Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hotmail de merge mümkün mü ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar. Mevcut 3 adet hotmail account ı tek bir account a link leyip, bir tanesine log in olup hepsini birden görmek istiyorum.
Windows live mail de mümkün bu dediğim oradan yapıyordum ama program kafayı yedi. İnternet sayfası üzerinden de bu özelliği kullanabiliyor muyum acep ?
Mesaj tarihi:
hesağlarını linkleyebliyosun ama tüm mailler bir inboxta görünmüyor. sağ üstteki isminin üzerine gelince orda çıkıyor diğer hesaplar ordan seciyosun seçtiğin hesap açııyor.
Mesaj tarihi:
linkleme olayı nasıl oluyor onuda kısaca tarif edebilirsen sevinirim. ben add account seçeneğinden kendi maillerimden birini gösterince bana "the account is already use" gibi bir hata mesajı veriyor.Yanlış yerden yapmaya çalışıyorum sanırım.
Mesaj tarihi:
Argoel said:

linkleme olayı nasıl oluyor onuda kısaca tarif edebilirsen sevinirim. ben add account seçeneğinden kendi maillerimden birini gösterince bana "the account is already use" gibi bir hata mesajı veriyor.Yanlış yerden yapmaya çalışıyorum sanırım.

account ayarlarına gir. orda "linked IDs" var. ordan linkliyosun hesaplarını.
Mesaj tarihi:
ya bu gmailde birleştirme işini yaptım da şöyle 2 sorum var

1)30 gün boyunca içeri aktar diye bir seçenek işaretliydi, 30 gün sonra bir daha mı yapacağım?
2) sadece 1 mail ekleyebildim ve o ekleme tuşu inaktif oldu, nasıl ekleyeceğim bir mail daha?
  • Yeni Oluştur...