Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müebbet Muhabbet kitlesine...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 19 May 2003 14:13 tarihinde demiş ki:
kanal zaten nbc, cenk erdemmi yayinlicak türkçe dizi bile vermiyolar. biraz düşünün
ayrıca adamların tv programı yapmaya devam etmek istyediklerini nerden biliyosunuz[hline]shit happens

biliyoruz...
Mesaj tarihi:
said:
-Aragorn-, 19 May 2003 22:11 tarihinde demiş ki:
yıldızları parlayıp number one a çıkmak ne demekki
nr1 ne ki? hot tv ondan on kat kral kanaldı. dream de öyle

katılmamak elde değil.
nr1 sittin senelik kanal olmasına rağmen o kadar kötü yönetiliyor ki, inanmak mümkün değil. bi kere bir "müzik televizyonu"nun sesinin boktan olması affedilebilir bir şey midir ki? görüntü desen kayar, bozulur, fludur, tam berbat...
senelerdir iflas etmelerini bekliyorum, domuz gibi dayanıyorlar maaşallah.
dream'den ümitli bazı çevreler, ben daha değerlendirmedim ama, ne olsa nr1'dan iyi olur diye düşünmeden edemiyorum.

velhasıl konuya geri dönersek: cenk ve erdem beylerin başına gelen ilk kötü olay değil bu, onlar varlıklarını devam ettirmeyi bilirler :)... diye umuyorum :/
Mesaj tarihi:
1- Televizyonumda en iyi görüntü ve ses veren kanal mtv
sonra nr1
sonra dream tv
sonra hot tv.

NR1 bazı şeylerde başarılı olabilir. Ama temiz grafikleri var (ne demekse). Ancak hep aynı tarz müzik yapmaları baydı beni. Popüler şeyler gösteriliyor sadece. Ve çoğu clubberların sevceği şeyler (duman da dahil buna).

2- Cnbc-e'ye mektup gönderme hevesinizi pek çözemedim. Anladığım kadarıyla south park dinleyen bir kitlesiniz. South park ile aynı kanalda müebbet muhabbet gösterilmesini istiyorsunuz. Ama araştırmadan neden böyle birşeyler yapıyorsunuz anlamadım.
a- Cnbc-e ciddi kanaldır böyle programları göstermez.
b- Türk filmi bile görmedim, türkçe programlar konulmaz.
c- e-mailin subject'ine birşey yazmassanız, adamların ilgisini çekmez. Hatta virüstür diye silme imkanları bile var.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
  • Yeni Oluştur...