nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 acil lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 anlamadim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tam açık adres verem,icemde yeri çok koaly teşvikiye caminin arkasında bş taafı ışık lisesi dier tarafında gerekli şeylere inen yol var sor gösterirler[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 nişantaşında caminin yanından aşağı inerken sağdan ilk sokaktan girip yürüyecen bi 50 metre sağında belirecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 web sitesinden bahsediyo sanırım arkadaş ama orasıda avaturk e açılıyor[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ahahah web sitesi? ehaehe iiymiş bende kroki çizöeye çalşıodum web sitesi yok galba[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: DoGMeaT, 26 Eylül 2004 11:11 tarihinde demiş ki: ...iiymiş bende kroki çizöeye çalşıodum ahuahuahua süper yaa .. eskiden vardı bi web sitesi girer epey bi gezerdim ama maalesef o eskidendi sanırım.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Web sitesi under-cons.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bi dewlikanlı da url vermiyo şuraya[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tesvikiye cami den incen asagi dogru orda eger caminin onunden inersen yani cafeleri oldugu yerden ordan sola donup sonra saga dooncen duz asagida :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Helcaraxe, 26 Eylül 2004 12:10 tarihinde demiş ki: tesvikiye cami den incen asagi dogru orda eger caminin onunden inersen yani cafeleri oldugu yerden ordan sola donup sonra saga dooncen duz asagida :D bu tarifle gitmeye calissaydim kaybolurdum herhalde :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 o ne be ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 nisantasi isik lisesinden camiye giden yol (yanyanalar, o taraf ama yani) karsiya gec, dumduz yuru yol saga donucek, devam et, 10 metre ilerde saga dondukten sonra banka var (yapi kredi galiba) ordan saga gir acikliga geliceksin boole parmaklikli bi kapi var sola don kafeden, sonra saga don gerekli seyler karsilikli iki dukkan en iyisi sormaktir ama sora sora bulmaktir[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 abi gerekli şeyler nedir?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 turkiyedeki ilk (Perladan once acildi sanirim) fantastik edebiyat urunlerini getiren dukkan Magic kartlariydi, AD&D kitaplariydi falan onlari satarladi simdi action figurlerden comic booklara kadar herseyi satiyolar, hatta karsilarina muzik dukkani da actilar buyuttuler isi, Ozzy basit bi nedenle acmisti gerci :) (dimi Karpuz hehe, az zaman harcamadik Gerekli de)[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: elma, 26 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: abi gerekli şeyler nedir? her fantastik seyin satildigi yer bu cizgiromandan tutun da warhammer figurlerine kadar gider. frp de var tabii.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bunu söylemekten neden bukadar çekiniyosunki? Ayıpmı yani,yurtdışında insanlar için okadar basit bi olayki,ben buraya tatile gelenlerle konuşuyoken,16 yaşındaki kız "biz sürekli ordan alışveriş yapıyoruz,nesi ayıpki?İnsan doğası" deyince dumur olmuştum :) Yurdum insanı bu kafayla avrupa birliğine kazara bi girerse neler olur içten bile değil :-)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dükkanda vividin, private'ın kızlarınında action figürleri var hem barbiler gibi değil.. bunlar bayaa ayrıntılı yapılmış..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Korax, 26 Eylül 2004 13:13 tarihinde demiş ki: Bunu söylemekten neden bukadar çekiniyosunki? Ayıpmı yani,yurtdışında insanlar için okadar basit bi olayki,ben buraya tatile gelenlerle konuşuyoken,16 yaşındaki kız "biz sürekli ordan alışveriş yapıyoruz,nesi ayıpki?İnsan doğası" deyince dumur olmuştum :) Yurdum insanı bu kafayla avrupa birliğine kazara bi girerse neler olur içten bile değil :-) ney basit bi olay kim demis ne oluyor yanlış yere mi attın postu?[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar