Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyonizm vs

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Lol hao ne kadar heyecanlanmis lan :D Adamin yazilarinin bir tonu var evet ama onu her boku biliyorum seklinde degil, herif israrla vurguluyor bunlar benim sagdan soldan toparlayip kendimce yorumladiklarim diye. Hatta israrla ergenler icin uyari yapiyor mal gibi tek kaynaka bagli kalmayin hatta aksi dusunceleri de okuyun kendi suzgecinizden gecirin falan diye. Daha napsin herif.

Ben her dedigini sallamiyorum ama kafama yatan soyledigi seyler var. Bi de herif okadar oturup usenmeyip sayfalarca kaynak maynak kasip yazilar yazmis, adnan hoca tarafindan dava edilip kurtulmus falan. Sampuanlarin arkasindaki yaziyi bile okudugum icin bu adami okumaktan gocunmadim sahsen :D Ama tabi tum dogrulari orda bulmayi bekleyenler uzulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
fullmetal jacket
a clockwork orange
the shining
Gayet yalın ve konuyu güzel anlatan filmler,anlaşılamayacak bir şey yok mesela.Her şey gayet açık ve net.
Adamın tabanı Stanley Kubrick'in bir tek filmini izleyenler ve hiç izlemeyenler kümesinden oluştuğu için o sözü söylemesi muhtemel.
Sosyal ağlarda paylaş

Plaka said:

Adamin demek istedi filmlerin konusu degil ki. Uzayan cogu sahne, mesaj iceren. Bundan bahsediyor.

uzayan veya mesaj içeren bir sahne pek görmedim,bizim insanımız sıkıntılı seyirci Jean Luc Godard filmlerini izleseler herhalde hepsi bir melih.g tarzı
böyle sanatın içine tükürürüm mealinde yorum yaparlar.
Gişe filmi kafası bu.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

" Açık konuşayım Kubrick'in şu ana kadar hiçbi filmini beğenmedim. Kıytırık bi mesaj verecem, sikindirik bi gönderme yapacam diye uzatır da uzatır konuyu anasını satayım." ilk cümlesini okuduktan sonra gerisini okuma gereği duymadım.. gl size

ya bu ne ya Kurbick'e tapınmak nedir ya. RST 2.sınıf terk modu.

En iyi yönetmendir en iyi korku filmini en iyi bilim korku filmini en iyi kitap uyarlaması filmini en iyi asker-savaş-psikoloi filmini çekmiştir evet süperdir falan ama begenmeyen insan olunca adam saymama muamelesi nedir ya. Blogun %1 i Kubrick üzerine zaten olayı o değil.

Blog bundan önce komplo teorileri ile doluydu aralarında mantıklı olanda vardı bsg dedirtecekte. Sikkofiledi patiden olivies ilk konusunu açtıgında ben görüp okumuştum sanırım. Adamın en güzel yani ''birileri düğmeye bastı'' ''bizim tüketmemizi'' istiyorlar gibi uçu açık toplum mottolarına cevap vermesi. Daha önce zeitgeist'de izlemediyseniz veye biryerden duymadıysanız Rockafeller ve Rotschild ailelerini burdan görüp elbet arattınız googlda orda burda. Bunu okuyup heryerde göz arıyorum artık tribine girmeden takip etmek lazım adamı. (Zaten yutupta gördüğünüz sertap erener mustafa çeçeli illuminati!! örneklerine yer vermeyerek rengini belli ediyor)

Şimdi bence son yazısı çok çok başarılı (haydi toplanalım eylem yapalım kısmı sıkabilir). Bu ACTA olayı dilden dile dolaşan bir olay özellikle twitterda istenmeyen şeyin tt olmadığı gerçeği(patidede vardır elbet sosyal medya işlerinde uğraşan kişiler bunun safsata olmadığı ortada) ve Serdar kuzuloğlu'nun yazısında da belirttiği örnekler ACTA'nın ne kadar sıkıntılı bir dalga oldugunu gösteriyor.

Siyonizm, mason, illi.. falan fistan dyip geçmeyi anlıyorum ama bu ACTA yakın zamanda girebilir bir yerimize. Bunu ciddiye almak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

" Açık konuşayım Kubrick'in şu ana kadar hiçbi filmini beğenmedim. Kıytırık bi mesaj verecem, sikindirik bi gönderme yapacam diye uzatır da uzatır konuyu anasını satayım." ilk cümlesini okuduktan sonra gerisini okuma gereği duymadım.. gl size

yıldırım budak diye görme engelli bir türkücü var,her gördüğümde nickini onu anımsar ve cigaramı yakarım anısına:(

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...