Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çukurcada pusu 8 asker şehit


PZero

Öne çıkan mesajlar

Hakkari-Çukurca karayolunun 15. kilometresinde askeri konvoyun geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 8 asker şehit oldu.

HAKKARİ - Hakkari- Çukurca karayolunun 15’inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında bu sabah saat 09.00’da askeri konvoyun geçişi sırasında patlama meydana geldi.

Patlamada 8 asker şehit düştü.



şerefsizler ya bi de utanmadan ramazan bitsin diye açıklama falan yapıyorlar. çıkar bu akşam da sözün bittiği yere gelir acısı büyür itin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rte işte Ramazan bitince agır önlemler alıcaz bıcak kemige dayandı tarzında bi şeyler söyledi.Yazık ya ben de Lice'de askerlik yaptım anlıyorum ordakilerin piskolojisini su anda berbat bir sey.3. dünya ülkeleri ve iç savaş yaşanan ülkeler haric bir tane örnegi yok su durumun.Birileri devletin askerini öldürür siyasi tarafı intihar bombacısı terörist kadını anma programı yapar herkese faşist der.Adam orman yakar,okula molotof atar barıs der sacmalık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım ilk hatırladığım terör eylemi İstanbul çetinkaya mağazasının kundaklanmasıydı. O zamandan beri benim gözüme çarpan bir açıklama havuzu ve random algoritma var oradan seçiyor hükümet ve TSK.

Terörü lanetliyoruz
Milli birliğimize ve bütünlüğümüze zarar veremezler
Bıçak kemiğe dayandı
Sabrımız taşıyor
Bu sefer terörü bitireceğiz.
Sınır ötesi hedehödö

O kadar komik ki, adamlar her sene kışın onlar için koşulların aleyhlerine olan dönemde ateşkes ilan ediyor. 3-5 ay birşey olmasın tamam terör bitti oluyor. Yazın yine patır patır şehit veriyoruz.

3 ay sonra yine ateşkes ilan edilir bekleyin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ramazan bitimini beklemicen iste, yapican aciklamayi ramazandan sora gerekeni yapacaz diye ama hemen salican ozel harekatcilari daglara basliycan operasyona, boyle davullu zurnali operasyon mu olur, ramazandan sonra geliyoruz diye.

ayrica neden ramazan sonunu bekliyorsun, bu isin artik dini imani mi kalmis, ver sal uzerlerine ne varsa, helikopter ucak tank, roketatar, komando, sas sat, bordo bereli, gerekirse napalm at daglara, zaten dagda teroristten baska ne olucek, anca gunahsiz bikac dag hayvani olur.

bence oyle operasyon geliyor geldi diye aciklama yapmak yanlis, bir de ben tsk nin ve hukumetin stratejisini cok yanlis buluyorum, gerekirse stratejist tutsunlar yurt disindan, cok acemiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Beyler Suriyede olanlar bu şehitlerden daha önemli, lütfen konsantrasyonumuzu bozmayın.


Suriye'den önce somali var. Somali'de insanlar açlıktan ölüyor. Bizim evlatlarımızın ne önemi var...

allahın belası devlet kanalıda şehitlere 30 sn haber ayırırken, 20 dakika somali haberi yapıyor. devlete verdiğim hiç bir kuruşu helal etmiyorum. haram olsun tüm kazandıkları da yaptıklarıda.

NEYİN SABRI LAN GERİZEKALI! ALLAH BELANIZI VERSİN.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.haberturk.com/gundem/haber/658927-bicak-kemige-dayandi-bedeli-cok-agir-olacak
said:
Başbakan Erdoğan, bölücü terör örgütünün terör saldırılarına sert tepki göstererek “Ramazana hürmeten sabrediyoruz ama Ramazanın bitiminden sonra çok daha farklı olacak’’ dedi.


Bunu dedikten sonra yanına meclisi toplayıp ramazan bitene kadar sınırı tutmaya gitseydi bayağı gözüme girerdi aslında.

Ama böyle diyip bırakınca hiç ciddiyeti kalmamış dediğinin. Mahalle veletlerinin döt korkusundan kaçarken bağırması gibi olmuş "gelirsem ağzını kırarım aslında ama gelmiyorum işte yaaa".
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi halkından çok Arabı ve ümmetini koruyan kollayan onların haklarını savunan ve ABD uşağı olarak yeni Osmanlıcılık oynayanların Allah belasını versin, vergisiz sattıkları o pırlantalar boğazlarını kessin.

yeter artık, sırf vatandaşlık görevi diye zorunlu olarak askere gidip gencecik yaşta böyle hayatını kaybetmek yetti artık! insanlar bunu protesto etmeli artık vatan sağolsun demekle şehitler azalmıyor!

Uçak mı yok ak basın işte havadan kimyasalı tüm kamplara, şerefsiz böcekler gebersin kovuklarında, noolcaksa olsun artık tvden nutuk atmakla uydurma tehditlerle bi halt olduğu yok bıktık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...