RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 patlar dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 O kadar cahil yok forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hahah derler ya nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 cahillikle ne alakasi var ? kisinin keyfine gore degilse onun icin patlar ve onun gibi dusunenler icin. wow dan sonra patlamayan bir sey gostersene su forumda hala oynanan ? max 3 ay dayandimi emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Warhammer var sanırım gerçekten patlayan oda epey oynandı, onun dışında tabula rasa var patladı, oda çok güzel oyundu ncsoft kapattı. Onun dışında swtoru bile binlerce oynayan var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Tabula Rasa cidden ne patladı ya, sesi geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Richard güzel para kaldırdı ordan birazda o yüzden patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ha orasi oyle oynayan icin tabiiki devam. benim dedigimde o zaten. birileri patlar patladi bok gibi vs diyince bir sey degismiyor sadece o kisinin oyunu begenmedigini anliyorum artik ben. mmo bolumunde oynanan oyun yok nerdeyse ya. :D hepsine onceden patlar diyebiliriz acikcasi sonucu ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 artık yeni oyun konusu açarken, açan arkadaş bir de anket eklesin. a)patlar b)patlamaz gibi herkes net bir şekilde görsün, kamuoyu görüşünü. nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Fikir güzel ama patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 aynen o fikir patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ya da rating olabilir, puanlama yani 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 RRa boşuna uğraşma patlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 puanda patlar abi.. tek patlamayacak fikir su. patlar yazmak. patlar de gec. patlarsa demistim dersin ovunursun herkes sana imrenir, patlamazsa kimse hatirlamiyor zaten, kimse oynamayana kadar bekler gene dersin patlar demistim gene ovunursun, monitor karsisinda nihahaaa diye guler ben bildim ben bildim diye eglenir durursun. win win win win bi daha win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Ahahaha Kanuni süper ya bu yorumların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 O zaman sağ alt şöyle olsun... Nadenkoya söyleyelim [ Okundu Say ] [ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] [ Patlar Yaz ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 this! RRA bomba fikir. hatta suda olabilir. sayfa x deki x yorumumu kopyala yaz. veya ayni fikri 51. kez yazayim mi diye foruma girer girmez gostersin pati. sende o seceneklerden, acaba bugun hangi forumumu insanlarin gozune tekrar soksam diye sec. goze sokulan yorumlarinda karsisinda kac kere goze kac kere go... (aman pardon) sokuldugunu gostersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 RRa said: O zaman sağ alt şöyle olsun... Nadenkoya söyleyelim [ Okundu Say ] [ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ] [ Patlar Yaz ] aahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Güzel mi muhabbet, size chatroom açayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 eso konusuna gidelim biz en iyisi :D ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 istenmediğimiz yerde durmayız, kendi konumuza gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konu farketmez ooc için konu açın, garbage da falan yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 mod olmuş ama bilmiyor. warhammer40k konusu rappera ait, elder scrolls konusu kanuni ile bana ait. albion online konusu bıngıldaka ait. mortisin mesela kendine ait bölümü filan var. herkesin bir mekanı var artık buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Dreag sen ikizler burcusun kesin. dreagloth said: Abi yapın troll ünüzü, geyiğinizi karışan yok ki, kayırdığım adamlara yapmayın sadece, çok sinirleniyorum o zaman. Dün bunu diyen adam bugün ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar