Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ya bilinçaltı arkadaşıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o zaman geriye tek çare kalıyor. fleshlight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 gelen arkadaş hatun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 jartiyer aldığın hatunla sevişemezsen adam değilsin. bak adam değilsin demiyorum, sevişemezsen adam değilsin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ahjdgasdhas :D nası bi topic la bu,böyle bi iddia/muhabbet mi olur.kız sana ne aldı merak ettim.ona göre jartiyer i değiştirebiliriz,başka bişey alırsın belki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 adam kız ile arkadaşız diyip bıraktı ayrıntıları vermedi.kızın sevgilisi var da sen meriç olan mısın yada sevgilisi yok arkadaş ayagına böyle şakalı esprili jartiterli ayaklarıyla pompiş mi hedefin biraz aydınlat bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 successfull troll topic direk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hala foto konmadı mı lan? koyulunca biri öm atsın herseferinde bir heyecan bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sixtieth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Frantic said: sevgilime alsam zaten buraya acmam topic direk vs alirim ;) sevgiline sor o zaman bi arkadaşa jartiyer alcam de ne alayım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ya da varsa kızın erkek arkadaşına sor. senin sevgiline jartiyer alcam da ne marka giyer diye sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sevgiline alırken direk alabiliyorsun da baska arkadaşa alırken niye topic açıyorsun onu anlamadım hiç bir mantık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Zippo almıyosun buraya yazıp sormak nedir ya. RAMAZAN MÜBAREK. Töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Abi jartiyeri alacaksan yanında g-stringini de al takım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hatta jartiyer alma,bunu aldım de,çıkar masaya vur. babydollu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Değerli kardeşim. Aklıma yatmayan şeyler var, bunları sıralayayım: -Arkadaşıma alacağım diyorsun, yahu insan arkadaşına neden jartiyer hediye eder(sevgilin olmadığını söylemişsin)? -Hardcore bir ürün olmasın demişsin ama jartiyerin kendisi bizzat erotik bir üründür, külotlu çorap gibi her kadının günlük hayatta giyebileceği bir şey değildir, jartiyeri giyme amacı bellidir, sekse davettir jartiyer. -1.70-1.76 m boy ve 50-55 kg ağırlığın jartiyer ne ilgisi var? Hayır bilmediğim bir model çıktıysa beni de aydınlatın. -İç çamaşırı mağazalarında yerli-yabancı ürünler var. Sen 70-80 Lira civarı bir şey istediğini söylemişsin. Ezbere marka bilmiyorum yerlilerden ama mağazada illa ki yardımcı olurlar. Yoksa da bir arkadaş yazmış işte, iç çamaşırı deyince Victoris's Secret var gavur illerinden dünyaya yayılmış olan marka, o belki tuzlu kaçabilir ama yerlisi de iş görür, zaten kaliteli olsa ne olur, olmasa ne olur, altı üstü jartiyer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Çetintaş abi öyle deme jartiyerin kalitesi seksin de kalitesini etkileyebilir,jartiyer la bu deyip geçmemek gerek.Ama bende sizin gibi düşünüyorum normal hayatta hangi kadın jartiyer giyer yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 arkadaş jartiyerin günlük hayatımızın olmazsa olmazlarından biri olduğunu var sayarak bize marka sormuş niye bu kadar garipsediniz. valla benim en sevdiğim marka jerar dü piyer'in tasarımlarını kullanan markalar aslında çok şık duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 aha ramses de gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Yalnız lacivert yada siyah renkten vazgeçmemek lazım en seksisi o oluyor.File çorabı da severim haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 RamsesII said: Çetintaş abi öyle deme jartiyerin kalitesi seksin de kalitesini etkileyebilir,jartiyer la bu deyip geçmemek gerek. Allah Allah?! O kadar önemli mi gerçekten bu jartiyerin kalitesi yaa? Ulan ben yanlış bir şey mi yaptım jartiyerli mevzularda bunca zaman? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 kırbaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi jartiyerle mi sevişiyorsun.kalitesi ne fark eder ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar