Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Selamlar. Mevcut 3 adet hotmail account ı tek bir account a link leyip, bir tanesine log in olup hepsini birden görmek istiyorum. Windows live mail de mümkün bu dediğim oradan yapıyordum ama program kafayı yedi. İnternet sayfası üzerinden de bu özelliği kullanabiliyor muyum acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hesağlarını linkleyebliyosun ama tüm mailler bir inboxta görünmüyor. sağ üstteki isminin üzerine gelince orda çıkıyor diğer hesaplar ordan seciyosun seçtiğin hesap açııyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 linkleme olayı nasıl oluyor onuda kısaca tarif edebilirsen sevinirim. ben add account seçeneğinden kendi maillerimden birini gösterince bana "the account is already use" gibi bir hata mesajı veriyor.Yanlış yerden yapmaya çalışıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 phoenix.aol.com işini görür. yahoo gmail wlive fln bağlayabiliosun istediğin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Argoel said: linkleme olayı nasıl oluyor onuda kısaca tarif edebilirsen sevinirim. ben add account seçeneğinden kendi maillerimden birini gösterince bana "the account is already use" gibi bir hata mesajı veriyor.Yanlış yerden yapmaya çalışıyorum sanırım. account ayarlarına gir. orda "linked IDs" var. ordan linkliyosun hesaplarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 gmailime hepsi farklı domainden 5 tane mail bağlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 direkt bir gmail hesabı aç, bütün hotmail hesaplarını ordan kontrol et. istediğin hesap adına mail de atabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yardımlar için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ya bu gmailde birleştirme işini yaptım da şöyle 2 sorum var 1)30 gün boyunca içeri aktar diye bir seçenek işaretliydi, 30 gün sonra bir daha mı yapacağım? 2) sadece 1 mail ekleyebildim ve o ekleme tuşu inaktif oldu, nasıl ekleyeceğim bir mail daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar