra gelmiş sağılmaktan bahsediyor.

evet wildstar developerları oyunculara in-game para ile subs satın alma seçeneği sunuyorlar. baya kötüler ya, sağacaklar herkesi :(

bu arada CE almaktan geri kalmayın ESO'da, at olmadan pvp'de geride kalırsın, wildstar gibi sağmasınlar aman dikkat hehe.

genel olarak seviyeniz o kadar düşük ki artık keyif almıyorum. bir tane valid point, argüman olsa oturup tartışmaya girecem ama gerçekten keyif vermiyorsunuz.

uygulamayı unutma:

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130804155632/epicrapbattlesofhistory/images/e/e7/Dr-zoidbergs-butthurt-cream-300x225.jpg

butthurt'le saçmalamaya devam edin gencolar.

http://24.media.tumblr.com/24ef39f391f3b91ba6f375dbe6086ef2/tumblr_mjhrm9QQDD1r7w8cbo1_500.gif
Sosyal ağlarda paylaş

wildstara laf eden yok zaten surda. senin esoya kotu demen bizimde kotu dememiz aslinda nasil farkli bilemiyorum. herkesin dedigi kotu motu oynayacagiz bizi ceken seyler baska seklinde..

gotacisi olayida nedir onu bir anlatsana ? neden gotumuz aciyor veya aciyacak ? nedir burada gotu agritan sey ? ingilizcesine izin veren moderator bunu silebilir bilerek yaziyorum GOTGOTGOTGOT

senin neden bana o sorulari sordugunu bir tek sen biliyorsun birde ben ucundan acik.

taktin hakli cikma sevdasina, bak yazdim onlarca sayfa arkada, sen hakli cikacaksin isin sonunda hic dert etme. bir gun gelecek diyeceksin ki dedim size oyun kotu, oyun patlayacak dedim dinlemediniz, f2p olur dedim bosuna para verdiniz.

bizde hakliymissin diyecegiz o gun geldiginde gotlerimiz elimizde sana kosacagiz.

abi ciddi ya ben cok yanlis noktadayim ya sen bizi salak yerine koydugunu saniyorsun.

wildstar konusuna gelirsek scifi mmorpg olarak oyunu olusturan ekibin saglamligida goz onune alindiginda beklentim daha fazlaydi.

su an cikanda oynanir kotu degil..

ama cidden sacmaladigim icin (genelde oyle oluyor) ben bir tek senden neden gotumuz aciyacak sorusuna bir cevap vermeni bekliyorum.

bu kadar sorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yavaş salla ne aldığım yazar bir yerde ne de alanları savunduğum... ben oynayacağım: ve şu nedenlerle yazmışımdır sadece

yavvvaaşşşş

kaldı ki lütfen wildstar topiğini ESO konusuyla kirletme... Biz wildstar konuşuyoruz... daha ziyade sen konuşuyorsun biz gülüyoruz

Not: ha bu arada seviyesiz anlamına gelen "talihsiz" cümleler kurma aklını başına topla karşında 13 yaşında bebeler yok senin. Konuları kişiselleştirirsen sadece benim değil ortamın da keyfini kaçırırsın
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar attığım mesajlarım kişilerin ne şahsına bir hakaret, ne de aşşağılama içermiyor.Fakat şu mesajı atan

bingildak said:

krem vereyim, postları okurken uygularsın.

seviyesiz,saygısız bir insan modeli. Sen mesajlarınla seviyeni yeterince gösteriyorsun zaten. Daha fazla söze gerek yok. Sonuçta oyun,kafana göre takıl.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bilgildagi tanimam etmem.
ama ciddi anlamda bu kadar bana oyunlarda yardimci olmus bir adami boyle elestirmeyin lan. Adam resmen patide su zamana kadar oyun konusunda gerek hypelamis gerek yardimci olmus 1. nuamrali kisi benim icin.

Evet oyunun eksikleri var. Pahalida olacak. Ama benim gozumde bir ESO patlamasi gibi degil. Oynadigim kadari ile guzeldi zaman gecirmelikti.

Benim tek istedigim wow zamanindaki gibi isten (veya genc arkadslar icin okuldan) gelince oyuna girip geyik buhabbeti dinleyebilecegim. Level atlayinca milletin gg kantilator diyecegi bir oyun. Birbirimizi parcalamak yerine bir oyun secip (iyi veya kotu) onu oynasak cok guzel olacak.

oha cok humanistim lan bugun ilaclar yan etki yapti sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi biz haksisiz zaten. got agrisindan sacmaliyoruz. o sadece yuzumuze vuruyor. o yuzden, yoksa bingildakla alip veremedigimiz yok.

cani sikildikca ya da bizim, boyle atisip duruyoruz bos bos.
genelde secret word olarak butthurt kullaniyoruz o soylendimi konu kapaniyor ya da sevisme.

not : wildstara kotu de demedi kimse zaten. igrenc oynanmaz almayin vs de denmedi hatta fiyatina bile lafimiz cikmiyor pek. geyigine takiliyoruz. hem zaten icerden aylik odemeyi gold bulup edip alip f2p de oynuyorsun. 28 gun gold toplayip 2 gun icin degermi bilmem :P (salladim / espri)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...