Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Valla ben yeteri kadar parçasıyım. Senin hiç KO oynayan tanıdığın yok diye dünyayı da öyle sanma. Bu paticikte de hala KO oynayan adamlar var. Zamanında oynayıp, şu an bundan utanan insanlar da var.

Haa KO'ya çok takıksan, Ultima erneği de verebiliriz. Ultima'yı free serverlerde oynayıp travma yaşayan çok insan da var burada.

Hala yok diyorsan ben senin mmo geçmişinden şüphe duyarım kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abi şu çıkarımı yapana kadar keşke bir KO forumuna girip 3-5 başlığa bakaydın. "paticik ko communitysi" demeden önce.

açıp baksaydın o tiplerin hiçbirinin artık burada olmadığını görürdün.

ayrıca o postların 90% ı falan oynayan tayfayı trolleyenler.

millet post kasmış hehe. alan yetkilisi bile yok millet banlanmamak için orada falan açıyor başlıkları.

İlk sayfaya bakma sen. İlk mesaja git. Sondan ilk değil ama baştan ilk.

Şimdi herkes dalga geçiyor tabii. Ben de arada girip okuyup gülüyorum geyiklere. Ama hiçkimse paticik'te KO comunitiysi yok demesin. Anca kendini kandırmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

exo gerçekten baya sorunlusun ya da ağız la beyin arasında bir veri kaybı var sende. Mesaj sayısına bakıp ne tahlili yaptım bu bir, oradaki mesajların büyük çoğunluğu troll bilmeden etmeden konuşuyorsun bu iki, KO bölümüne cidden yazan kimseyi buralarda göremezsin bu üç. Ya sus bir şey bildiğini sanalım ya da gerçekten önce forumun bir parçası ol, ondan sonra yine sus bence, baya kötüsün çünkü.

Seni possess'ledigimi hatırlamıyorum ama bu tavrını onayladım.

Hoşuma gidiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...